Προς το περιεχόμενο

AMD RX 5500/5600/5700(XT) Owner's club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
57 minutes ago, nicksoti said:

Παιδιά, έτσι ενημερωτικά

Sorry για το ελαφρύ κήρυγμα, αλλά το topic είναι γι΄ αυτούς που έχουν ήδη Navi μόνο, αλλιώς δεν θα υπήρχε σαν ξεχωριστό.

Επίσης (αυτό δεν πάει σε σένα) το topic δεν είναι για συμβουλές αγοράς Navi, γι' αυτό υπάρχει το main Navi topic καθώς και το pinned για αναβάθμιση καρτών γραφικών γενικότερα.

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πράγματι θα μπορούσα να το γράψω αλλού.  Καμία παρεξήγηση. Εσύ δίνεις τις κατευθύνσεις.

Όμως, αφορμή για το post μου στάθηκε η ενημέρωση για παρόμοια συμπεριφορά σε Polaris, των τελευταίων driver της AMD, όπως στις Navi, μήπως βοηθήσει τόσους εδώ  που έχουν τα ίδια προβλήματα και αναρωτιόνται αν φταίει το hardware και αν θα πρέπει να πάνε σε RMA. Αυτό μόνο κάποιος με μή Navi θα μπορούσε να το διαπιστώσει, και πιθανότερο κάποιος κάτοχος στο παρόν νήμα να ενδιαφερθεί να το διαβάσει.

Σκέψου μόνο ότι αν δεν είχα διαβάσει το παρόν νήμα, η κάρτα μου ίσως πήγαινε για RMA! Οπότε είπα να το μοιραστώ.

υ.γ όσο για τον φίλο που έκανε like, "επιβραβεύοντας" τον moderator... επειδή βλέπω ότι "μαλώνει" συχνά εδώ μέσα άλλους χρήστες, μή τυχόν και πουν ότι έχουν πρόβλημα με κάρτα, με driver, με compute load (λες και μόνο το gaming αφορά το thread), αφού πρώτα του ζητήσω συγνώμη που τόλμησα ως ταπεινός μή κάτοχος Navi να ποστάρω, να του υπενθυμίσω ότι οι mods και οι admins για κάποιο λόγο υπάρχουν εδώ και δεν είναι κομψό να τους υποκαθιστά.

Επεξ/σία από nicksoti
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τωρα θα ναι και αυτο λιγο ασχετο αλλα θελω να ρωτησω τι παιζει με το RMA της sapphire αν μιλησεις κατευθειαν με αυτους και οχι με το μαγαζι; Σε θεματα ταχυτητας/εξυπηρετησης κλπ, γιατι στο μαγαζι μ ειπαν 1-2 μηνες

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nicksoti είπε

Πράγματι θα μπορούσα να το γράψω αλλού.  Καμία παρεξήγηση. Εσύ δίνεις τις κατευθύνσεις.

Όμως, αφορμή για το post μου στάθηκε η ενημέρωση για παρόμοια συμπεριφορά σε Polaris, των τελευταίων driver της AMD, όπως στις Navi, μήπως βοηθήσει τόσους εδώ  που έχουν τα ίδια προβλήματα και αναρωτιόνται αν φταίει το hardware και αν θα πρέπει να πάνε σε RMA. Αυτό μόνο κάποιος με μή Navi θα μπορούσε να το διαπιστώσει, και πιθανότερο κάποιος κάτοχος στο παρόν νήμα να ενδιαφερθεί να το διαβάσει.

Σκέψου μόνο ότι αν δεν είχα διαβάσει το παρόν νήμα, η κάρτα μου ίσως πήγαινε για RMA! Οπότε είπα να το μοιραστώ.

Μα και τις polaris παιρνει η μπαλα το εχω γραψει μερικες σελιδες πιο πισω.

1 ώρα πριν, splanis είπε

τωρα θα ναι και αυτο λιγο ασχετο αλλα θελω να ρωτησω τι παιζει με το RMA της sapphire αν μιλησεις κατευθειαν με αυτους και οχι με το μαγαζι; Σε θεματα ταχυτητας/εξυπηρετησης κλπ, γιατι στο μαγαζι μ ειπαν 1-2 μηνες

Σε mail που τους εχω στειλει εδω και ενα μηνα παντως και στο fb δεν εχει απαντησει κανεις 🤣

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Σε mail που τους εχω στειλει εδω και ενα μηνα παντως και στο fb δεν εχει απαντησει κανεις 🤣

ticket RMA εκανες;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Ναι το έχω δει, δεν αμφέβαλα, απλά το επιβεβαίωσα κι εγώ. Θυμάσαι που ήμουν προ αγοράς της 5500 ΧΤ και σε ρώτησα. 

Επεξ/σία από nicksoti
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα , αγόρασα την https://www.skroutz.gr/s/20411953/Sapphire-Radeon-RX-5700-XT-8GB-Nitro-11293-03-40G.html

Το σύστημα είναι , ΑMD R5 2600 ,MSI BAZOOKA B450 , 16GB 3200 BALLISTIX , 970 EVO PLUS .

Με GTA-5 , RDR2 παίζουν άριστα αλλά μόλις ξεκίνησα το NFS ΗΕΑΤ τέζα , κοκκάλωσαν όλα και έκανα επανεκκίνηση απο το κουμπί .

Καλά ρώτησα εγώ αν θα βρω τον μπελά μου .........

Ακούω ρεαλιστικές λύσεις παίδες ???????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, GIORGOS-D said:

Καλησπέρα , αγόρασα την https://www.skroutz.gr/s/20411953/Sapphire-Radeon-RX-5700-XT-8GB-Nitro-11293-03-40G.html

Το σύστημα είναι , ΑMD R5 2600 ,MSI BAZOOKA B450 , 16GB 3200 BALLISTIX , 970 EVO PLUS .

Με GTA-5 , RDR2 παίζουν άριστα αλλά μόλις ξεκίνησα το NFS ΗΕΑΤ τέζα , κοκκάλωσαν όλα και έκανα επανεκκίνηση απο το κουμπί .

Τροφοδοτικό / Drivers / Monitors / Καλώδια (DP / HDMI)? Μήπως να ανοίξουμε(τε) ένα τοπικ για troubleshooting?

2 hours ago, nicksoti said:

υ.γ όσο για τον φίλο που έκανε like, "επιβραβεύοντας" τον moderator... επειδή βλέπω ότι "μαλώνει" συχνά εδώ μέσα άλλους χρήστες, μή τυχόν και πουν ότι έχουν πρόβλημα με κάρτα, με driver, με compute load (λες και μόνο το gaming αφορά το thread), αφού πρώτα του ζητήσω συγνώμη που τόλμησα ως ταπεινός μή κάτοχος Navi να ποστάρω, να του υπενθυμίσω ότι οι mods και οι admins για κάποιο λόγο υπάρχουν εδώ και δεν είναι κομψό να τους υποκαθιστά.

Δεν μαλώνω με κανέναν χρήστη, και δεν χρειάζεται να μου θυμίσεις κάτι. Όπως δεν ακολουθείτε τους κανόνες του τοπικ δεν τους ακολουθώ και εγώ. Δεν θα σταματήσω να μιλάω επειδή δεν αρέσει σε κάποιους. Υπάρχει άλλο τοπικ για συζήτηση για τις Navi γενικότερα, απλά για κάποιο λόγο έπεσε ξαφνικά απτο πρώτο page και αρχίσατε όλοι και γράφετε εδώ, στο οποίο είχαμε πεί να φτιαχτεί για να μην γίνεται αυτός ο χαμός που γίνεται τώρα εδώ.

Επεξ/σία από Luciddream
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Luciddream είπε

Τροφοδοτικό / Drivers / Monitors / Καλώδια (DP / HDMI)? Μήπως να ανοίξουμε(τε) ένα τοπικ για troubleshooting?

TX750M , ASUS 24' σύνδεση με hdmi , ο driver είναι ο τελευταίος απο το site  

Τι έγινε ? είμαι σε λάθος θέμα ? 

Δημοσ.
7 minutes ago, GIORGOS-D said:

TX750M , ASUS 24' σύνδεση με hdmi , ο driver είναι ο τελευταίος απο το site  

Τι έγινε ? είμαι σε λάθος θέμα ? 

Δεν ξερω αν είσαι σε λάθος η σωστό δεν θα το αποφασίσω εγώ, απλά φαίνεται ότι αρκετά άτομα έχουν πρόβλημα με τις κάρτες και άλλα δεν έχουν.. Προσωπικά δεν εχω πρόβλημα να γίνεται troubleshooting αρκεί να είναι ον τοπικ, δηλαδή να μην γίνει μπάχαλο με RAM timings εδώ μέσα όπως στις προηγούμενες σελίδες, ή με προτάσεις για αγοράς 2070 super, και με φράσεις όπως AMD sucks / Nvidia rulez / γιατί το RMA μου κάνει 2 μήνες κτλπ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κατάλαβα , που ανοίγουμε τοπικ για τέτοια θέματα ?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, leros2004 είπε

Κοντά στα 400€ δεν αξίζει η σκέτη 5700, με τα ίδια χρήματα παίρνεις 5700xt... https://www.skroutz.gr/s/20195189/Gigabyte-Radeon-RX-5700-XT-8GB-Gaming-OC-GV-R57XTGAMING-OC-8GD.html

Στις φθηνές τα είπαμε ξανά, όλες πάνω κάτω στο ίδιο τσουβάλι είναι... Ότι πάρεις (εκτός απο ASUS φυσικά) θα είσαι μια χαρά... 

https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=69079&cat=5 αυτή είναι καλή υλοποίηση.... 

Αλλιώς πάρε αυτή: https://www.skroutz.gr/s/21128590/MSI-Radeon-RX-5700-8GB-Mech-GP-OC-V381-089R.html 

Ps: Το 4 έως 7 εργάσιμες  ημέρες που γράφει το Digital Masters μη το πολύ πιστεύεις ....

μου ειπε φιλος που εμπιστεύομαι να μην παω σε msi..εσυ με ποια κριτήρια την προτείνεις; καθαρα φιλικά μιλαω έτσι, και ευχαριστώ για το σχόλιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Δεν μαλώνω με κανέναν χρήστη, και δεν χρειάζεται να μου θυμίσεις κάτι. Όπως δεν ακολουθείτε τους κανόνες του τοπικ δεν τους ακολουθώ και εγώ. Δεν θα σταματήσω να μιλάω επειδή δεν αρέσει σε κάποιους. Υπάρχει άλλο τοπικ για συζήτηση για τις Navi γενικότερα, απλά για κάποιο λόγο έπεσε ξαφνικά απτο πρώτο page και αρχίσατε όλοι και γράφετε εδώ, στο οποίο είχαμε πεί να φτιαχτεί για να μην γίνεται αυτός ο χαμός που γίνεται τώρα εδώ.

Πάλι υποδυκνύεις. Ποιοί "είχατε πει"¨και ποιοί εμείς που "δεν ακολουθούμε κανονες".

Όπως αιτιολόγησα στον moderator, και προφανώς δεν μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις, η πρόθεσή μου ήταν να συμβάλω στο νήμα και στους κατόχους Νavi. Ήμαρτον.

Έτσι και για να σου λυθεί η περιέργεια, στο νήμα μπήκα γιατί πράγματι ήμουν προ αγοράς 5500ΧΤ και μπορεί να επιβεβαιώσει και χρήστης εδώ. Ρώτησα κιόλας δημόσια για compute performance τους κατόχους Navi, σιωπή. 1νας χριστιανός βρέθηκε σε PM.

Τελικώς επέλεξα Polaris ακριβώς γιατί δεν ήθελα να "μπλέξω". Και διαπιστώνω, με χρήση 2 ημερών, προβλήματα που "¨κουμπώνουν" με αυτά που αναφέρονται εδώ στις Navi. Και αφιέρωσα 5 λεπτά να μοιραστώ την εμπειρία μου. 

Εϊμαι 46 ετών και έχω υπολογιστή πιθανόν πριν καν γεννηθείς και ζω οικογένοια από την εικονοληψία και το μοντάζ. Ο καρπός μου είναι διαλυμένος από τα κλικ του ποντικιού. Και θα πρέπει να έχω τη.... χρυσή βίζα του "κατόχου Navi" για να ποστάρω; Για σε παρακαλώ. Τις υποδείξεις άστες για τους αρμόδιους. 

Σταματώ εδώ γιατί το ban θα το έχω σίγουρο μετά. Ακούς εκεί like σε παρατήρηση mod... τον ενοχλήσαμε τον κύριο.

Επεξ/σία από nicksoti
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, GIORGOS-D είπε

κατσε δηλαδη επαιξες πολλες ωρες τα πρωτα 2 και δεν εγινε τιποτα και freezαρε μονο στο nfs?

συμφωνω να ανοιξει ενα navi troubleshooting καλυτερα 

Επεξ/σία από splanis
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Σωστά , πολλές ώρες με gta5 (δικτυακά) και το RDR2 single, το NFS το ξεκίνησα πριν μέρες ( τα αρχικά στάδια ,καμια ώρα) και το άνοιξα σήμερα και τέζα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...