VasKag Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 16/4/2020 ειναι της msi (πολυ προσφατο) Της amd νομιζω οτι ειναι 7/4/2020. πολλα ξενα site βαζουν πρωτα το μηνα και μετα την ημερα. (με μια επιφυλαξη)
leros2004 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, VasKag είπε 16/4/2020 ειναι της msi (πολυ προσφατο) Της amd νομιζω οτι ειναι 7/4/2020. πολλα ξενα site βαζουν πρωτα το μηνα και μετα την ημερα. (με μια επιφυλαξη) 16/4 είναι η μέρα ανάρτησης στο site της msi... η ημερομηνία δεν αφορά την έκδοση των drivers. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από leros2004
billpall13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν και αργησα λιγο.. να κανω και γω το ποστ μου.. Εδω ειναι η σειρα upgrade του συστηματος.. Απο gtx 1080 σε ref 5700xt, επειτα μπηκε waterblock και αργοτερα hardtubing.. Το υπολοιπο συστημα. [email protected] 5700xt ref 16gb ram 3500MHz cl15 Τον πρωτο καιρο ειχα αρκετες μαυρες οθονες. Κατεληξα οτι εφταιγε το oc απο τις ραμ μου και ισως του cpu. Με fine tune εστρωσαν ολα. Εδω και πολλους μηνες παιζω χωρις κανενα θεμα απολυτως, και με τα latest drivers τρεχουν ολα ρολοι!! Edit: Το ξερω οτι ειναι στραβες οι σωληνωσεις.. πρωτη μου φορα ηταν.. θα μαθουμε.. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από billpall13 10 1
LIGHT1NG Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, splanis είπε hello welcome to the dark side 😂
leros2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, splanis είπε hello 5600 δεν ήταν να πάρεις?
splanis Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, leros2004 είπε 5600 δεν ήταν να πάρεις? μου τα σκασε αλλιως :') ηταν στα 405 (325 χωρις φπα) αμεσα διαθεσιμη και λεω αντε ας την παρω Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από splanis 2
darkwolf8 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Κατοχος μερικων μηνων.Απο θερμοκρασιες αριστες.Απο αποδοση σηκωνει για πλακα ολα τα παιχνιδια σε 1080p με 2600x.Ειναι ισαξια με 2060 και πιο δυνατη απο 1660ti.Εχω θεμα με bugs οχι συχνα αλλα ξερω οτι ειναι θεμα drivers.Το λογισμικο που μπαινεις το θεωρω πιο οικειο απο της Nvidia αλλα οπως ειπα θελει βελτιωση στους drivers. 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Καλησπερα, Καινουργια Radeon RX 5600 XT Challenger D 6G OC Μολις εγκατασταθηκε δοκιμαστηκε αναβαθμιση στο τελευταιο vbios μεσω του site του κατασκευαστη Δυστυχως την ωρα της εγκαταστασης του νεου vbios εβγαλε στιγμιαια μπλε οθονη και εκ τοτε δεν υπαρχει Display signal. Δοκιμασα αλλες θυρες, καλωδια, οθονη, DDU μεσω αλλης καρτας... αλλα τιποτα. Υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθει το προβλημα; Ευχαριστω εκ των προτερων... 1
enable_your_mind Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω χρησιμοποιω το ATIFLASH για bios update , και ο τροπος που δινει η ASrock δεν μου καθεται και πολυ καλα... Εχει dual bios αυτη η καρτα ( δεν ειδα να φενεται κατι τετοιο ) .. Μπορει να σου εκατσε γκαντεμια και να τα επαιξε η καρτα..Tα Fans γυρνανε οταν ανοιγεις το pc ? Υπαρχει και αυτο δειχνει εμπιστο οποτε μπορεις να δοκιμασεις εφοσον εχεις και αλλη καρτα... https://www.overclock.net/forum/74-graphics-cards-general/593427-how-unbrick-your-bricked-graphics-card-fix-failed-bios-flash.html Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από enable_your_mind
Σαϊνόμπι Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα βολευε αν ειχε integrated γραφικα ο επεξεργαστης αλλα δεν εχει. Επισης δεν βλεπω ουτε εγω να εχει dual bios η συγκεκριμενη. Παιρνει κανονικα ρευμα και γυρνανε τα ανεμιστηρακια. Δεν βγαζει no signal η οθονη, απλα δειχνει μαυρο και τιποτα αλλο. Υπαρχει η παλια καρτα γραφικων, ναι... Αν βρω καποια temp cpu με integrated γραφικα, υπαρχει σωτηρια; Κριμα, κι ηταν 1η μερα της και το να την επιστρεφω θα ειναι υπερτατη ταλαιπωρια και αναμονη. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από Σαϊνόμπι
Πέτρος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 51 λεπτά πριν, Σαϊνόμπι είπε Καλησπερα, Καινουργια Radeon RX 5600 XT Challenger D 6G OC Μολις εγκατασταθηκε δοκιμαστηκε αναβαθμιση στο τελευταιο vbios μεσω του site του κατασκευαστη Δυστυχως την ωρα της εγκαταστασης του νεου vbios εβγαλε στιγμιαια μπλε οθονη και εκ τοτε δεν υπαρχει Display signal. Δοκιμασα αλλες θυρες, καλωδια, οθονη, DDU μεσω αλλης καρτας... αλλα τιποτα. Υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθει το προβλημα; Ευχαριστω εκ των προτερων... Update gpu BIOS μέσα από WIn...παναϊάμ... Εννοείται δεν φταις εσύ, αλλά η Asrock (και όποιος προτείνει τέτοια μέθοδο)...είναι 50-50 να πάρεις τη συσκευή στο χέρι. Βγάλε την κάρτα από τη μητρική, βγάλε καλώδια κλπ από μητρική να εκφορτίσει τελείως μισή ωρίτσα, ξαναβάλε την κάρτα και άνοιξε τον υπολογιστή, ξαναβγάλε την, πίσω στη συσκευασία της και στο μαγαζί που την πήρε για DOA ποιώντας την νήσσαν για vBIOS κλπ. Αν δεν έχει περάσει εβδομάδα που την αγόρασες, μην σου αρχίσουν τα "μα-μου-να-την-τσεκάρουμε-λίγο-να-μιλήσουμε-με-προμηθευτή-κι-αυτός-με-την-κατασκευάστρια" κλπ...αλλαγή με νέα επί τόπου. 1 λεπτό πριν, Σαϊνόμπι είπε Θα βολευε αν ειχε integrated γραφικα ο επεξεργαστης αλλα δεν εχει. Επισης δεν βλεπω ουτε εγω να εχει dual bios η συγκεκριμενη. Παιρνει κανονικα ρευμα και γυρνανε τα ανεμιστηρακια. Δεν βγαζει no signal η οθονη, απλα δειχνει μαυρο και τιποτα αλλο. Υπαρχει η παλια καρτα γραφικων, ναι... Αν βρω καποια temp cpu με integrated γραφικα, υπαρχει σωτηρια; Κριμα, κι ηταν 1η μερα της και το να την επιστρεφω θα ειναι υπερτατη ταλαιπωρια και αναμονη. Αν ο υπολογιστής postάρει, μπορείς με λίγη τύχη να κάνεις "τυφλό" vBIOS update, αλλά δύσκολο.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 minute ago, Πέτρος said: Update gpu BIOS μέσα από WIn...παναϊάμ... Εννοείται δεν φταις εσύ, αλλά η Asrock (και όποιος προτείνει τέτοια μέθοδο)...είναι 50-50 να πάρεις τη συσκευή στο χέρι. Βγάλε την κάρτα από τη μητρική, βγάλε καλώδια κλπ από μητρική να εκφορτίσει τελείως μισή ωρίτσα, ξαναβάλε την κάρτα και άνοιξε τον υπολογιστή, ξαναβγάλε την, πίσω στη συσκευασία της και στο μαγαζί που την πήρε για DOA ποιώντας την νήσσαν για vBIOS κλπ. Αν δεν έχει περάσει εβδομάδα που την αγόρασες, μην σου αρχίσουν τα "μα-μου-να-την-τσεκάρουμε-λίγο-να-μιλήσουμε-με-προμηθευτή-κι-αυτός-με-την-κατασκευάστρια" κλπ...αλλαγή με νέα επί τόπου. Σημερα το πρωι την παρελαβα 😥 Θα τους στειλω απο σημερα μηνυμα και θα προσπαθησω να τους την παω την Δευτερα το πρωι
Πέτρος Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Σαϊνόμπι είπε Σημερα το πρωι την παρελαβα 😥 Θα τους στειλω απο σημερα μηνυμα και θα προσπαθησω να τους την παω την Δευτερα το πρωι Φακ... Αφού έχεις την παλιά κάρτα γραφικών, μπορείς να κάνεις και ημίτυφλο vBIOS update μέσω του tool που προτάθηκε παραπάνω. Εύκολη διαδικασία και ασφαλής. Βάζεις στην πάνω-πάνω PCIX θύρα την παλιά, και εκεί συνδέεις την οθόνη. Βάζεις την νέα κάρτα στην επόμενη PCIX, ανοίγεις το σύστημα και μέσα από τις εντολές του atitool βλέπεις ποιά είναι η νέα κάρτα και επιλέγεις να φλάσάρεις αυτή.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 1 minute ago, Πέτρος said: Φακ... Αφού έχεις την παλιά κάρτα γραφικών, μπορείς να κάνεις και ημίτυφλο vBIOS update μέσω του tool που προτάθηκε παραπάνω. Εύκολη διαδικασία και ασφαλής. Βάζεις στην πάνω-πάνω PCIX θύρα την παλιά, και εκεί συνδέεις την οθόνη. Βάζεις την νέα κάρτα στην επόμενη PCIX, ανοίγεις το σύστημα και μέσα από τις εντολές του atitool βλέπεις ποιά είναι η νέα κάρτα και επιλέγεις να φλάσάρεις αυτή. Αξιζει να το δοκιμασω και ευτυχως η μητρικη εχεις 2ο slot για καρτα γραφικων. (b450 tomahawk max). Σε λιγο θα γινει η δοκιμη, ευχαριστω ολους για τις απαντησεις 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα