tsoukalasKaminia Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, splanis είπε τι ειναι αυτο δεν ξερω καν Κανε αυτο και δες εαν στο ξανακανει. https://community.amd.com/thread/176003
sozz Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Πάει η κάρτα.. το ιδιο θα ελεγα κατι τετοια κουλα θυμαμαι ετρωγα πριν θαψω την gtx 260... Spoiler https://www.insomnia.gr/forums/topic/563607-καμμενη-gtx-260/
tsoukalasKaminia Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, sozz είπε το ιδιο θα ελεγα κατι τετοια κουλα θυμαμαι ετρωγα πριν θαψω την gtx 260... Απόκρυψη περιεχομένων https://www.insomnia.gr/forums/topic/563607-καμμενη-gtx-260/ Δεν εχει σχεση φιλε μου με αυτο. Αυτο που του κανει μου το κανει και εμενα καμια φορα σε chrome (με hardware acceleration on)
sozz Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Δεν εχει σχεση φιλε μου με αυτο. Αυτο που του κανει μου το κανει και εμενα καμια φορα σε chrome (με hardware acceleration on) ε βαλτε firefox...και δειτε
tsoukalasKaminia Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, sozz είπε ε βαλτε firefox...και δειτε Με edge και opera δεν μου το έχει κάνει ποτέ
enable_your_mind Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, sozz είπε δεν εχεις φαει ποτε freeze δηλαδη? γτ εγω δεκα μερες μετραω 4 οχι οτι εχω ξενερωση βεβαια για αυτο το τερας αξιζουν που και που και ενα κωληματακι τωρα να τρεχω ultimate performance και να τρεχουν τα παντα στα φουλ χωρις να κανω τιποτα ουτε καν μπαινω στον πειρασμο να το δοκιμασω... πιστευω με τον καιρο να φτιαξουν... Οχι δεν εχω φαει ουτε freeze ουτε black screen.... ουτε τιποτα. εδω και μηνες... Επισης απο που και ως που θα τρεχουν ολα στο φουλ σε νορμαλ χρηση ; το συμπερασμα αυτο απο που προκυπτει ; Διαβασε λιγο τι ειναι τα power plan και τι κανουν στο win 10 ... τωρα 11 w και 0 RPM η καρτα ειναι σε φαση idle... με ανοιχτα ποσα παραθυρα σε firefox και youtube να παιζει ....
splanis Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε Οχι δεν εχω φαει ουτε freeze ουτε black screen.... ουτε τιποτα. εδω και μηνες... Επισης απο που και ως που θα τρεχουν ολα στο φουλ σε νορμαλ χρηση ; το συμπερασμα αυτο απο που προκυπτει ; Διαβασε λιγο τι ειναι τα power plan και τι κανουν στο win 10 ... τωρα 11 w και 0 RPM η καρτα ειναι σε φαση idle... με ανοιχτα ποσα παραθυρα σε firefox και youtube να παιζει .... ποιον driver εχεις;
Gome7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 19 λεπτά πριν, sozz είπε ε βαλτε firefox...και δειτε Μηπως να παμε και σε mac ρε φιλε επειδη το θελει η amd?
splanis Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 παντως απ οσο βλεπω σε μεγαλα καναλια hardware στο yt ολοι μιλανε για γνωστα driver issues της συγκεκριμενης καρτας, το οτι παιζει σε καποιους καλα δεν σημαινει οτι σε καποιους αλλους μπορει να εχει προβληματα 1
Πέτρος Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, tsoukalasKaminia είπε Επιτελους και ενας λογικος ανθρωπος. Φιλε μου πιο απλα δεν μπορω να το πω παντως. Σε 4 διαφορετικα μηχανηματα (ταυτοχρονα) με το που βαλω 2020 εχω μια blackscreen τουλαχιστον σε μερικες ωρες κανοντας μονταζ με davinci resolve. Με το που βαλω 2019 δεν εχω κανενα απολυτως θεμα. @luciddream εφαγες ignore μην μου απευθύνεσαι σε παρακαλω. Μόνο εκεί ή και σε άλλα προγράμματα/παιγνίδια? Υπάρχουν άλλες αναφορές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και τους 2020? Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, χρειάζεται κάποια άλλη παραμετροποίηση του συστήματος που μπορεί να δημιουργεί θέμα με τους 2020? Ακριβώς αυτό το γεγονός (DaVinci+2020) το έχεις στείλει στην AMD? 1
enable_your_mind Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, splanis είπε ποιον driver εχεις;
tsoukalasKaminia Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μόνο εκεί ή και σε άλλα προγράμματα/παιγνίδια? Και σε player, photoshop, image viewer. Υπάρχουν άλλες αναφορές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και τους 2020? Μια βολτα στο reddit θα σε πεισει. Ακριβώς αυτό το γεγονός (DaVinci+2020) το έχεις στείλει στην AMD? Απο περυσι εαν σου κανω παραθεση τα mail που εχουμε ανταλλαξει θα βαλεις τα γελια. Ειναι λες και μιλαω με ρομποτ. Σε καθε απαντηση τους (εκτος το οτι απανταει αλλος) μου δινουν και διαφορετικη οδηγια. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από tsoukalasKaminia 1
Πέτρος Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, tsoukalasKaminia είπε Απο περυσι εαν σου κανω παραθεση τα mail που εχουμε ανταλλαξει θα βαλεις τα γελια. Ειναι λες και μιλαω με ρομποτ. Σε καθε απαντηση τους (εκτος το οτι απανταει αλλος) μου δινουν και διαφορετικη οδηγια. Αυτό είναι θέμα, και μεγάλο μάλιστα. Σε/Με άλλα προγράμματα, στο κάνει τελικά?
splanis Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε αυτον ειχα τωρα δοκιμαζω τον 20.2.2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα