Προς το περιεχόμενο

AMD RX 5500/5600/5700(XT) Owner's club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 minutes ago, splanis said:

Καλά συγγνώμη αν σου παρεξηγήσαμε την AMD. Δεν θα ξαναγράψουμε για κανένα πρόβλημα. Τόσο καιρό AMD είχα ξέρεις χωρίς προβλήματα και τώρα ξαφνικά, έχω bsod freezes, σε άλλο pc είχε τρεμούλα και freezes. Το ίδιο το μαγαζί μ είπε να την στείλω πίσω και ότι είναι γνωστό πρόβλημα στην κάρτα αυτή και ότι συνέχεια τις στέλνουν πίσω. 

Γράψε ότι θέλεις δεν έχω κανένα θέμα απλά και εγώ γράφω ότι θέλω. Ο καθένας ας βγάλει ότι συμπέρασμα θέλει. Απλά πολύ δραμα η φάση, ειδικά απο άτομα που δεν έχουν καν την κάρτα και έχουν και άποψη.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Γράψε ότι θέλεις δεν έχω κανένα θέμα απλά και εγώ γράφω ότι θέλω. Ο καθένας ας βγάλει ότι συμπέρασμα θέλει. Απλά πολύ δραμα η φάση, ειδικά απο άτομα που δεν έχουν καν την κάρτα και έχουν και άποψη.

Εύχομαι λοιπόν να σου τρέχει πάντα μια χαρά η καρτα χωρίς προβλήματα για να μην χρειάστει να μένεις χωρίς πσ για 2 μήνες. 

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikolasdaL είπε

αντι να ειρωνευεσαι δε θα ταν προτιμοτερο να βοηθησεις ; :)

Φυσικά να βοηθήσω, όταν μου αποδείξεις ότι έχεις κατι απο αυτά που αναφέρεις 

Δημοσ.

εγω παντως σημερα εφαγα ενα freeze στο final fantasy με πεταξε εξω και μετα απο λιγα δευτερα freezare μετα επαιξα βεβαια κανενα δυωρο μεχρι να του κανω delete...

δεν ξερω αν φταιει το 1.070 που δινω στα 2000 ή οτι ειχα καπου στα 6gb ελευθερο δισκο στο nfs heat κανενα προβλημα μετα απο πολλες ωρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sozz είπε

εγω παντως σημερα εφαγα ενα freeze στο final fantasy με πεταξε εξω και μετα απο λιγα δευτερα freezare μετα επαιξα βεβαια κανενα δυωρο μεχρι να του κανω delete...

δεν ξερω αν φταιει το 1.070 που δινω στα 2000 ή οτι ειχα καπου στα 6gb ελευθερο δισκο στο nfs heat κανενα προβλημα μετα απο πολλες ωρες

1070 για 2000mhz είναι καλά, τη μνήμη ποσα Mhz? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, leros2004 είπε

1070 για 2000mhz είναι καλά, τη μνήμη ποσα Mhz? 

δεν εχω μπει καθολου στον πειρασμο να πειραξω μνημη 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, sozz είπε

δεν εχω μπει καθολου στον πειρασμο να πειραξω μνημη 😁

τσιμπα λιγο voltage, τσάμπα είναι :P 

Αν σου ξανά κρασάρει παρατήρησε στο taskbar αν σου ανοίξει διπλό adrenaline εικονίδιο.... Συνήθως όταν κρασάρει απο OC βγάζει 2ο και αν κάνεις hover στο 1ο, εξαφανίζεται 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, splanis said:

Εύχομαι λοιπόν να σου τρέχει πάντα μια χαρά η καρτα χωρίς προβλήματα για να μην χρειάστει να μένεις χωρίς πσ για 2 μήνες. 

Εγώ προσπαθώ να καταλάβω πως έχετε φτάσει στο συμπέρασμα ότι φταίνε οι drivers όταν δεν έχετε καν επιβεβαιώσει ότι έχετε σταθερό σύστημα. Τρέχεις τόσο καιρο BIOS που έχει βγει 1 χρόνο και 4 μήνες πριν, και έχουν ήδη βγει δύο BIOS  versions απο τότε που βελτιώνουν το memory compatibility. Και υποθέτω δεν έχεις κάνει καν memory testing ούτε για αστείο. Αν δεν γνωρίζετε απο hardware ή βαλτε κάποιον τεχνικό να σας φτιάξει τα PC η ακούστε τουλάχιστον τον κόσμο που ασχολείται.

Επεξ/σία από Luciddream
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Luciddream είπε

Εγώ προσπαθώ να καταλάβω πως έχετε φτάσει στο συμπέρασμα ότι φταίνε οι drivers όταν δεν έχετε καν επιβεβαιώσει ότι έχετε σταθερό σύστημα. Τρέχεις τόσο καιρο BIOS που έχει βγει 1 χρόνο και 4 μήνες πριν, και έχουν ήδη βγει δύο BIOS  versions απο τότε που βελτιώνουν το memory compatibility. Και υποθέτω δεν έχεις κάνει καν memory testing ούτε για αστείο. Αν δεν γνωρίζετε απο hardware ή βαλτε κάποιον τεχνικό να σας φτιάξει τα PC η ακούστε τουλάχιστον τον κόσμο που ασχολείται.

εκανα bios update και δεν εφτιαξε κατι, γιατι να κανω bios update τοσο καιρο αφου δεν ειχα κανενα προβλημα;

Δημοσ.
2 minutes ago, splanis said:

εκανα bios update και δεν εφτιαξε κατι, γιατι να κανω bios update τοσο καιρο αφου δεν ειχα κανενα προβλημα;

Το ενδεχόμενο να χαλάσει το hardware το έχεις σκεφτεί? Η νομίζεις ότι ότι αγοράζουμε δουλεύει για πάντα χωρις πρόβλημα? Η εγγύηση στα προιόντα γιατί υπάρχει? Εμένα μου έχουν χαλάσει 3 Nvidia όσα χρόνια ασχολούμαι με PC, πρέπει να αρχίσω να κράζω την Nvidia χωρίς λόγο? Και ξαναλέω, δεν έχεις καν τεσταρει αν έχεις σταθερό σύστημα, δεν ξέρω καν γιατι το συζητάμε παραπάνω όταν δεν έχουν γίνει τα βασικά. Ψάξε λίγο τόσα τοπικς έχουμε για το memory stability, και δεν έχει καμία σχέση με την κάρτα γραφικών σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, leros2004 είπε

τσιμπα λιγο voltage, τσάμπα είναι :P 

Αν σου ξανά κρασάρει παρατήρησε στο taskbar αν σου ανοίξει διπλό adrenaline εικονίδιο.... Συνήθως όταν κρασάρει απο OC βγάζει 2ο και κάνεις hover στο 1ο, εξαφανίζεται 

τωρα περιμενω να κατεβει το gears 5 να δω αν κανει κατι εκει... μπορει να φταιει που ειχα και 5 gb ελευθερα τωρα για το ρευμα νομιζω οτι ειμαι καλα ετσι δεν εψαξα να βρω και το καλυτερο σημειο μπορει να πεφτει και αλλο στο heaven και στο kombustor που το ετρεχα καμια ωρα δεν εβγαλε κατι

Spoiler

δεν θελω να τρομαξω κανεναν και 30 ωρες ανοιχτο που το αφησα χθες δεν επαθε τιποτα το λεω αυτο γτ και εγω φοβομουν πριν την αγορασω και μεχρι να εγκαταστησω τους driver και να δω οτι παιζει

Spoiler

αν γυριζα τον χρονο πισω θα την ειχα αγορασμενη πιο πριν!!!

Επεξ/σία από sozz
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Φυσικά να βοηθήσω, όταν μου αποδείξεις ότι έχεις κατι απο αυτά που αναφέρεις 

να σου αποδειξω οτι εχω το συστημα.. επειδη ειμαι newbie ; 
νομιζεις οτι μπηκα για να τρολλαρω .. ;

95793819_648629912534162_2087223513080397824_n.jpg.7ba53585ee575d6e387210c817eba7e3.jpg

διαβασα το προβλημα με τις βιδες και την επαφη της ψυκτρας ο μονος λογος που την αγορασα ηταν επειδη ηταν διαθεσιμη και ειχα και υποψιες οτι ηταν γυρισμενη και πλεον δεν αμφιβαλω .. αλλα φαινεται πολυ δυνατη καρτα αμα το προβλημα της ειναι μονο τεχνικο και δεν ειναι λογισμικο θα το φτιαξω ειδικα αμα στειλει βιδακια και η asus .. τα συναισθηματα ειναι αναμικτα .. ημουν πιο χαρουμενος το μεσημερι που καθισα να  παιξω🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, NikolasdaL said:

Πλεον κατοχος Rx5700xt rog strix OC edition οπως φαινεται και στην υπογραφη.

4 minutes ago, NikolasdaL said:

Υπογραφή:

Gigabyte Aorus Radeon RX 5700 XT 8GB OC edition

Με αυτά που βλέπουμε εδω μέσα δεν θέλει και πολύ για να νομίσουμε ότι κάποιος trollarei 😛

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NikolasdaL είπε

να σου αποδειξω οτι εχω το συστημα.. επειδη ειμαι newbie ; 

95793819_648629912534162_2087223513080397824_n.jpg.7ba53585ee575d6e387210c817eba7e3.jpg

διαβασα το προβλημα με τις βιδες και την επαφη της ψυκτρας ο μονος λογος που την αγορασα ηταν επειδη ηταν διαθεσιμη και ειχα και υποψιες οτι ηταν γυρισμενη και πλεον δεν αμφιβαλω .. αλλα φαινεται πολυ δυνατη καρτα αμα το προβλημα της ειναι μονο τεχνικο και δεν ειναι λογισμικο θα το φτιαξω ειδικα αμα στειλει βιδακια και η asus .. τα συναισθηματα ειναι αναμικτα .. ημουν πιο χαρουμενος το μεσημερι που καθισα να  παιξω🤣

Στειλε ενα μνμ   στο support της asus, επισης ρωτα αν βαλεις μονος σου ροδελιτσες πλαστικες αν χανεται η εγγυηση. Ειναι τερατακι η καρτα για τα λεφτα της και φτιαχνεται ευκολα το θεμα της

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Το ενδεχόμενο να χαλάσει το hardware το έχεις σκεφτεί? Η νομίζεις ότι ότι αγοράζουμε δουλεύει για πάντα χωρις πρόβλημα? Η εγγύηση στα προιόντα γιατί υπάρχει? Εμένα μου έχουν χαλάσει 3 Nvidia όσα χρόνια ασχολούμαι με PC, πρέπει να αρχίσω να κράζω την Nvidia χωρίς λόγο? Και ξαναλέω, δεν έχεις καν τεσταρει αν έχεις σταθερό σύστημα, δεν ξέρω καν γιατι το συζητάμε παραπάνω όταν δεν έχουν γίνει τα βασικά. Ψάξε λίγο τόσα τοπικς έχουμε για το memory stability, και δεν έχει καμία σχέση με την κάρτα γραφικών σου.

καταρχας δεν εκραξα καμια amd, εσυ τωρα γιατι παρεξηγησε δεν καταλαβε κανεις, το συστημα μου ηταν σταθεροτατο πριν παρω την καρτα, και ειναι σταθεροτατο με την καρτα ενος φιλου, απ την αλλη η 5700χτ crashαρει 2 διαφορετικα πσ, αλλα μαλλον οι ραμ φταινε και στα 2,

επισης ειπα δεν ξερω αν εχει προβλημα η καρτα σαν hardware η αν ειναι θεμα drivers, μακαρι να ειναι το 2ο δηλαδη και να βγει καποιο fix, να μην χρεαιζεται να μεινω 2 μηνες χωρις πσ οπως μ ειπαν απ το μαγαζι

Επεξ/σία από splanis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...