Προς το περιεχόμενο

AMD RX 5500/5600/5700(XT) Owner's club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, splanis είπε

παρατηρησα λιγο με το amd overlay ανοιχτο οτι το gpu usage παιζει αναμεσα σε 50 και 90%, μ.ο θα ελεγα κανα 75%, πανω απ το 90% δεν φαινεται να περναει, ειναι λογικο αυτο;

μήπως στριμάρεις συγχρόνως ? 

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 minutes ago, splanis said:

παρατηρησα λιγο με το amd overlay ανοιχτο οτι το gpu usage παιζει αναμεσα σε 50 και 90%, μ.ο θα ελεγα κανα 75%, πανω απ το 90% δεν φαινεται να περναει, ειναι λογικο αυτο;

Εγώ δεν τα έχω παρατηρήσει γενικά τα νούμερα αν και έχω ανοιχτό MSI afterburner συνέχεια... αν θες μπορώ να κάνω ένα Game record και να συγκρίνουμε.. το AMD overlay το έχω πάντα κλειστό φυσικά, δεν εμπιστέυομαι τα τζιμάνια της AMD 😛

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Εγώ δεν τα έχω παρατηρήσει γενικά τα νούμερα αν και έχω ανοιχτό MSI afterburner συνέχεια... αν θες μπορώ να κάνω ένα Game record και να συγκρίνουμε.. το AMD overlay το έχω πάντα κλειστό φυσικά, δεν εμπιστέυομαι τα τζιμάνια της AMD 😛

αν δεν βαριεσαι κανε ξερω γω :P

Επισκέπτης
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, splanis είπε

Αυτό ακούγεται σαν cpu bottleneck, αλλά εγώ δεν έχω (εκτός του Odyssey) και είμαι και με τον 2600 τον απλό. That said, έχω και πιο αδύναμη κάρτα όμως. Τις μνήμες τις έχεις XMP;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Αυτό ακούγεται σαν cpu bottleneck, αλλά εγώ δεν έχω (εκτός του Odyssey) και είμαι και με τον 2600 τον απλό. That said, έχω και πιο αδύναμη κάρτα όμως. Τις μνήμες τις έχεις XMP;

ναι

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, splanis είπε

ναι

Με λίγο σφίξιμο στα timings κάτι θα πάρεις..

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Με λίγο σφίξιμο στα timings κάτι θα πάρεις..

κανα tutorial, κοιταξτε τα fps μου δεν μπορω να πω οτι ειναι κακα ουτε οτι εχω stutter, απλα δεν επρεπε η gpu να τρεχει 90%+ μονιμα η οχι; 

ανεβαζω ενα record π εκανα μολις, κατι ψιλοπειραξα στα windows και ισως να ειχε καλυτερο performance 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε 1440p πέρα από τα shadows στα medium τα αλλά Φούλ, 110 με 130 παίζω με 5700xt  r5 3600x και 3800 cl15 ram 

Δεν έχω παρατηρήσει η gpu να πέφτει κάτω από 97% usage 

Επεξ/σία από noFEARgr
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, splanis είπε

κανα tutorial, κοιταξτε τα fps μου δεν μπορω να πω οτι ειναι κακα ουτε οτι εχω stutter, απλα δεν επρεπε η gpu να τρεχει 90%+ μονιμα η οχι; 

ανεβαζω ενα record π εκανα μολις, κατι ψιλοπειραξα στα windows και ισως να ειχε καλυτερο performance 

Ναι αν δεν έχεις κάποιο cap στα frames θα πρέπει να κάρτα να παίζει 95% και πάνω σίγουρα. Τσέκαρε και την χρήση της CPU που φαντάζομαι θα είναι τέρμα. Μπορεί όχι σε όλα τα threads γιατί δεν εκμεταλλεύονται όλα τα παιχνίδια όλα τα threads..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

p.s το τελευταιο fight επρεπε να το παρω, αγχωθηκα λογω record

να κανω κανα φορματ;

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Just now, splanis said:

αν δεν βαριεσαι κανε ξερω γω :P

Έχω κάνει ήδη 2 recordings αλλά δεν το έχω και πολύ με το OBS... το ανέβασα αλλά είναι pixelated.. πρέπει να το ρυθμίσω καλύτερα. Πέθανα και επίτηδες για να δεις και την διαφορά μέσα στο Gulag (/s) - και μετά ξανα για να μην είναι πολύ μεγάλο το βίντεο (/s)

Όντως τα νούμερα που είχα γράψει ήταν όταν δεν κουνιέμαι και πολύ μέσα στο παιχνίδι... αλλιώς βλέπω 110-130 και εγώ αλλά με high-ultra.

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Luciddream είπε

Έχω κάνει ήδη 2 recordings αλλά δεν το έχω και πολύ με το OBS... το ανέβασα αλλά είναι pixelated.. πρέπει να το ρυθμίσω καλύτερα.

Όντως τα νούμερα που είχα γράψει ήταν όταν δεν κουνιέμαι και πολύ μέσα στο παιχνίδι... αλλιώς βλέπω 110-130 και εγώ αλλά με high-ultra.

το gpu usage ειναι 90+ παντα ομως

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, splanis είπε

p.s το τελευταιο fight επρεπε να το παρω, αγχωθηκα λογω record

Ξεκάθαρο bottleneck φαίνεται και από το usage και από τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή που ζορίζεται . 
Γενικα η 5700xt είναι overkill για 1080p . Ουσιαστικά έχω το ίδιο performance ίσως ένα κλικ καλύτερο αλλά σε 1440p

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε

Ξεκάθαρο bottleneck φαίνεται και από το usage και από τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή που ζορίζεται . 
Γενικα η 5700xt είναι overkill για 1080p . Ουσιαστικά έχω το ίδιο performance ίσως ένα κλικ καλύτερο αλλά σε 1440p

ο 2600Χ δεν μπορει να κουμπανταρει την 5700XT?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...