Προς το περιεχόμενο

AMD RX 5500/5600/5700(XT) Owner's club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, splanis είπε

καταρχας δεν εκραξα καμια amd, εσυ τωρα γιατι παρεξηγησε δεν καταλαβε κανεις, το συστημα μου ηταν σταθεροτατο πριν παρω την καρτα, και ειναι σταθεροτατο με την καρτα ενος φιλου, απ την αλλη η 5700χτ crashαρει 2 διαφορετικα πσ, αλλα μαλλον οι ραμ φταινε και στα 2

Το 2ο είναι αυτό που δεν βάλατε drivers? 

Γιατί είναι  ως μη γενόμενο σπίτι αυτό 

Επεξ/σία από leros2004
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Το 2ο είναι αυτό που δεν βάλατε drivers? 

Γιατί είνιι ως μη γενόμενο σπίτι αυτό 

πως να βαλουμε drivers αφου κρασαρε με το που ανοιγε το πσ...δεν προλαβαιναμε να κανουμε κατι

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Υπογραφή:

Gigabyte Aorus Radeon RX 5700 XT 8GB OC edition

Με αυτά που βλέπουμε εδω μέσα δεν θέλει και πολύ για να νομίσουμε ότι κάποιος trollarei 😛

Σας γνωρισα λογο κορονοιου .. ασχολουμε μονο με το gaming απλα τωρα που καθομαστε τοσο και δε δουλευω μπηκε το μικροβιο για αναβαθμιση και αρχισα να το ξεψαχνιζω και διαπιστωσα ενα ωραιο community επισης πωλειται πολυ ευκολα αξιολογο hardware 

4 λεπτά πριν, billpall13 είπε

Στειλε ενα μνμ   στο support της asus, επισης ρωτα αν βαλεις μονος σου ροδελιτσες πλαστικες αν χανεται η εγγυηση. Ειναι τερατακι η καρτα για τα λεφτα της και φτιαχνεται ευκολα το θεμα της

εστειλα στο facebook της asus ελπιζω να μ αφησει να βαλω τις ροδελες γιατι εχει 2 βδομαδες (star wars fan boy ) που θελω να λιωσω το fallen order σε 2κ  epic γραφικα και μετα περιμενουμε το valhalla 😁

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, splanis είπε

πως να βαλουμε drivers αφου κρασαρε με το που ανοιγε το πσ...δεν προλαβαιναμε να κανουμε κατι

1. Safe mode με την κάρτα του φίλου πάνω

2. DDU and shut down

3. Βγάζεις του φίλου και βάζεις τη δική σου

4. Μπαίνεις κανονικά σε widnows έχοντας βγάλει το ethernet καλώδιο ή το wifi usb

5. Πέρασμα των drivers

6. Restart

7. Profit

Δημοσ.
10 minutes ago, splanis said:

καταρχας δεν εκραξα καμια amd, εσυ τωρα γιατι παρεξηγησε δεν καταλαβε κανεις

Δεν παρεξήγησα κάτι, το πόστ μου δεν ήταν καν για εσένα, ήταν για τον Misanthropy που έβγαλε συμπέρασμα ότι φταίνε οι drivers και οι κάρτες επειδή έχεις προβλήματα εσύ. Εσύ πάντως έπαιζες μια χαρά και με το πρώτο blue screen άρχισες να γράφεις να πουλήσεις το PC. Έγραψες και για stuttering στο ίδιο ποστ το οποίο σου βρήκα λύση καθώς έφταιγε το Game, αλλά και αυτό πάλι με τρόπο το αγνόησες. Anyway κουράζομαι με αυτήν την συζήτηση.. καλή τύχη σε όσους έχουν προβλήματα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Δεν παρεξήγησα κάτι, το πόστ μου δεν ήταν καν για εσένα, ήταν για τον Misanthropy που έβγαλε συμπέρασμα ότι φταίνε οι drivers και οι κάρτες επειδή έχεις προβλήματα εσύ. Εσύ πάντως έπαιζες μια χαρά και με το πρώτο blue screen άρχισες να γράφεις να πουλήσεις το PC. Έγραψες και για stuttering στο ίδιο ποστ το οποίο σου βρήκα λύση καθώς έφταιγε το Game, αλλά και αυτό πάλι με τρόπο το αγνόησες. Anyway κουράζομαι με αυτήν την συζήτηση.. καλή τύχη σε όσους έχουν προβλήματα.

Ακομα το σκεφτομαι αυτο μηπως φτιαξω κανενα αλλο συστημα, το χω σαν χομπι, το κανω συχνα, χωρις να εχω προβληματα :)

λυση με το call of duty παντως δεν βρεθηκε αρκιβως, οντως ειναι προβλημα του γκειμ αλλα και με low textures και με VideoMemoryScale = 0.55 καποιες φορες το γκειμ ισως να εχει stutter και αν θελει κανα restart. 

Πριν λιγο που μαυρισε η οθονη και απ οτι καταλαβα παει για crash, εκλεισα τις οθονες και τις ανοιξε και ηταν οκ, οτι και αν σημαινει αυτο, δοκιμαζω τωρα με 2133 ram

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

Καλησπερα...

Βλεπω την MS  να εχει κανει την χοντροπατατα της παλι....Οσοι εχετε τετοια θεματακια ας το απενεργοποιησετε και δοκιμαστε παλι...Game mode σου λεει μετα..

https://www.guru3d.com/news-story/windows-10-game-mode-can-impact-fps-negatively-with-stutters-and-freezes.html

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Luciddream είπε

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που εσύ έβγαλες συμπέρασμα ότι δεν φταίνε τα drivers επειδή δεν έχεις πρόβλημα εσυ; Δεν είπα ποτέ ότι είναι χαλασμένη η κάρτα. Είσαι ο μόνος που είπε ότι το hardware μπορεί και να χαλάσει. 

Είτε σου αρέσει είτε όχι, η συγκεκριμένη σειρά καρτών έχει προβλήματα με τους drivers. Λύθηκε ένα μεγάλο ποσοστό των προβλημάτων; Ναι. Σημαίνει αυτό ότι δεν αντιμετωπίζει ο κόσμος παρόμοια προβλήματα ακόμη και τώρα; Όχι. Είναι το ποσοστό των χρηστών που αντιμετωπίζουν προβλήματα η συντριπτική μειοψηφία; Ναι. Σημαίνει αυτό ότι δεν υπάρχουν; Όχι. Το να σχολιάζεις για τη σταθερότητα του συστήματος είναι αστείο, τη στιγμή που ο ίδιος παρατηρεί διαφορές ενώ κουμπώνει διαφορετική GPU. 

Δημοσ.
5 minutes ago, Misanthropy said:

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που εσύ έβγαλες συμπέρασμα ότι δεν φταίνε τα drivers επειδή δεν έχεις πρόβλημα εσυ; Δεν είπα ποτέ ότι είναι χαλασμένη η κάρτα. Είσαι ο μόνος που είπε ότι το hardware μπορεί και να χαλάσει. 

Εγώ δεν έχω βγάλει τέτοιο συμπέρασμα. Με τον τρόπο που γράφουν χωρίς αποδείξεις ότι υπάρχουν προβλήματα απαντάω και εγώ ότι δεν έχουν. Αφού θέλετε να τρολλάρουμε ο ένας τον άλλον παίζω το παιχνίδι σας. Δεν έχω δει ένα σοβαρό ποστ ακόμα που να δείχνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους drivers που να προκαλεί κάτι. Οι περισσότεροι δεν γράφουν καν τι drivers χρησιμοποιουν. Με μηδενικές πληροφορίες και μηδενική προσπάθεια (με το πρώτο bluescreen πουλάμε το PC), τι ακριβώς συμπέρασμα περιμένεις να βγάλεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Εγώ δεν έχω βγάλει τέτοιο συμπέρασμα. Με τον τρόπο που γράφουν χωρίς αποδείξεις ότι υπάρχουν προβλήματα απαντάω και εγώ ότι δεν έχουν. Αφού θέλετε να τρολλάρουμε ο ένας τον άλλον παίζω το παιχνίδι σας. Δεν έχω δει ένα σοβαρό ποστ ακόμα που να δείχνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους drivers που να προκαλεί κάτι. Οι περισσότεροι δεν γράφουν καν τι drivers χρησιμοποιουν. Με μηδενικές πληροφορίες και μηδενική προσπάθεια (με το πρώτο bluescreen πουλάμε το PC), τι ακριβώς συμπέρασμα περιμένεις να βγάλεις?

Συμφωνω και εγω εδω.. λες και οταν εχεις καποιο προβλημα ειναι δυσκολο να πεις τι ρυθμισεις εχεις σε ραμ-cpu  πιο driver εχεις κλπ.. Μου θυμιζει το κλασικο εχω αργο ιντερνετ χωρις να εχει γινει ενα υποτυπωδες troubleshooting...  Αν γινει ολο αυτο ενοειται ολοι θα πουν δειχνει προβλημα drivers.  η οπου υπαρχει ενδειξη για προβλημα.. Δηλαδη οταν εκανα τρελες ρυθμισεις στις ram ( τωρα ειμαι με 3800 16-16-16-32 ) η εκανα τρελο undervolt/overclock  στην gpu  θα εκραζα για drivers..  ακομα και με τις ιδιες ρυθμισεις δεν υπαρχει εγγυηση οτι η ιδια καρτα θα παιζει το ιδιο σε διαφορετικο συστημα....

ΥΓ: το σημαντικοτερο ειναι να λυνωνται τα προβληματα γιατι ο καθενας δινει λεφτα  για οποιοδηποτε προιον...

Επεξ/σία από enable_your_mind
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Misanthropy είπε

Είτε σου αρέσει είτε όχι, η συγκεκριμένη σειρά καρτών έχει προβλήματα με τους drivers. Λύθηκε ένα μεγάλο ποσοστό των προβλημάτων; Ναι. Σημαίνει αυτό ότι δεν αντιμετωπίζει ο κόσμος παρόμοια προβλήματα ακόμη και τώρα; Όχι. Είναι το ποσοστό των χρηστών που αντιμετωπίζουν προβλήματα η συντριπτική μειοψηφία; Ναι. Σημαίνει αυτό ότι δεν υπάρχουν; Όχι. Το να σχολιάζεις για τη σταθερότητα του συστήματος είναι αστείο, τη στιγμή που ο ίδιος παρατηρεί διαφορές ενώ κουμπώνει διαφορετική GPU. 

Δεν εχει η πλεοψηφια προβληματα.. ποσο μαλλον και συντριπτικη.. εχουν γινει polls απο καλα καναλια στο yt πανω στο θεμα και δειχνουν το αντιθετο.. 

Επισης σκεψου οτι αυτος που δεν εχει προβλημα, δεν θα μπει να γραψει " παιδια δεν εχω προβλημα". Θελω να πω οτι ειναι λογικο η πλειψηφια στα φορουμ να εχουν καποιο θεμα, δεν σημαινει ομως οτι ειναι η πλειοψηφια ολων των χρηστων ναβι. ( εννοειται δεν αναιρω οτι εχουν θεμα και τα drivers, αλλα και σαν harware.)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billpall13 είπε

Δεν εχει η πλεοψηφια προβληματα.. ποσο μαλλον και συντριπτικη.. εχουν γινει polls απο καλα καναλια στο yt πανω στο θεμα και δειχνουν το αντιθετο.. 

Επισης σκεψου οτι αυτος που δεν εχει προβλημα, δεν θα μπει να γραψει " παιδια δεν εχω προβλημα". Θελω να πω οτι ειναι λογικο η πλειψηφια στα φορουμ να εχουν καποιο θεμα, δεν σημαινει ομως οτι ειναι η πλειοψηφια ολων των χρηστων ναβι. ( εννοειται δεν αναιρω οτι εχουν θεμα και τα drivers, αλλα και σαν harware.)

μειοψηφια γραφει ο ανθρωπος

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Luciddream είπε

Όχι και χωρίς αποδείξεις. Τα black screens είναι στα known issues, το λέει η ίδια η AMD. Απ' ότι φαίνεται τα περισσότερα έχουν διορθωθεί, απλά είναι κάποιες σπάνιες περιπτώσεις που το κάνουν trigger που είναι ακόμη άλυτες και είναι δύσκολο να τις πιάσεις. Είναι πολύ random το πρόβλημα..

Δημοσ.

Παίδες σε 4 διαφορετικές κάρτες (2 x VII, 5700xt red devil και 5700xt nitro) από την μέρα που βγήκαν τα 2020 adrenalin έχω θέματα με black screens. Με τα drivers του 2019 δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Τα υπόλοιπα (τύπου reddit μη τεκμηριωμένες απαντήσεις έτσι για να πετάξω την ατάκα μου) τα ακούω βερεσέ. Btw το zero rpm το δουλεύει κανείς από εδώ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...