chrisde Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 @tsoukalasKaminia Έχεις δοκιμάσει τους 20.Q1.2 drivers που είναι βασισμένοι στους Adrenaline 2019; Λογικά εκεί δεν θα έχεις θέμα, είναι οι πιο σταθεροί. 1
tsoukalasKaminia Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, chrisde είπε @tsoukalasKaminia Έχεις δοκιμάσει τους 20.Q1.2 drivers που είναι βασισμένοι στους Adrenaline 2019; Λογικά εκεί δεν θα έχεις θέμα, είναι οι πιο σταθεροί. Μην σου πω μ@λ@κια νομιζω ειναι το μονο που δεν ειχα κανει, μου το ειχε προτεινει ενα παιδι στο reddit. Αλλα πλεον πραγματικα δεν με πολυνοιαζει μου το κανει μια στο τοσο. Αν και νομιζω με τους συγκεκριμενους υπηρχαν καποια θεματα σε performance. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από tsoukalasKaminia
chrisde Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, tsoukalasKaminia είπε Μην σου πω μ@λ@κια νομιζω ειναι το μονο που δεν ειχα κανει, μου το ειχε προτεινει ενα παιδι στο reddit. Αλλα πλεον πραγματικα δεν με πολυνοιαζει μου το κανει μια στο τοσο. Ok Απλά έχε το υπ' όψιν σου εσύ και όποιος άλλος έχει θέματα με τους 2020. Οι drivers αυτοί είναι και καλά για επαγγελματική χρήση, βασισμένοι στους 2019, δεν έχουν διάφορα gaming features όπως το Ris (για αυτό και δεν προτείνονται για gamers) αλλά στην πράξη από πλευράς απόδοσης είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα με τους 2020 συν ότι είναι πιο σταθεροί και με λιγότερα θέματα. Προσωπικά ούτε εγώ τους χρησιμοποιώ γιατί δεν έχω θέματα. 1
tsoukalasKaminia Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, chrisde είπε Ok Απλά έχε το υπ' όψιν σου εσύ και όποιος άλλος έχει θέματα με τους 2020. Οι drivers αυτοί είναι και καλά για επαγγελματική χρήση, βασισμένοι στους 2019, δεν έχουν διάφορα gaming features όπως το Ris (για αυτό και δεν προτείνονται για gamers) αλλά στην πράξη από πλευράς απόδοσης είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα με τους 2020 συν ότι είναι πιο σταθεροί και με λιγότερα θέματα. Προσωπικά ούτε εγώ τους χρησιμοποιώ γιατί δεν έχω θέματα. Ναι μπραβο τωρα που το ανεφερες το θυμηθηκα οτι λειπουν καποια features οπως το RIS που ειναι τρομερο. Ουτως η αλλως στο workstation που δουλευω δεν με νοιαζει γιατι εχω του 2019 ακομα τα 19.9.3 νομιζω. 1
Πέτρος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 13 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Προσοχή και στoυς MSI drivers είναι εντελώς ανισόρροπη η tomahawk .... 3 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Τι εννοείς; Δεν έχει ένα BIOS "feature" η MSI που λέγεται "game boost" ή κάτι παρόμοιο? Αν είναι On αυτό, οπωσδήποτε απενεργοποίηση (υπάρχει περίπτωση να είναι on από default, ακόμα και σε Clear Cmos). Αναφέρθηκε ξανά και ξανά (και εδώ μέσα, αλλά όχι μόνο) πως μόνο προβλήματα προκαλούσε.
splanis Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Δεν έχει ένα BIOS "feature" η MSI που λέγεται "game boost" ή κάτι παρόμοιο? Αν είναι On αυτό, οπωσδήποτε απενεργοποίηση (υπάρχει περίπτωση να είναι on από default, ακόμα και σε Clear Cmos). Αναφέρθηκε ξανά και ξανά (και εδώ μέσα, αλλά όχι μόνο) πως μόνο προβλήματα προκαλούσε. Off είναι αυτο. 2 ώρες πριν, enable_your_mind είπε Εχεις κανει clean unistall me DDU ? Δες την ερμηνια απο το error για το crush που τρως... problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused by the following file: Atikmdag.sys. If you’re getting this error, you’re in the right place. We have come with the right fix to solve this BSOD problem. Windows users reported experiencing atikmdag.sys BSOD (Blue Screen of Death) errors especially after upgrading from Windows 7 or Windows 8 to Windows 10 OS. This BSOD error prevents Windows PCs from booting normally. Atikmdag.sys is a .sys file associated with ATI Radeon Family which was developed by Advanced Mirco Devices, Inc. (AMD) for Windows OS. However, we have identified possible reasons for atikmdag.sys BSOD problem which includes: Virus or malware infection Corrupt or old ATI Radeon device drivers Missing or corrupt Windows registry keys Damaged hard disk Recent system changes Corrupt HDD Οι drivers περαστηκαν μετά από φόρματ. Τους ξανά πέρασα άλλη μια αλλά όχι με αυτό, αλλά με ένα άλλο της amd Θα την στείλω πίσω απ τον επόμενο μήνα που θα χω μερικά λεφτά να πάρω άλλη, και μόλις έρθει η αντικατάσταση την πουλάω. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από splanis 1
tsoukalasKaminia Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 18 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Δεν έχει ένα BIOS "feature" η MSI που λέγεται "game boost" ή κάτι παρόμοιο? Αν είναι On αυτό, οπωσδήποτε απενεργοποίηση (υπάρχει περίπτωση να είναι on από default, ακόμα και σε Clear Cmos). Αναφέρθηκε ξανά και ξανά (και εδώ μέσα, αλλά όχι μόνο) πως μόνο προβλήματα προκαλούσε. Το game boost ειναι off default στις msi και οντως οταν το ενεργοποιει καποιος δημιουργει προβληματα το εχω τσεκαρει πολλες φορες. 1
enable_your_mind Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, splanis είπε Off είναι αυτο. Οι drivers περαστηκαν μετά από φόρματ. Τους ξανά πέρασα άλλη μια αλλά όχι με αυτό, αλλά με ένα άλλο της amd Θα την στείλω πίσω απ τον επόμενο μήνα που θα χω μερικά λεφτά να πάρω άλλη, και μόλις έρθει η αντικατάσταση την πουλάω. Δεν ξερω αν ειδες αλλα σαν πιθανα προβληματα ειχε 5-6 διαφορετικα θεματα.. επισης αν δεν το κανεις με ddu μπορει να μεινει καποιο corrupted αρχειο και αυτο να δημιουργει προβλημα.. οποτε προτιμας να εισαι με 1 μηνα με καποιο προβλημα που εχει 5-6 διαφορερικα πιθανα αιτια και μαζι με hardware issue .. whatever αρκετα χρονο ηδη περασα για ολο αυτο..καλη τυχη σε οτι κανεις αλλα οπως το περιγραφεις corrupted αρχεια διχνει το ποιο πιθανο..
splanis Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Δεν ξερω αν ειδες αλλα σαν πιθανα προβληματα ειχε 5-6 διαφορετικα θεματα.. επισης αν δεν το κανεις με ddu μπορει να μεινει καποιο corrupted αρχειο και αυτο να δημιουργει προβλημα.. οποτε προτιμας να εισαι με 1 μηνα με καποιο προβλημα που εχει 5-6 διαφορερικα πιθανα αιτια και μαζι με hardware issue .. whatever αρκετα χρονο ηδη περασα για ολο αυτο..καλη τυχη σε οτι κανεις αλλα οπως το περιγραφεις corrupted αρχεια διχνει το ποιο πιθανο.. Αφού σου είπα ότι τους drivers τους πέρασα μετά από φορματ
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Το game boost ειναι off default στις msi και οντως οταν το ενεργοποιει καποιος δημιουργει προβληματα το εχω τσεκαρει πολλες φορες. Αυτό ανεβάζει τα ρολόγια και δε πέφτει όταν είναι idle ? Τι προβλήματα σου βγάζει ; Εμένα βλέπω το cpu στο 100% μόνιμα και εκνευρίζομαι Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από Mhlogiatros
tsoukalasKaminia Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε Αυτό ανεβάζει τα ρολόγια και δε πέφτει όταν είναι idle ? Τα γ@μ@ει ολα βασικα. Ανεβαζει τερμα ρευματα και συχνοτητες και ειναι ασταθες. Πρωτίστως δεν δουλευει καλα με xmp και με τις ram σε default γενικα.
nicksoti Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε παληκάρια να ρωτήσω. Επειδή βλέπω ότι με τους τελευταίου drivers κάποιοι αντιμετωπίζουν θέμα, και όχι μόνο με Navi. Επειδή μόλις πήρα μια 570 τελικώς, αυτός ο 20.Q1.2 από ότι βλέπω είναι για radeon pro. Σε 570 παίζει ή θέλει κάποια μόντα; Με ενδιαφέρει η σταθερότητα στο compute κυρίως, παιχνίδια δεν παίζω πέρα από... quake III arena καμιά φορά με κάτι άλλους "παπούδες" σαν κι εμένα😁 Y.Γ τα win από μόνα τους έβαλαν τους adrenalin 19.2 από ότι βλέπω. Βέβαια δεν έχει wattman και τα σχετικά, αλλά δεν με πειράζε, Να μείνω όπως είμαι; Υ.Γ.2 μ@μ@κία ρωτώ, τους εμφανίζει κανονικά για την κάρτα μου. Δεν είχα υπ όψιν ότι έβγαζε η AMD drivers για content creators. Καιρός ήταν! Υ.Γ3 στο τσακ ήμουν για την 5500 ΧΤ. Το νέο μοντελο πάντα... αρέσει. Αλλά επικράτησε η λογική και το... πορτοφόλι. Να ξέρετε πάντως, τις radeon παραδοσιακά τις χαίρεσαι καλύτερα... μετά από κανα 2 χρόνια που στρώνουν οι drivers. Θυμηθείτε, όταν είχαν βγει οι Polaris, η 480 ήταν κάτω από 1060. Κάτι που σήμερα δεν ισχύει. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από nicksoti
LIGHT1NG Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Αυτό ανεβάζει τα ρολόγια και δε πέφτει όταν είναι idle ? Τι προβλήματα σου βγάζει ; Εμένα βλέπω το cpu στο 100% μόνιμα και εκνευρίζομαι περίεργο αυτό βασικά εγώ όταν δεν κάνω κάτι πέφτει κανονικά το usage. 11 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Τα γ@μ@ει ολα βασικα. Ανεβαζει τερμα ρευματα και συχνοτητες και ειναι ασταθες. Πρωτίστως δεν δουλευει καλα με xmp και με τις ram σε default γενικα. τι εννοείς ακριβώς πάνω σε αυτό.? ρεύμα δίνει όσο ζητάει όταν το έχεις στο auto, κάθε αλλαγή που κάνεις αν δώσεις override voltage ή offset θα μείνει εκεί που θα το βάλεις.. 48 λεπτά πριν, splanis είπε Off είναι αυτο. Οι drivers περαστηκαν μετά από φόρματ. Τους ξανά πέρασα άλλη μια αλλά όχι με αυτό, αλλά με ένα άλλο της amd Θα την στείλω πίσω απ τον επόμενο μήνα που θα χω μερικά λεφτά να πάρω άλλη, και μόλις έρθει η αντικατάσταση την πουλάω. εσύ έχεις περίεργα προβλήματα που πιθανόν να φταίει η κάρτα από μόνη της αλλά μπορεί και μια στο εκατομμύριο να είναι αλλού. Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από LIGHT1NG
tsoukalasKaminia Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε περίεργο αυτό βασικά εγώ όταν δεν κάνω κάτι πέφτει κανονικά το usage. τι εννοείς ακριβώς πάνω σε αυτό.? ρεύμα δίνει όσο ζητάει κάθε αλλαγή που κάνεις αν δώσεις override voltage ή offset θα μείνει εκεί που θα το βάλεις.. Οταν ειχα ενεργοποιησει το game boost και ειχα βαλει offset με το που ανοιγα game εσβηνε το pc. Και σε συστημα σταθερο καρατσεκαρισμενο. Το game boost δεν δινει οσο ρευμα ζηταει, αντιθετα ανεβαζει 500mhz περιπου και δινει παραπανω ρευμα απο οσο πρεπει συν οτι κλεινει το amd cool and quiet.
LIGHT1NG Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, tsoukalasKaminia είπε Οταν ειχα ενεργοποιησει το game boost και ειχα βαλει offset με το που ανοιγα game εσβηνε το pc. Και σε συστημα σταθερο καρατσεκαρισμενο. Το game boost δεν δινει οσο ρευμα ζηταει, αντιθετα ανεβαζει 500mhz περιπου και δινει παραπανω ρευμα απο οσο πρεπει συν οτι κλεινει το amd cool and quiet. 500 mhz? δηλαδή αν το stock boost είναι 4.2 θα το πάει +500? ή base 3.9+500=4.4 γιατί 4.7 δεν πατάει ryzen ακόμα εκτός αν έχει κατάψυξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα