Προς το περιεχόμενο

AMD RX 5500/5600/5700(XT) Owner's club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.κι εγώ είχα  τα ίδια θέματα μέχρι που απενεργοποίησα το radeon anti lag .Τώρα είμαι με 20.3.1 χωρίς κανένα πρόβλημα. 

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό έχω πρόβλημα με την Gigabyte 5700XT. Την έχω συνδεδεμένη και στην τηλεόραση μέσω HDMI. Όταν λοιπόν επιλέγω για τον ήχο το ηχείο της τηλεόρασης, οήχος κάνει συνεχείς διακοπές, όλα ακούγονται σαν να έχουν λόξυγκα. Δοκίμασα άλλο καλώδιο, άλλη θύρα της τηλεόρασης (η κάρτα έχει μόνο μία HDMI), τα ίδια. Οπότε μου μένουν δύο τινά, drivers ή hardware.

Και μία ερώτηση, το DisplayPort στέλνει ήχο; Σκέφτομαι, αν το πρόβλημα είναι hardware, να αγοράσω έναν αντάπτορα DP>HDMI και να αποφύγω επιστροφές και ιστορίες.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Voodooman είπε

Και μία ερώτηση, το DisplayPort στέλνει ήχο; 

ναι στελνουν και ήχο 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 22/3/2020 στις 1:40 ΜΜ, DJ Gx είπε

Εμένα η 5600XT τρώει σκάλωμα που και που όταν ανοίγω ντισκορτ με κλειστό το HA και οταν κάνω χαρντ ρεσετ το πισι μου βγάζει αυτό στην οθόνη. Με δυο τρεις επανεκκινήσεις φεύγει.

Δεν ξέρω αν ειναι θέμα ντραϊβερ η της ίδιας της κάρτας

IMG_20200322_133415_compress36.jpg

Update: Να σημειώσω πως το ίδιο έκανε και στην 4Κ τηλεόραση, μονο που εκεί ήταν μόνιμο το πρόβλημα. Άλλαξα HDMI καλώδιο και όλα δουλεύουν ρολόι.

Το περίεργο είναι οτι πρίν, με την 1060 λειτουργούσαν κανονικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, cos_dr2 είπε

και εμενα η nitro + πάει πολύ καλά.

Δεν έχω πειράξει τιποτα, δεν εχω πειραματιστει, περιμενω και μια μητρικη για να φορεσω τον 3600Χ και θα δοκιμασω κανα oc, αλλά μεχρι στιγμης κανενα προβλημα.

Εχω δυο λειτουργικά.

Στα 10 κανενα προβλημα, ουτε με το discord, προλαβα τις δυο τελευταιες εκδοσεις του adrenaline.

Πολυ καλή η απόδοση για τα λεφτα.

Στα 7 το μονο προβλημα που αντιμετώπισα ήταν πως οι adrenaline δεν εμπαιναν παρα μονο όταν έριξα  ξεχωριστα τους driver και το software απο το bundle, απο τον installer μου εβγαζε error.

Και δεν μου δουλευει το capture μονο στα 7, δεν μπορω να τραβηξω βιντεο, δεν ενεργοποιείται, δεν ασχοληθηκα όμως παραπανω να δω τι φταιει.

Στα 10 τραβαει κανονικα και βιντεο.

Το μονο που είδα αλλά ειδα πως ειναι known issue, ειναι πως στα metrics οταν εχεις ανοιχτο το overlay καμια φορα δεν δειχνει το vram memory usage σωστα.

Πολύ καλά.

Την συστήνω κι εγώ πλέον τη συγκεκριμενη υλοποίηση.

είδα στο λειτουργικό μου με τα 7 για πρώτη φορά σήμερα  την μαυρη οθόνη λολ. Έχω δυο μονιτορ πανω, ένα με display port και ενα με hdmi συνδεδεμένα.

Οταν ειμαι σε 10 χρησιμοποιω το display port

Δεν πρεπει να εχει σημασια αυτο.

Επίσης στα 7 που έριξα τους Adrenaline οπως περιεγραψα στην παράθεση μου, δειχνει πως οι προηγουμενοι drivers ειναι οι πιο ενημερωμένοι, τους τελευταίους δεν τους δείχνει.

Καλα., αυτο μάλλον επειδή είναι 7αρια και υποθέτω πως δεν θα υποστηρίζουν αναβαθμίσεις.

Ουτως η άλλως περιμένω μια μητρικη και θα καταργήσω τελειως τα 7.

Θα κανω format με ενα λειτουργικο.

Α και κάτι άλλο που παρατήρησα.

Έχω το logitech gaming software επειδη εχω περιφερειακα (mouse/keyboard/headset) logitech και οταν ειμαι μεσα στο παιχνιδι και πειράξω το volume, βγαίνει το volume indicator overlay και τοτε εχω stuttering μέχρι να σβήσει, μολις σβησει όλα οκ

Μάλλον να το αναφέρω και αυτο.

Το έχει κανένας άλλος?

Επεξ/σία από cos_dr2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Καινούργια 5600xt άνω των 300 δεν..... Η φθηνότερη τιμή βλέπω είναι 315, όσο και η 5700 evoke https://www.skroutz.gr/s/21174432/MSI-Radeon-RX-5700-8GB-Evoke-GP-OC-V381-090R.html

Βέβαια από άγνωστο μαγαζί και με παράδοση του αγίου... 

την 5700 pulse την εχω βρει 280, και την asrock 5600xt 315 καινουργια, με τιμολογιο παει 260

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
12 ώρες πριν, splanis είπε

Καλησπέρα θα προτείνατε 5600ΧΤ https://www.asrock.com/Graphics-Card/AMD/Radeon RX 5600 XT Phantom Gaming D2 6G OC/ ή 5700 μεταχειρισμένη https://www.sapphiretech.com/en/consumer/pulse-radeon-rx-5700-8g-gddr6 στα ίδια λεφτά;

Τα λεφτά πόσα είναι; Όπως κάναμε οι περισσότεροι εδώ μέσα, θα έλεγα να περιμένεις να αγοράσεις από Πλαίσιο. Βγάζει τις γνωστές προσφορές συχνά πυκνά 320 η 5700 pulse 369 η xt και 390 η nitro. +1 χρόνο εγγύηση. 

Αν βιάζεσαι έτσι κι αλλιώς λάθος περίοδο βιάζεσαι γιατί οι παραδόσεις γίνονται του...  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Τα λεφτά πόσα είναι; Όπως κάναμε οι περισσότεροι εδώ μέσα, θα έλεγα να περιμένεις να αγοράσεις από Πλαίσιο. Βγάζει τις γνωστές προσφορές συχνά πυκνά 320 η 5700 pulse 369 η xt και 390 η nitro. +1 χρόνο εγγύηση. 

Αν βιάζεσαι έτσι κι αλλιώς λάθος περίοδο βιάζεσαι γιατί οι παραδόσεις γίνονται του...  

Όπως είπα 280 μεταχειρισμένο η 5700 pulse και 260 η asrock 5600xt βγαίνουν. 

Την βάζει όντως τόσο το πλαίσιο; νταξει δνε είναι ότι βιάζομαι τρελά αλλά λόγω καραντίνας όλη μέρα παίζω και ψηνομαι γι στο upgrade για να παίζει smooth το cod (144hz)

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, splanis είπε

Όπως είπα 280 μεταχειρισμένο η 5700 pulse και 260 η asrock 5600xt βγαίνουν. 

Την βάζει όντως τόσο το πλαίσιο; νταξει δνε είναι ότι βιάζομαι τρελά αλλά λόγω καραντίνας όλη μέρα παίζω και ψηνομαι γι στο upgrade για να παίζει smooth το cod (144hz)

260 με τιμολόγιο η 5600xt, η 5700 καινούργια δεν βγαίνει με τιμολόγιο στα ίδια λεφτά πάλι ? Γιατί να την πάρεις μτχ ?  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, leros2004 είπε

260 με τιμολόγιο η 5600xt, η 5700 καινούργια δεν βγαίνει με τιμολόγιο στα ίδια λεφτά πάλι ? Γιατί να την πάρεις μτχ ?  

με σχετικα συντομη παραδοση και οχι τα κλασικα 5-10 εργασιμες(που μπορει να γινουν μηνας ή ακυρωση) των σκρουτζομαγαζων βγαινει 400 μια σοβαρη υλοποιηση, δλδ 325 με τιμολογιο

τα 260 της 5600xt ειναι για αμεσα διαθεσιμη γι αυτο το ειπα

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, splanis είπε

με σχετικα συντομη παραδοση και οχι τα κλασικα 5-10 εργασιμες(που μπορει να γινουν μηνας ή ακυρωση) των σκρουτζομαγαζων βγαινει 400 μια σοβαρη υλοποιηση, δλδ 325 με τιμολογιο

τα 260 της 5600xt ειναι για αμεσα διαθεσιμη γι αυτο το ειπα

Εαν την βρήκες ετοιμοπαράδοτη και βιάζεσαι , την 5600xt θα αγόραζα. Σίγουρα υπάρχει ετοιμοπαράδοτη ? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, leros2004 είπε

Εαν την βρήκες ετοιμοπαράδοτη και βιάζεσαι , την 5600xt θα αγόραζα. Σίγουρα υπάρχει ετοιμοπαράδοτη ? 

ετσι λεει το μαγαζι ξερω γω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...