Προς το περιεχόμενο

AMD RX 5500/5600/5700(XT) Owner's club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mameloukos είπε

Τα παιχνιδια δεν μπορεις να τα πουλησεις ενα-ενα ειναι πακετο. Εγω τα ειχα ξεκινησει πριν 20 μερες περιπου στα 70. Τωρα τα εχω μια εβδομαδα στα 45 και το καλυτερο offer ειναι 30 αμα θελω 🤔(οι πιο πολυ θελουν ή το ενα game ή το αλλο)

Μαλλον θα τα παιξω not a big deal αλλα αν περιμενεις να παρεις value σε πωληση θα απογοητευτεις  εκτος και αν εισαι τυχερος και πεσεις σε καποιον που τα εψαχνε και τα δυο

δηλαδη δε σου δινει κωδικους γι αυτα?

παει καιρος αλλα οταν ειχα παρει που ειχε μονο ενα παιχνιδι νομιζω εδινε κωδικο..

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

δηλαδη δε σου δινει κωδικους γι αυτα?

παει καιρος αλλα οταν ειχα παρει που ειχε μονο ενα παιχνιδι νομιζω εδινε κωδικο..

Δινει εναν κωδικο για ολο το πακετο.

Φτιαχνεις εναν λογαριασμο στα amd rewards, εξαργυρωνεις τον κωδικο και σου εχει και τα 2 games μαζι και το xbox game pass σε διαφορετικο tab.

Μετα απλα σου ζηταει να κανεις log in στο steam account σου και να τα κανεις claim

• Like 1
Δημοσ.

Mπορεις να τα δωσεις ξεχωριστα.

Πρεπει να μπει αυτος που θελει να το παρει και να κανει με το λογαριασμο του log in.

Ταλαιπωρια,αλλα γινεται.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, mameloukos είπε

Δινει εναν κωδικο για ολο το πακετο.

Φτιαχνεις εναν λογαριασμο στα amd rewards, εξαργυρωνεις τον κωδικο και σου εχει και τα 2 games μαζι και το xbox game pass σε διαφορετικο tab.

Μετα απλα σου ζηταει να κανεις log in στο steam account σου και να τα κανεις claim

το έκανα και τα έχω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Κατοχος και εγω μιας 5700xt pulse. Προσπαθησα να διαβασω ολο το νημα, και καπου χαθηκα. Υπαρχει καποιο προβλημα-μειονεκτημα αν η καρτα δουλευει στοκ και ολα στο auto? Παιζοντας ενα "βαρυ" παιχνιδι, σε τι ποσοστο πρεπει να ειναι τα cpu/gpu usage? (Και γενικα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα για να πουμε οτι η καρτα αποδιδει αυτα που πρεπει). Τα στατιστικα τα βλεπω πατωντας CTRL+SHIFT+O

Επεξ/σία από VasKag
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Γράψε και το υπόλοιπο σύστημα που έχεις.

2) Μόνο το voltage να χαμηλώσεις , θα έχεις καλύτερα temps άρα λιγότερη φασαρία... 

3) Usage 90 και πάνω είσαι καλά, αλλά υπάρχουν και αρκετά παιχνίδια που η κάρτα δεν αποδίδει στα μέγιστα. Παίζω παιχνίδι με 90 frames και usage 50-60%  

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.

Ryzen 3600

Sapphire 5700xt pulse 8gb

16gb ddr4 ripjaws

B450 Tomahawk (non-max)

Dell U2412HM

Τις μονες επεμβασεις που εκανα δοκιμαστικα, ειναι με βαση ενα βιντεο μερικες σελιδες πριν. 2000, 1107, 1800 τις ram.

Προς το παρον τα μονα παιχνιδια που εχω δοκιμασει ειναι Moon of Darkness, Sherlock Holmes Crimes and Punishment, AC Odyssey.  

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, VasKag είπε

Ryzen 3600

Sapphire 5700xt pulse 8gb

16gb ddr4 ripjaws

B450 Tomahawk (non-max)

Dell U2412HM

Τις μονες επεμβασεις που εκανα δοκιμαστικα, ειναι με βαση ενα βιντεο μερικες σελιδες πριν. 2000, 1107, 1800 τις ram.

Προς το παρον τα μονα παιχνιδια που εχω δοκιμασει ειναι Moon of Darkness, Sherlock Holmes Crimes and Punishment, AC Odyssey.  

Σούπερ είσαι ! 

Δημοσ.

Οχι οτι εχω καποιο θεμα, αλλα πανω απο 60fps δεν εχω δει σε κανενα απο αυτα τα παιχνιδια. Μονο στο benchmark του AC.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VasKag είπε

Οχι οτι εχω καποιο θεμα, αλλα πανω απο 60fps δεν εχω δει σε κανενα απο αυτα τα παιχνιδια. Μονο στο benchmark του AC.

Βγάλε το vsync από τα παιγνίδια και τους οδηγούς (έχει επιλογή "always off") και θα δεις.

Μετά, θα το ξαναβάλεις, από το πολύ tearing.

Μετά, θα χρησιμοποιήσεις το chill (min 55, max 59), για να καίει η κάρτα 150W και οι ανεμιστήρες να είναι στο 30% και να μην ακούγονται.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, VasKag είπε

Με τι usage ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα το ξαναδω μολις παω σπιτι. Ειμαι στη δουλεια τωρα. 

Θερμοκρασιες παντως πρεπει να ειναι καλες. περιπου 37 idle, στα παιχνιδια περιπου απο 50 εως 72. Μονο στο furmark που ετρεξα χτες ενα για δοκιμη 1080p max, πηγε μεχρι 78. Ενα προβλημα που παρατηρησα ομως ειναι οτι οταν σταματησε το τεστ, δεν σταματησαν οι ανεμιστηρες της καρτας. παρολο που ειχε πεσει η θερμοκρασια. drivers εχω τους τελευταιους. δεν ξερω αν εχουν προβλημα.

Επεξ/σία από VasKag
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, VasKag είπε

Θα το ξαναδω μολις παω σπιτι. Ειμαι στη δουλεια τωρα. 

Θερμοκρασιες παντως πρεπει να ειναι καλες. περιπου 37 idle, στα παιχνιδια περιπου απο 50 εως 72. Μονο στο furmark που ετρεξα χτες ενα για δοκιμη 1080p max, πηγε μεχρι 78. Ενα προβλημα που παρατηρησα ομως ειναι οτι οταν σταματησε το τεστ, δεν σταματησαν οι ανεμιστηρες της καρτας. παρολο που ειχε πεσει η θερμοκρασια. drivers εχω τους τελευταιους. δεν ξερω αν εχουν προβλημα.

για να έχεις στα παιχνίδια 50 βαθμούς, κάποιος κόφτης υπάρχει .... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από 50. Ανάλογα με τη σκηνή. Ένα μέσο όρο θα έλεγα γύρω στα 65

edit

To vsync στους adrenaline ηταν off. 

To chill το αφησα στο off.

Αυτες οι μετρησεις ειναι φυσιολογικες?

Spoiler

obad3oc.jpg

Spoiler

HU22NE7.jpg

Spoiler

SphNTcN.jpg

Spoiler

pTOaSMO.jpg

Spoiler

43mwzZ3.jpg

Superposition_Benchmark_v1.1_5255_1586877521.png

Επεξ/σία από VasKag
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, Πέτρος said:

Βγάλε το vsync από τα παιγνίδια και τους οδηγούς (έχει επιλογή "always off") και θα δεις.

Μετά, θα το ξαναβάλεις, από το πολύ tearing.

Μετά, θα χρησιμοποιήσεις το chill (min 55, max 59), για να καίει η κάρτα 150W και οι ανεμιστήρες να είναι στο 30% και να μην ακούγονται.

Εγώ πάντως παίζω FPS (MW Warzone) με Vsync on / Freesync on και οθόνες στα 75hz - και δεν έχω κανένα θέμα με input lag.

"proof":

Spoiler

mOoYKA2.jpg

Tearing δεν έχω, η κάρτα είναι αθόρυβη και θερμοκρασία δεν ανεβάζει ποτέ. Δεν ξέρω αν έχει κάποιο πλεονέκτημα το chill που δεν γνωρίζω, αλλά εγώ είμαι καλυμμένος έτσι. Έτρεξα και ένα Benchmark έτσι για comparison. Υποθέτω ίσως είναι λόγω της RAM η διαφορά που έχω βαρεθεί να ανεβάσω τα timings.

Spoiler

iBFtAbA.png

Επεξ/σία από Luciddream

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...