leros2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, splanis είπε ναι εβαλα το τελευταιο https://community.amd.com/thread/241023 https://community.amd.com/thread/250225 ολοι ψεματα λενε δηλαδη; δεν ξερω καν πως γινεται αυτο, παντα ειχα xmp και μια χαρα επαιζε, δεν εδωσα 400 ευρω για να τρεχω τις ραμ 2100 όχι δεν λένε όλοι ψέμματα , αλλά εκει μέσα το 90% ειναι χειρότερα απο τα τρολ του ινσόμνια. Δεν σου είπε κάνεις να παίζεις τις ραμ 2100, δοκιμή να κάνεις ώστε να μπορέσεις να απομονώσεις το πρόβλημα.... Αν δεις οτι δεν εχεις θεμα ανεβάζεις ταχύτητα μέχρι να επανέλθει το πρόβλημα Αν σε παίρνει να αγοράσεις 2060 super, κάνε τράμπα. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από leros2004 1
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 τα oc σε ram είναι πολύ περίεργα και παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο 1
NikolasdaL Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Καλησπερα κι απο μενα μολις τελειωσα με το λογισμικο στο καινουριο μου build μονο το τροφοδοτικο κρατησα ιδιο . Πλεον κατοχος Rx5700xt rog strix OC edition οπως φαινεται και στην υπογραφη. εχω ακουσει και εχω διαβασει πολλες δυσλειτουργιες μεχρι και απενεργοποιηση του pcie4 . Εκανα καθαρη εγκατασταση των w10pro τελευταιους drivers εγκατεστησα το Star Wars Jedi Fallen Order και ειμαι ετοιμος επιτελους να απολαυσω το game ελπιζω χωρις αυτα τα προβληματα που διαβαζω και απο το φορουμ και απο αλλες πηγες .. θεωρω τα περισοτερα υπηρχαν μεχρι και το φεβρουαριο και μεσα απο τους drivers υπαρχει βελτιωση .. καλησπερα λοιπον και κραταμε το παρεακι ενεργο με της νεες εξελιξης
splanis Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καταρχάς πήρα στο μαγαζί και μ είπαν αν θέλω να την στείλω πίσω και πως τ α προβλήματα είναι γνωστά στην συγκεκριμένη και πως τις στέλνουν συνέχεια για εγγύηση γι αυτό το λόγο. Με την παλιά κάρτα δεν είχα κάποιο θέμα με το xmp, οπότε μ φαίνεται λίγο περίεργο να φταίνε τώρα οι ραμ. Έχουμε κάποιον οδηγό να δοκιμάσω τα manual timings που λετε; Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από splanis
leros2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, NikolasdaL είπε Καλησπερα κι απο μενα μολις τελειωσα με το λογισμικο στο καινουριο μου build μονο το τροφοδοτικο κρατησα ιδιο . Πλεον κατοχος Rx5700xt rog strix OC edition οπως φαινεται και στην υπογραφη. εχω ακουσει και εχω διαβασει πολλες δυσλειτουργιες μεχρι και απενεργοποιηση του pcie4 . Εκανα καθαρη εγκατασταση των w10pro τελευταιους drivers εγκατεστησα το Star Wars Jedi Fallen Order και ειμαι ετοιμος επιτελους να απολαυσω το game ελπιζω χωρις αυτα τα προβληματα που διαβαζω και απο το φορουμ και απο αλλες πηγες .. θεωρω τα περισοτερα υπηρχαν μεχρι και το φεβρουαριο και μεσα απο τους drivers υπαρχει βελτιωση .. καλησπερα λοιπον και κραταμε το παρεακι ενεργο με της νεες εξελιξης φωτο θα μας βάλεις ? γιατι δεν διακρίνω καλα΄την υπογραφή σου. Απο που μας ήρθες φίλε ? Να μαντέψω απο reddit Και συ? Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από leros2004
Luciddream Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 2 hours ago, Misanthropy said: Προβλήματα με τα drivers εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά - και το παιδί πιο πάνω που τρώει freezes/black screens πρόβλημα με drivers αντιμετωπίζει. Το ζήτημα είναι να απομονώσουμε κάπως τις περιπτώσεις. Αφού μέσα σε 2 προτάσεις κατάφερες να βγάλεις συμπέρασμα για όλα, τι μας ρωτάς? Πως να απομονώσουμε τις περιπτώσεις όταν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα?
leros2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, splanis είπε Καταρχάς πήρα στο μαγαζί και μ είπαν αν θέλω να την στείλω πίσω και πως τ α προβλήματα είναι γνωστά στην συγκεκριμένη και πως τις στέλνουν συνέχεια για εγγύηση γι αυτό το λόγο. Με την παλιά κάρτα δεν είχα κάποιο θέμα με το xmp, οπότε μ φαίνεται λίγο περίεργο να φταίνε τώρα οι ραμ. Έχουμε κάποιον οδηγό να δοκιμάσω τα manual timings που λετε; Η παλιά κάρτα ήταν σχεδόν 50% ποιο αδύναμη.... Άλλο ζόρι τρώει τώρα το σύστημα σου με την 5700xt και άλλο τότε. Μπες στο bios στην καρτέλα των ραμ και πληκτρολογείς τα timmings των μνημών σου... Ξεκίνα με το ποιο εύκολο πρώτα, βάλε χαμηλή ταχύτητα τις ραμ και δες αν εχεις παλι θεματα 1
splanis Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, leros2004 είπε Η παλιά κάρτα ήταν σχεδόν 50% ποιο αδύναμη.... Άλλο ζόρι τρώει τώρα το σύστημα σου με την 5700xt και άλλο τότε. Μπες στο bios στην καρτέλα των ραμ και πληκτρολογείς τα timmings των μνημών σου... Ξεκίνα με το ποιο εύκολο πρώτα, βάλε χαμηλή ταχύτητα τις ραμ και δες αν εχεις παλι θεματα τι timings βαζω; μιλαμε για ωρες τεστ βεβαια γιατι τα κρασ δεν ειπα οτι συμβαινουν στο 5λεπτο, μπορει να παιξω 3-4 ωρες κανονικα ξερω γω η και παραπανω
leros2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, splanis είπε τι timings βαζω; μιλαμε για ωρες τεστ βεβαια γιατι τα κρασ δεν ειπα οτι συμβαινουν στο 5λεπτο, μπορει να παιξω 3-4 ωρες κανονικα ξερω γω η και παραπανω ποιες μνήμες έχεις ?
splanis Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, leros2004 είπε ποιες μνήμες έχεις ? https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html
NikolasdaL Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, leros2004 είπε φωτο θα μας βάλεις ? γιατι δεν διακρίνω καλα΄την υπογραφή σου Οπως βλεπεις δεν εχει καιρο που εκανα εγγραφη στο site και δε μου περασε απο το μυαλο οτι μπορει να ειναι ενοχλητικο .. Θα μπορουσες να μου το πεις φιλε , κι οχι να απαντησεις μονο και μονο σα παρατηρηση .. αμα περιμενες να στο βγαλω φωτογραφια οντως σχωρα με 😆 1 λεπτό πριν, splanis είπε https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html εχω ακριβως τις ιδιες αλλα ακομα δεν ετρεξα τιποτα
leros2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, splanis είπε https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html Kατέβασε τοThaiphoon http://www.softnology.biz/files.html άνοιξε το και πάτα read Aυτά θα δεις με ονομασίες: 16-18-18-38. Πας bios και τα περνάς χειροκίνητα...
CometRyzen Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, splanis είπε https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html Αφού ψάχνεσαι εδω και μέρες, ο πιο απλός τρόπος, και θα είχε ήδη λυθεί το πρόβλημα σου, είναι να τα βάλεις όλα στοκ. Βαλτα λοιπόν στοκ και συνέχισε να χρησιμοποιείς το pc σου όπως πριν. Δεν σου κρασαρι την 1η μέρα? Κομπλέ. Δεν σου κρασαρι την 2η? Μούρλια. Δεν σου κρασαρι ούτε την 3η? Άπαιχτος. Ξαναέβαλε xmp και δες, αν σου κρασάρι τις πρώτες 4 ώρες όπως λες, ξέρεις πλέον τι φταίει. Αν απτήν άλλη σου κρασαρι ακόμα και στοκ, ε φταίει η καρτα. Να ξέρεις το xmp είναι oc. Και γω για να βρω σταθερότητα με 4000c16 μου πήρε πολύ καιρό με random crashes. Απλα επειδη εγω είχα διατηρήσει το ίδιο σύστημα, και μόνο ραμ άλλαξα, ήξερα που οφείλεται το πρόβλημα. Θα μου πεις τώρα και εσύ μόνο κάρτα άλλαξες. Ναι μεν αλλά, μαζί με την κάρτα ανεβαίνει και το cpu και ram usage και άρα είναι πιο πιθανό η οποία αστάθεια να εμφανιστεί τώρα. Ακόμα και το τροφοδοτικό ας πούμε δουλεύει υπερωρίες σε σχέση με πριν Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από CometRyzen 1
splanis Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, CometRyzen είπε Αφού ψάχνεσαι εδω και μέρες, ο πιο απλός τρόπος, και θα είχε ήδη λυθεί το πρόβλημα σου, είναι να τα βάλεις όλα στοκ. Βαλτα λοιπόν στοκ και συνέχισε να χρησιμοποιείς το pc σου όπως πριν. Δεν σου κρασαρι την 1η μέρα? Κομπλέ. Δεν σου κρασαρι την 2η? Μούρλια. Δεν σου κρασαρι ούτε την 3η? Άπαιχτος. Ξαναέβαλε xmp και δες, αν σου κρασάρι τις πρώτες 4 ώρες όπως λες, ξέρεις πλέον τι φταίει. Να ξέρεις το xmp είναι oc. Και γω για να βρω σταθερότητα με 4000c16 μου πήρε πολύ καιρό με random crashes. Απλα επειδη εγω είχα διατηρήσει το ίδιο σύστημα, και μόνο ραμ άλλαξα, ήξερα που οφείλεται το πρόβλημα. Θα μου πεις τώρα και εσύ μόνο κάρτα άλλαξες. Ναι μεν αλλά, μαζί με την κάρτα ανεβαίνει και το cpu και ram usage και άρα είναι πιο πιθανό η οποία αστάθεια να εμφανιστεί τώρα. να θυμησω και πως οταν η καρτα μπηκε σε αλλο pc εγινε αυτο τωρα υπαρχει που υπαρχει bottleneck με ραμ στα 2100 νομιζω θα σερνεται το pc Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από splanis
leros2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, splanis είπε να θυμησω και πως οταν η καρτα μπηκε σε αλλο pc εγινε αυτο τωρα υπαρχει που υπαρχει bottleneck με ραμ στα 2100 νομιζω θα σερνεται το pc Υπάρχει περίπτωση να φταίει ότι δεν βγάλατε τους drivers και απλώς κούμπωσες τη κάρτα απευθείας . Το ξέρω ίδιοι drivers είναι, αλλα πολλές φορές θέλουν πέρασμα απο την αρχή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα