Προς το περιεχόμενο

AMD RX 5500/5600/5700(XT) Owner's club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Αυτό είναι θέμα, και μεγάλο μάλιστα.

Σε/Με άλλα προγράμματα, στο κάνει τελικά?

Έκανα επεξεργασια ξαναδες.

3 λεπτά πριν, splanis είπε

αυτον ειχα τωρα δοκιμαζω τον 20.2.2

Τσαμπα θα το κανεις. Εδω ειμαστε και θα δεις. Day one απο τους drivers των 2020 τα τραβαω αυτα, μου εχει μεινει ψυχολογικο και πλεον δεν ασχολουμαι και κανω απλα την δουλεια μου. Μπορω να σου απαντησω σε οτι θελεις. Δεν ειχα σκοπο να απαντησω καθολου σε αυτο το νημα αλλα ειδα κατι ¨χακερς" σαν τον ειρωνα πριν που πετουσαν ασυναρτησιες και ειπα να απαντησω γιατι η παραπληροφορηση παει φουλ εδω μεσα.

Επεξ/σία από tsoukalasKaminia
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, splanis είπε

δεν νομιζω οτι εφταιγαν οι ραμ τελικα, με off xmp

#pestenamefate αλλά αυτό θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν είναι θέμα drivers. Μάλλον έπεσες σε προβληματικό hardware

Ειναι ταλαιπωρία αλλά εγώ θα γυρναγα πίσω τη κάρτα τρέχοντας. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nickk0kkav είπε

#pestenamefate αλλά αυτό θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν είναι θέμα drivers. Μάλλον έπεσες σε προβληματικό hardware

το μαγαζι δυστυχως με ενημερωσε πως θα υπαρχει 1-2 μηνες αναμονη, δυστυχως αυτα παθαινεις οταν αγοραζεις απο τετοια μαγαζια, και το ασχημο της υποθεσης ειναι οτι 1 μερα μετα αφου την πηρα την εβγαλε το πλαισιο προσφορα, που λογικα με το πλαισιο θα εβγαζα πιο γρηγορα ακρη (ισως να μην ειχε  και προβλημα καν δηλαδη)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, splanis είπε

αυτον ειχα τωρα δοκιμαζω τον 20.2.2

Επειδη δεν εχω καταλαβει ακριβως το προβλημα.. Σε ξεκαρφωτες στιγμες τρως black screen  ενω παιζεις καποιο game ?και δοκιμασες και τις μνημες στο default και παλι ειχε θεμα ;  Εγω θα εκανα ενα clear mos στη mobo , τελευταιο update bios kai μετα clean unistall  chipset + drivers  , θα εβγαζα οτιδηποτε προγραμματα/softwares  που μπορει να ελεγχουν ταχυτητες ανεμιστηρες , θερμοκρασιες, κλπ . θα τα αφηνα ολα default και θα απενεργοποιουσα και το game mode.. και θα τσεκαρα και event logs απο τα windows  για να δω τι θα μπορει να το προκαλουσε.. για αρχη θα εκανα αυτα τα βηματα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε

Και το παιδι εδω hardware θεμα εχει? Η οι υπολοιποι που απαντουν απο κατω? 

Μόλις τώρα, enable_your_mind είπε

Επειδη δεν εχω καταλαβει ακριβως το προβλημα.. Σε ξεκαρφωτες στιγμες τρως black screen  ενω παιζεις καποιο game ?και δοκιμασες και τις μνημες στο default και παλι ειχε θεμα ;  Εγω θα εκανα ενα clear mos στη mobo , τελευταιο update bios kai μετα clean unistall  chipset + drivers  , θα εβγαζα οτιδηποτε προγραμματα/softwares  που μπορει να ελεγχουν ταχυτητες ανεμιστηρες , θερμοκρασιες, κλπ . θα τα αφηνα ολα default και θα απενεργοποιουσα και το game mode.. και θα τσεκαρα και event logs απο τα windows  για να δω τι θα μπορει να το προκαλουσε.. για αρχη θα εκανα αυτα τα βηματα

Οτι λες φιλε μου προσωπικα τα εχω κανει και 50 φορες. Στα event logs? κωδικους εχω μαθει απ'εξω. Είναι θεμα driver.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Επειδη δεν εχω καταλαβει ακριβως το προβλημα.. Σε ξεκαρφωτες στιγμες τρως black screen  ενω παιζεις καποιο game ?και δοκιμασες και τις μνημες στο default και παλι

ειχε θεμα ;  Εγω θα εκανα ενα clear mos στη mobo , τελευταιο update bios kai μετα clean unistall  chipset + drivers  , θα εβγαζα οτιδηποτε προγραμματα/softwares  που μπορει να ελεγχουν ταχυτητες ανεμιστηρες , θερμοκρασιες, κλπ . θα τα αφηνα ολα default και θα απενεργοποιουσα και το game mode.. και θα τσεκαρα και event logs απο τα windows  για να δω τι θα μπορει να το προκαλουσε.. για αρχη θα εκανα αυτα τα βηματα

καταρχας ειμαι απο καθαρο install των windows, bios update, τρεχουν ολα στοκ, εκτος απ το xmp (δοκιμαστηκε και με off, τα ιδια), εκανα re-install drivers, δεν τρεχω προγραμματα monitoring, ειναι ολα default, game mode off

συνηθως τρωει black screen + restart , μια φορα ειδα και αυτο το blue screen 

I keep Video TDR failure atleast once a day. Please help. : AMDHelp

Πριν επαθε αυτο που ανεβασα στο βιντεο για πρωτη φορα. Επισης μια στο τοσο αναβοσβηνει για 1 δευτερολεπτο η οθονη.

Επισης στα fps εγω πιστευω οτι εχει θεμα αλλα η περισσοτεροι ειπαν οτι φταιει απλα το bottleneck, παντως μ φαινεται κουλο μια 570 να βγαζει περισσοτερα fps στο valorant

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Οτι λες φιλε μου προσωπικα τα εχω κανει και 50 φορες. Στα event logs? κωδικους εχω μαθει απ'εξω. Είναι θεμα driver.

4 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Γιατί είναι η ίδια περίπτωση ή απάντησα εγώ για ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις ????

Δημοσ.

• Enhanced Sync may cause a black screen to occur when enabled on some games and system configurations. Any users who may be experiencing issues with Enhanced Sync enabled should disable it as a temporary workaround.
  • Using Edge™ web browser to playback video content with a multi display system configuration may cause a system hang or crash after extended periods of use.
  • Performance Metrics Overlay and Radeon WattMan incorrectly report higher than expected idle clock speeds on Radeon RX 5700 series graphics products. Performance and power consumption are not impacted by this incorrect reporting.
  • Modifying the HDMI Scaling slider may cause FPS to become locked to 30.
  • Some games may exhibit stutter intermittently during gameplay on Radeon RX 5000 series graphics products.
  • Radeon RX Vega series graphics products may experience a system crash or TDR when performing multiple task switches using Alt+Tab.
  • Desktop or In-game corruption may occur intermittently when HDR is enabled.
  • Direct ML Media Filters are currently unavailable in Radeon Software Media gallery for video or image content.
  • Some users may still experience black screen or system hang issues during extended periods of gameplay. AMD will continue to monitor and investigate reports of these issues closely.
  • Some laptops may encounter a BSOD when installing Radeon™ Software Adrenalin 2020 Edition over an existing OEM graphics driver. To work around this issue, first uninstall the OEM graphics driver using Programs and Features within the Control Panel. Once complete, install the Radeon Software Adrenalin 2020 Edition package and select the Factory Reset option during setup.
15 ώρες πριν, nickk0kkav είπε

Γιατί είναι η ίδια περίπτωση ή απάντησα εγώ για ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις ????

ιδια περιπτωση εχω σε 2 διαφορετικες καρτες αυτη τη στιγμη που μιλαμε.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, splanis είπε

καταρχας ειμαι απο καθαρο install των windows, bios update, τρεχουν ολα στοκ, εκτος απ το xmp (δοκιμαστηκε και με off, τα ιδια), εκανα re-install drivers, δεν τρεχω προγραμματα monitoring, ειναι ολα default, game mode off

Γιατι δεν ποσταρεις ακριβως ολα αυτα  σε εικονες..για να εχουμε ολοι μια ιδεα... επισης ποιο μοντελο καρτας ακριβως εχεις ; Προσπαθω να βοηθησω οσο μπορω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Γιατι δεν ποσταρεις ακριβως ολα αυτα  σε εικονες..για να εχουμε ολοι μια ιδεα... επισης ποιο μοντελο καρτας ακριβως εχεις ; Προσπαθω να βοηθησω οσο μπορω

Sapphire Radeon RX 5700 XT 8GB Pulse, Τα specs ολα ειναι στην υπογραφη,  screenshot απο τι να ποσταρω, δεν καταλαβα

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, splanis είπε

Sapphire Radeon RX 5700 XT 8GB Pulse, Τα specs ολα ειναι στην υπογραφη,  screenshot απο τι να ποσταρω, δεν καταλαβα

Θα εβαζα τις ρυθμισεις της καρτας και θα προσθετα και πληροφοριες για το συστημα καπως ετσι ας πουμε ...

image.png.80b60571272adb507a4ef02d99221ffb.png

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, splanis είπε

συνηθως τρωει black screen + restart , μια φορα ειδα και αυτο το blue screen 

I keep Video TDR failure atleast once a day. Please help. : AMDHelp

Πριν επαθε αυτο που ανεβασα στο βιντεο για πρωτη φορα. Επισης μια στο τοσο αναβοσβηνει για 1 δευτερολεπτο η οθονη.

Επισης στα fps εγω πιστευω οτι εχει θεμα αλλα η περισσοτεροι ειπαν οτι φταιει απλα το bottleneck, παντως μ φαινεται κουλο μια 570 να βγαζει περισσοτερα fps στο valorant

Να υποθέσω ότι η ημερομηνία αναφέρεται σε κάτι άλλο...?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Να υποθέσω ότι η ημερομηνία αναφέρεται σε κάτι άλλο...?

η φωτο ειναι απ το γκουγκλ αλλα το ιδιο ακριβως ηταν, την ειχα ποσταρει πριν κατι σελιδες την δικια μου

Στις 4/5/2020 στις 5:09 ΜΜ, splanis είπε

received_240475550372780.jpeg

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Just now, tsoukalasKaminia said:

Έκανα επεξεργασια ξαναδες.

Τσαμπα θα το κανεις. Εδω ειμαστε και θα δεις. Day one απο τους drivers των 2020 τα τραβαω αυτα, μου εχει μεινει ψυχολογικο και πλεον δεν ασχολουμαι και κανω απλα την δουλεια μου. Μπορω να σου απαντησω σε οτι θελεις. Δεν ειχα σκοπο να απαντησω καθολου σε αυτο το νημα αλλα ειδα κατι ¨χακερς" σαν τον ειρωνα πριν που πετουσαν ασυναρτησιες και ειπα να απαντησω γιατι η παραπληροφορηση παει φουλ εδω μεσα.

Και επειδή τα τραβας εσύ τι σημαίνει? Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει πρόβλήμα με την κάρτα εδώ και μήνες. Τι εννοείς δεν ασχολείσαι? Εσύ απο το πρωί ασχολείσαι να βγάλεις την πλειοψηφία ψέυτες. Και δεν έχεις παραθέσει ούτε μια πηγή. Λόγια του αέρα όλα και "mails που υπάρχουν". Γράφεις στον splanis ότι το PC του τρώει black screen επειδή εσένα δεν δουλεύει το GPU computing σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Μάλλον θα κουραστείς πολύ μέχρι να με κουράσεις, είμαι εδώ πάνω απο 10+ χρόνια, αλλά συνέχισε να γράφεις, ρίχνουμε και λίγο γέλιο με αυτά που γράφεις.

Just now, tsoukalasKaminia said:

Τώρα σοβαρά, ποστάρεις κάτι απο τον Φεβρουάριο, πριν βγουν οι drivers που φτιάξαν τα προβλήματα, και περιμένεις να απαντήσουμε και σοβαρά? Έχετε μπει όλα τα τρολλς εδω μέσα και κάνετε πλάκα...

Επεξ/σία από Luciddream

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...