Προς το περιεχόμενο

AMD RX 5500/5600/5700(XT) Owner's club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, VasKag είπε

@splanis

Οι ram σου, ειναι στη λιστα συμβατοτητας της μητρικης για τον 2600Χ? Δεν ειναι παντα απολυτο, αλλα θα μπορουσε να δημιουργει προβλημα το OC των ram αν δεν ειναι μεσα στο QVL της μητρικης

νομιζω ειναι ναι, θα δουμε τωρα αν φταινε οι ραμ με xpm off, παντως με xpm off τα games ,ειδικα το warzone ειναι unplayable -για τα ματια μου-, λιγα fps με αρκετα drops, καλυτερα ηταν με την 580 δηλαδη.

ερωτηση: αν οντως δεν υπαρχει crash με xmp off, πως εξηγειται το οτι δεν υπηρχε θεμα με την 580 και με την 5700 κρασαρει;

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 minutes ago, splanis said:

νομιζω ειναι ναι, θα δουμε τωρα αν φταινε οι ραμ με xpm off, παντως με xpm off τα games ,ειδικα το warzone ειναι unplayable -για τα ματια μου-, λιγα fps με αρκετα drops, καλυτερα ηταν με την 580 δηλαδη.

Στο QVL δεν είναι, αν και δεν νομίζω ότι έχει και πολύ σημασία. Δοκίμασε να φτιάξεις τα timings με τον calculator (προσωπικά δεν μου δούλεψε ποτέ)

ερωτηση: αν οντως δεν υπαρχει crash με xmp off, πως εξηγειται το οτι δεν υπηρχε θεμα με την 580 και με την 5700 κρασαρει;

Καλή ερώτηση 😛

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, splanis είπε

Αυτο που εξηγω τοσο καιρο φιλε μου. Καθαρα drivers. Ετσι μου ελεγε και ο ξαδερφος μου "εγω δεν εχω θεματα με blackscreens". ΝΑΙ ρε φιλε δεν εχεις θεματα με blackscreens επειδη ανοιγεις το pc και παιζεις pubg. Οι υπολοιποι που εχουμε δεν παιζουμε μονο παιχνιδια. Του το απεδειξα φυσικα με μερικα λεπτα το pc του στα χερια μου. Ειναι με 2019 drivers χωρις κανενα θεμα μεχρι τωρα.

Δημοσ.

Εγω παντως εδω και τοσους μηνες δεν εχω κανενα θεμα με την 5700xt  και το εχω αναφερει και στο παρελθον ... Δοκιμαστε να βαλετε το ultimate power plan προφιλ για τα win 10

image.png.7c673281e89948c657afb7cf1280c6c8.png

Δημοσ.
21 ώρες πριν, sozz είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

δεν θελω να τρομαξω κανεναν και 30 ωρες ανοιχτο που το αφησα χθες δεν επαθε τιποτα το λεω αυτο γτ και εγω φοβομουν πριν την αγορασω και μεχρι να εγκαταστησω τους driver και να δω οτι παιζει

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

αν γυριζα τον χρονο πισω θα την ειχα αγορασμενη πιο πριν!!!

τελικα αυτο το 30ωρο σημερα το πρωι που ανοιξα το pc και εφυγα για δουλεια γυρισα και ειχε freezarh το ματιασα χαχα επειδη κατεβαζα υπολογιζω μετα απο 5 ωρες περιπου οποτε για δυο ωρες ηταν με μαυρη ^^ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις ειχα με το 30ωρο και με 5ωρο ειναι καθαρα θεμα driver

ακομα και στην amd να δουλευει καποιος και ιδια η lisa να ειναι σιγουρα δεν πιστευω να ειναι 100% σιγουρη οτι δεν θα φανε και ενα freeze

μεχρι τωρα παντως πιο πολυ σιγουρος ειμαι οταν παιζω οτι δεν φαω freeze απο οτι να το αφhσω ανοιχτο ολο το βραδυ να κατεβαζει εχω στην κατοχη μου 2 freeze χωρις να κανω τιποτα 🤪

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sozz είπε

τελικα αυτο το 30ωρο σημερα το πρωι που ανοιξα το pc και εφυγα για δουλεια γυρισα και ειχε freezarh το ματιασα χαχα επειδη κατεβαζα υπολογιζω μετα απο 5 ωρες περιπου οποτε για δυο ωρες ηταν με μαυρη ^^ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις ειχα με το 30ωρο και με 5ωρο ειναι καθαρα θεμα driver

ακομα και στην amd να δουλευει καποιος και ιδια η lisa να ειναι σιγουρα δεν πιστευω να ειναι 100% σιγουρη οτι δεν θα φανε και ενα freeze

μεχρι τωρα παντως πιο πολυ σιγουρος ειμαι οταν παιζω οτι δεν φαω freeze απο οτι να το αφhσω ανοιχτο ολο το βραδυ να κατεβαζει εχω στην κατοχη μου 2 freeze χωρις να κανω τιποτα 🤪

Αποκλειεται φιλε καποιο λαθος κανεις. Ο luciddream ειναι σιγουρος οτι φταιει το pc σου. Ψαξε ram, psu, motherboard και τσεκαρε τις βιδες της μητρικης καλα. Εαν δεν βαριεσαι βγαλε μητρικη και δες και τα τυπωμενα απο πισω εαν ειναι κομπλε. 🤣🤣🤣🤣🤣

Δημοσ.
1 ώρα πριν, enable_your_mind είπε

Εγω παντως εδω και τοσους μηνες δεν εχω κανενα θεμα με την 5700xt  και το εχω αναφερει και στο παρελθον ... Δοκιμαστε να βαλετε το ultimate power plan προφιλ για τα win 10

image.png.7c673281e89948c657afb7cf1280c6c8.png

δεν εχεις φαει ποτε freeze δηλαδη? γτ εγω δεκα μερες μετραω 4 οχι οτι εχω ξενερωση βεβαια για αυτο το τερας αξιζουν που και που και ενα κωληματακι

τωρα να τρεχω ultimate performance και να τρεχουν τα παντα στα φουλ χωρις να κανω τιποτα ουτε καν μπαινω στον πειρασμο να το δοκιμασω... πιστευω με τον καιρο να φτιαξουν...

Δημοσ.
20 minutes ago, splanis said:

πως μπορω να δοκιμασω τις ραμ αν δουλευουν σωστα στο xmp?

Σου έχω ποστάρει πιο πάνω πρόγραμμα που κάνει και RAM stability testing. Υπάρχουν και άλλα με πληρωμή π.χ το Karhu. Ή το stressapptest για Linux. Αλλά το τοπικ για αυτά είναι εδώ.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, splanis είπε

valorant επαιζα, το chrome το χα ανοχιτο στο background

Σχεδον το ιδιο μου κανει οταν εχω το chrome απο πισω και παιζω κανενα game. Το ULPS το εχεις απενεργοποιησει?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, splanis είπε

valorant επαιζα, το chrome το χα ανοχιτο στο background

και με μια οθονη στο κανει αυτο?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sozz είπε

και με μια οθονη στο κανει αυτο?

δεν ξερω πρωτη φορα το κανει αυτο, συνηθως bsod τρωει

2 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Σχεδον το ιδιο μου κανει οταν εχω το chrome απο πισω και παιζω κανενα game. Το ULPS το εχεις απενεργοποιησει?

τι ειναι αυτο δεν ξερω καν :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...