Προς το περιεχόμενο

AMD RX 5500/5600/5700(XT) Owner's club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Και επειδή τα τραβας εσύ τι σημαίνει? Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει πρόβλήμα με την κάρτα εδώ και μήνες. Τι εννοείς δεν ασχολείσαι? Εσύ απο το πρωί ασχολείσαι να βγάλεις την πλοιοψηφία ψέφτες. Και δεν έχεις παραθέσει ούτε μια πηγή. Λόγια του αέρα όλα και "mails που υπάρχουν". Γράφεις στον splanis ότι το PC του τρώει black screen επειδή εσένα δεν δουλεύει το GPU computing σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Μάλλον θα κουραστείς πολύ μέχρι να με κουράσεις, είμαι εδώ πάνω απο 10+ χρόνια, αλλά συνέχισε να γράφεις, ρίχνουμε και λίγο γέλιο με αυτά που γράφεις.

Τώρα σοβαρά, ποστάρεις κάτι απο τον Φεβρουάριο, πριν βγουν οι drivers που φτιάξαν τα προβλήματα, και περιμένεις να απαντήσουμε και σοβαρά? Έχετε μπει όλα τα τρολλς εδω μέσα και κάνετε πλάκα...

Παιρνεις ποσοστα απ την AMD και παρεξηγησε παλικαρι μου; Οσοι εχουν προβληματα ειναι trolls; 

95796315_2467320423579930_8442512017113219072_n.png?_nc_cat=108&_nc_sid=b96e70&_nc_oc=AQmEC8TukWiL6XDBDeg7IAuCOuBLB55ZbWESy6T81XOnI5Q8_3-NUZEUYoxkrhX-tzh0kzY0XCpZEXrj1siOzALv&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=9d687b94dfcb00f06f0164efed6c970f&oe=5EDA9256

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, splanis είπε

Παιρνεις ποσοστα απ την AMD και παρεξηγησε παλικαρι μου; Οσοι εχουν προβληματα ειναι trolls; 

95796315_2467320423579930_8442512017113219072_n.png?_nc_cat=108&_nc_sid=b96e70&_nc_oc=AQmEC8TukWiL6XDBDeg7IAuCOuBLB55ZbWESy6T81XOnI5Q8_3-NUZEUYoxkrhX-tzh0kzY0XCpZEXrj1siOzALv&_nc_ht=scontent.fath3-4.fna&oh=9d687b94dfcb00f06f0164efed6c970f&oe=5EDA9256

Κατσε εσυ απάντα στο 15 χρονο και θα βγαλεις ακρη περιμενε.

Δημοσ.
Just now, splanis said:

Ξέρεις γιατί γελάω? γιατί βγάζεις και φωτογραφία τα βίντεο που γράφουν ότι τα προβλήματα είναι fixed αλλά δεν το καταλαβαίνεις ούτε αυτό, απλά θέλεις να γράψεις κάτι. Πάτα τα τουλάχιστον και διάβασε τα comments γιατί μετά δίνετε και τροφή για να σας βγάζουμε ψεύτες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Luciddream είπε

Ξέρεις γιατί γελάω? γιατί βγάζεις και φωτογραφία τα βίντεο που γράφουν ότι τα προβλήματα είναι fixed αλλά δεν το καταλαβαίνεις ούτε αυτό, απλά θέλεις να γράψεις κάτι. Πάτα τα τουλάχιστον και διάβασε τα comments γιατί μετά δίνετε και τροφή για να σας βγάζουμε ψεύτες.

oυσιαστικα εδειχνα τα καναλια gamer nexus - hardware unboxed  δεν λεει πουθενα για fixed αλλα μαλλον εσυ τρολλαρεις

Δημοσ.
Just now, splanis said:

oυσιαστικα εδειχνα τα καναλια gamer nexus - hardware unboxed  δεν λεει πουθενα για fixed αλλα μαλλον εσυ τρολλαρεις

Πως τρολλάρω? απλά πάτησα στο πρώτο βίντεο που πόσταρες και το top comment είναι αυτό.

navi1.PNG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Πως τρολλάρω? απλά πάτησα στο πρώτο βίντεο που πόσταρες και το top comment είναι αυτό.

navi1.PNG

και επειδη το λεει ενα κομμεντ τι; το βιντεο δεν ηταν καν για φιξ...

image.png.1362bd89464be6e89700c906934eaa48.png

αυτο παντως ειναι στα known issues των ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ drivers

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler
1 ώρα πριν, enable_your_mind είπε

Οχι δεν εχω φαει ουτε freeze ουτε black screen.... ουτε τιποτα. εδω και μηνες... Επισης απο που και ως που θα τρεχουν ολα στο φουλ   σε νορμαλ χρηση ;  το συμπερασμα αυτο απο που προκυπτει ;

Διαβασε λιγο τι ειναι τα power plan και τι κανουν στο win 10 ...  τωρα 11 w και 0 RPM  η καρτα ειναι σε φαση idle...  με ανοιχτα ποσα παραθυρα σε firefox  και youtube να παιζει ....

image.png

δεν θα τρεχει 100% το συστημα αλλα το vcore τρεχει στα φουλ εγω το βαζω μονο οταν ειναι να μπω σε game και μετα ξανα πισω στο κανονικο...

ανοιξε HWiNFO64 και δες.

Επεξ/σία από sozz
Δημοσ.

Παρατήρησα ότι η κάρτα σε Windows έχει λιγότερο power usage από ότι  σε Linux... Μόνο 2.9 watt σε Windows, και θερμοκρασία 35-37c με zero rpm.. Απόλαυση αυτή η κάρτα δεν την χορταίνω.

jQ7vmVn.png

Spoiler

2CPiHA4.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, sozz είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

δεν θα τρεχει 100% το συστημα αλλα το vcore τρεχει στα φουλ εγω το βαζω μονο οταν ειναι να μπω σε game και μετα ξανα πισω στο κανονικο...

ανοιξε HWiNFO64 και δες.

Δεν ισχυεθ αυτο που λες... αν ξερεις να το ρυθμιζεις....

Sorry για το offtopic 

Untitled.gif

Επεξ/σία από enable_your_mind
Δημοσ.
1 ώρα πριν, splanis είπε

το μαγαζι δυστυχως με ενημερωσε πως θα υπαρχει 1-2 μηνες αναμονη, δυστυχως αυτα παθαινεις οταν αγοραζεις απο τετοια μαγαζια, και το ασχημο της υποθεσης ειναι οτι 1 μερα μετα αφου την πηρα την εβγαλε το πλαισιο προσφορα, που λογικα με το πλαισιο θα εβγαζα πιο γρηγορα ακρη (ισως να μην ειχε  και προβλημα καν δηλαδη)

εχεις δυο επιλογες τοτε 1.να την γυρισεις πισω να μην χανεις τον καιρο σου αδικα γτ αυτα τα προβληματα που εχεις ειναι πολυ χοντρα 2. να ρισκαρεις και να περιμενεις μηπως ειναι απο driver αλλα αν δεν ειναι απλα δεν θα χαρεις ποτε την καρτα σου...

τωρα για το πλαισιο εγω μια βδομαδα πριν αγορασω την καρτα ειχα δει οτι τελειωνε η προσφορα της 5600 στα 400 ευρω και λεω  στον εαυτο μου να κανει υπομονη μηπως και βαλουν καμια rx5700xt...εβλεπα 2 βδομαδες την 1660 super και απο 230 ειχε παει 260 οποτε και επελεξα την 5700xt μιας και ημουν τυχερος που την εβαλαν

2 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sozz είπε

εχεις δυο επιλογες τοτε 1.να την γυρισεις πισω να μην χανεις τον καιρο σου αδικα γτ αυτα τα προβληματα που εχεις ειναι πολυ χοντρα 2. να ρισκαρεις και να περιμενεις μηπως ειναι απο driver αλλα αν δεν ειναι απλα δεν θα χαρεις ποτε την καρτα σου...

τωρα για το πλαισιο εγω μια βδομαδα πριν αγορασω την καρτα ειχα δει οτι τελειωνε η προσφορα της 5600 στα 400 ευρω και λεω  στον εαυτο μου να κανει υπομονη μηπως και βαλουν καμια rx5700xt...εβλεπα 2 βδομαδες την 1660 super και απο 230 ειχε παει 260 οποτε και επελεξα την 5700xt μιας και ημουν τυχερος που την εβαλαν

?

Απαντησα παραπανω αλλα εφαγε σκαλωμα και δεν εβαλε την εικονα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Δεν ισχυεθ αυτο που λες... αν ξερεις να το ρυθμιζεις....

Sorry για το offtopic 

Untitled.gif

τελευταιο μηνυμα και απο εμενα μιας και το κουρασαμε σημερα νομιζω οτι εχουμε απαντηση στα θεματα του να την γυριση πισω η να περιμενει . απλα δεν πρεπει να περιθωριοποιουμε οσους εχουν τοσο σοβαρα προβληματα γτ αν ημουν στην θεση τους και εγω θα ξενερωνα αγρια και οχι να περιμενω καθε μερα το τι θα γραφτει εδω περα αλλα πακετακι και πισω στο καταστημα.

τωρα για αυτο που λες με το vcore  εγω εχω ιντελ δεν ξερω καν αν υπαρχει software και να το φτιαχνει και δεν θα μπω σε αυτο το λουκι εχω μια συντομευση της ενεργειας στην επιφανεια εργασιας και οταν ειναι να μπω σε παιχνιδι απλα το βαζω με 3 κλικ και οταν βγω με αλλα 3 κλικ το βγαζω...

ΥΓ ο λογος που μπηκα και στην συζητηση ηταν οτι δεν ειναι 100% ολοκληρωμενη οι drivers και ηθελα με αυτα τα λιγα freeze που εχω παθει να δειξω οτι ακομα υπαρχουν οχι οτι ειναι καποιο προβλημα που με χαλαει η καρτα ειναι θηριο το εχω ξαναπει απλα για την υπερασπιση του αντιθετου

Επεξ/σία από sozz
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sozz είπε

τελευταιο μηνυμα και απο εμενα μιας και το κουρασαμε σημερα νομιζω οτι εχουμε απαντηση στα θεματα του να την γυριση πισω η να περιμενει . απλα δεν πρεπει να περιθωριοποιουμε οσους εχουν τοσο σοβαρα προβληματα γτ αν ημουν στην θεση τους και εγω θα ξενερωνα αγρια μαλιστα και οχι να περιμενω καθε μερα το τι θα γραφτει εδω περα αλλα πακετακι και πισω στο καταστημα.

τωρα για αυτο που λες με το vcore  εγω εχω ιντελ δεν ξερω καν αν υπαρχει software και να το φτιαχνει και δεν θα μπω σε αυτο το λουκι εχω μια συντομευση της ενεργειας στην επιφανεια εργασιας και οταν ειναι να μπω σε παιχνιδι απλα το βαζω με 3 κλικ και οταν βγω με αλλα 3 κλικ το βγαζω...

ΥΓ ο λογος που μπηκα και στην συζητηση ηταν οτι δεν ειναι 100% ολοκληρωμενη οι drivers και ηθελα με αυτα τα λιγα freeze που εχω παθει να δειξω οτι ακομα υπαρχουν οχι οτι ειναι καποιο προβλημα που με χαλαει η καρτα ειναι θηριο το εχω ξαναπει απλα για την υπερασπιση του αντιθετου

Κανεις δεν αντιλεγει οτι ακομα θα υπαρχουν προβληματα.. αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειναι απαραιτητα μονο drivers gpu  .. μπορει να ειναι τοσα πολλα πραγματα.. Και θα πρεπει να συνεχισουν να βελτιωνουν τα παντα .. Αυτο σαν καταναλαλωτες πρεπει να το απαιτουμε...

@splanis  με εβαλες στην διαδικασια να σε βοηθησω εκανα τοσα ποστ και αρχιζες να ποσταρεις σαχλαμαρες με video για τα προβληματα που εχουν επιλυθει και ουτε τελικα εβαλες εικονες απο το συστημα σου.. Κακως ασχοληθηκα να προσπαθησω να  βοηθησω τελικα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Κανεις δεν αντιλεγει οτι ακομα θα υπαρχουν προβληματα.. αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειναι απαραιτητα μονο drivers gpu  .. μπορει να ειναι τοσα πολλα πραγματα.. Και θα πρεπει να συνεχισουν να βελτιωνουν τα παντα .. Αυτο σαν καταναλαλωτες πρεπει να το απαιτουμε...

@splanis  με εβαλες στην διαδικασια να σε βοηθησω εκανα τοσα ποστ και αρχιζες να ποσταρεις σαχλαμαρες με video για τα προβληματα που εχουν επιλυθει και ουτε τελικα εβαλες εικονες απο το συστημα σου.. Κακως ασχοληθηκα να προσπαθησω να  βοηθησω τελικα..

ποια ηταν η σαχλαμαρα, απλα δεν μπορω να βλεπω απ τον αλλον να λεει οτι δεν υπαρχουν προβληματα στους drivers, εγω γι αυτο το εβαλα. Θα ποσταρω σε λιγο τα screens chill

image.png.671fd05e23227342da757b75c52e6f42.pngimage.png.346e7355c4132feedb1aefdae447aca8.pngimage.png.5a3c666a28fc2522e0d231c8a4951720.pngimage.png.d1521cf52354a19d094f08d372b49d58.png

image.png.24fb01cab33b8acb104255e534444dd1.png

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Luciddream είπε

Και επειδή τα τραβας εσύ τι σημαίνει? Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει πρόβλήμα με την κάρτα εδώ και μήνες. Τι εννοείς δεν ασχολείσαι? Εσύ απο το πρωί ασχολείσαι να βγάλεις την πλειοψηφία ψέυτες. Και δεν έχεις παραθέσει ούτε μια πηγή. Λόγια του αέρα όλα και "mails που υπάρχουν". Γράφεις στον splanis ότι το PC του τρώει black screen επειδή εσένα δεν δουλεύει το GPU computing σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Μάλλον θα κουραστείς πολύ μέχρι να με κουράσεις, είμαι εδώ πάνω απο 10+ χρόνια, αλλά συνέχισε να γράφεις, ρίχνουμε και λίγο γέλιο με αυτά που γράφεις.

Ρε φίλε τι ακριβώς λες; 

Πριν δεν είπαμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών ΔΕΝ αντιμετωπίζει πρόβλημα; Επειδή δεν αντιμετωπίζει ο περισσότερος κόσμος θέματα με τα drivers δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κόσμος που αντιμετωπίζει θέματα. Είναι γνωστό πρόβλημα, αναγνωρισμένο από την ίδια την AMD, για τη συγκεκριμένη σειρά καρτών. Από που κι ως που να πρέπει να αποδείξει κανείς ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα; Είσαι με τα καλά σου;

Τη στιγμή που αποτελεί γνωστό πρόβλημα με πολύ συγκεκριμένη συμπτωματολογία, και κάποιος αντιμετωπίζει προβλήματα που εμφανίζουν αυτή τη συμπτωματολογία, είναι απολύτως λογικό να θεωρήσει αυτομάτως ότι παίζει θέμα με τα drivers. Αρνείσαι να το δεχτείς, οκ. Για ποιον ακριβώς λόγο πιέζεις ακόμα τη στιγμή που ο ίδιος σου λέει ότι στο ίδιο σύστημα με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ έχει σταθερό σύστημα; Λες ότι είσαι 10 χρόνια σε ένα φόρουμ και ακόμα δεν ξέρεις τα στοιχειώδη για να κάνεις μια κουβέντα σαν άνθρωπος;

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...