Προς το περιεχόμενο

AMD RX 5500/5600/5700(XT) Owner's club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Χαιρετώ την παρέα μετά από δύο μήνες απουσίας λόγω κάποιων θεμάτων υγείας. Βλέπω έγιναν κάποιες αλλαγές 😋 @LIGHT1NG εφυγε η pulse ήρθε η nitro . Μεγιες εύχομαι να είσαι ευχαριστημένος και να παίζει απροβληματιστα. Ήθελα να ρωτήσω αν μετά τους 12.1 έχουν βγει τίποτα drivers της προκοπής. Έχω μείνει λίγο πίσω 😁 

Βγήκαν οι 20.2.2 οι οποίοι φαίνεται να διόρθωσαν τα περισσότερα προβλήματα για πολλά άτομα. Στην εγκατάσταση έχουν και μια επιλογή για factory reset που από ότι κατάλαβα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί του ddu και τουλάχιστον για εμένα δούλεψε.

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, John_on_PC είπε

Βγήκαν οι 20.2.2 οι οποίοι φαίνεται να διόρθωσαν τα περισσότερα προβλήματα για πολλά άτομα. Στην εγκατάσταση έχουν και μια επιλογή για factory reset που από ότι κατάλαβα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί του ddu και τουλάχιστον για εμένα δούλεψε.

Κοίτα προσωπικά δεν είχα ούτε ένα θέμα , ούτε με την κάρτα ούτε με τους drivers. Οπότε κάθομαι στα αυγά μου και παρακολουθώ τις εξελίξεις. Σε ευχαριστώ πολύ 😉

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Κοίτα προσωπικά δεν είχα ούτε ένα θέμα , ούτε με την κάρτα ούτε με τους drivers. Οπότε κάθομαι στα αυγά μου και παρακολουθώ τις εξελίξεις. Σε ευχαριστώ πολύ 😉

Πετα 20.2.2,φαντασου δουλευουν και σε μενα μια χαρα ;)

Το overlay μενει να φτιαξουν και τα κολλημενα memory clocks και ειμαστε οκ.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dantε είπε

Πετα 20.2.2,φαντασου δουλευουν και σε μενα μια χαρα ;)

Το overlay μενει να φτιαξουν και τα κολλημενα memory clocks και ειμαστε οκ.

Χαχαχα έλα ρε Dante , βρήκες την υγεία σου ρε φίλε επιτέλους χωρίς black screens και χαζομάρες ? Έχεις ευχαριστηθεί καθόλου gaming να αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο ?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Χαχαχα έλα ρε Dante , βρήκες την υγεία σου ρε φίλε επιτέλους χωρίς black screens και χαζομάρες ? Έχεις ευχαριστηθεί καθόλου gaming να αναπληρώσεις τον χαμένο χρόνο ?

Ουτε εγω το πιστευα και ομως ναι.

Black screens γιοκ,flickering γιοκ ολα παιζουν μια χαρα.

• Like 5
Δημοσ.

Εμένα εδώ και 1-2 μήνες περίπου και μάλλον με τις δύο τελευταίες εκδόσεις των drivers η κάρτα της υπογραφής δουλεύει με τους ανεμιστήρες στο φουλ πιο συχνά από όσο θα έπρεπε. Δουλεύουν στο φουλ μέχρι το PC να μπει στα Windows, και στα παιχνίδια πολύ συχνά.

Και από εχθές το Assassin's creed odyssey, μετά από μια αναβάθμιση 10GB, κρασάρει συνέχεια. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Voodooman είπε

Εμένα εδώ και 1-2 μήνες περίπου και μάλλον με τις δύο τελευταίες εκδόσεις των drivers η κάρτα της υπογραφής δουλεύει με τους ανεμιστήρες στο φουλ πιο συχνά από όσο θα έπρεπε. Δουλεύουν στο φουλ μέχρι το PC να μπει στα Windows, και στα παιχνίδια πολύ συχνά.

Και από εχθές το Assassin's creed odyssey, μετά από μια αναβάθμιση 10GB, κρασάρει συνέχεια. 

Αν μετα απο αναβαθμιση κρασαρει,ε προφανως φταιει το παιχνιδι.

Για τους ανεμιστηρες εχουν πει και αλλοι θεματα με το fan curve.

Προσωπικα το εχω στοκ και ειναι οκ.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Voodooman είπε

μονο στο τελευταιο οδηγο ακουστηκε να πειραξαν φανακια. μηπως η καρτα σου δε κουμπωνει καλα με τη ψυκτρα και υπερθερμενεται? υπηρχαν μοντελα που ειχαν τετοιο προβλημα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, John_on_PC είπε

Παιδιά επειδή είμαι καινούργιος στο tuning των καρτών και φοβάμαι μη χαλάσω τίποτα, υπάρχει τρόπος να δω τις θερμοκρασίες της vram στο Radeon software. Το λέω γιατί κατέβασα ένα προφίλ από το YouTube που έκανε undervolt και overclock τη μνήμη και φοβάμαι μην υπερθερμαίνεται η μνήμη.

Έχω τη 5700 xt pulse και έβαλα με το προφίλ 2000 ρολόι με 1012 ρεύμα το προφίλ έχει στα 1860 τη μνήμη και εγώ τη κατέβασα στο 1830 για σιγουριά.

Εδώ βάζουμε φωτό με το σύστημα και τη κάρτα που έχουμε. Αν δεν έχεις φωτό πήγαινε να σπαμάρεις καλύτερα το γενικό θέμα με navi  

Δημοσ.
Στις 12/3/2020 στις 9:58 ΠΜ, cos_dr2 είπε

To έκανα ήδη και άνοιξα και thread στο forum τους. 

είμαι σίγουρος πως συμβαίνει, ήθελα να δοκιμάσω και με HDMI γιατί τώρα είμαι συνδεδεμένος με DP στο μόνιτορ να δω μήπως δεν συμβαίνει εκεί. μπας και. 

Θα δω τι θα απαντησουν και αν ειμαι ο μοναδικος θα ξαναριξω τους drivers και θα δοκιμασω. 

Γιατι το εχω συνηθεια να μπαινοβγαινω που και που απο το παιχνιδι και δεν μπορω τωρα να ανοιγοκλεινω το μονιτορ μιας και βρηκα αυτη τη λυση .

Έστειλες αναφορά και στην aoc? Δεν είναι θέμα με τις Navi γενικά. Με Asus δεν έχω θέμα με freesync 1440/144

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, overpower είπε

Έστειλες αναφορά και στην aoc? Δεν είναι θέμα με τις Navi γενικά. Με Asus δεν έχω θέμα με freesync 1440/144

Έγραψα πιο κάτω πως βρίσκω συσχετισμό με το overlay metrics. Χωρίς αυτό ενεργοποιημενο δεν εχω θέμα. Στο πιο κάτω μου post 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Έχουμε κανένα προφίλ για τους 20.2 ? Να το βάλω να ανέβει λίγο αλλά χωρίς τρελή φασαρία από τα fans ?

ποια καρτα? εγω εχω 1900 στα 1090 σε 5700 (ισως ανεβαινει κι αλλο αλλα βαριεμαι να το ψαξω). αν εχεις ΧΤ τοτε στα ιδια ρευματα μπορεις ανετα να παιξεις τουλαχιστο 1950. τα φανακια τα εχω μαξ 20%

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

ποια καρτα? εγω εχω 1900 στα 1090 σε 5700 (ισως ανεβαινει κι αλλο αλλα βαριεμαι να το ψαξω). αν εχεις ΧΤ τοτε στα ιδια ρευματα μπορεις ανετα να παιξεις τουλαχιστο 1950. τα φανακια τα εχω μαξ 20%

Sapphire pulse 5700 xt έχω.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Sapphire pulse 5700 xt έχω.

δοκιμασε 2000 στα 1090, αν σου κανει θεμα ανεβασε ρευμα στα 1100, μετα 1110. αν δεν ειναι σταθερη ουτε τοτε, επειτα καλυτερα να πεσεις στα 1950 με 1090

δε θα εχεις θορυβο ιδιαιτερο, απ οσο ξερω η ΧΤ pulse εχει και καλυτερη ψυκτρα απ την σκετη 5700 οποτε θα σαι μια χαρα. εννοειται πρεπει να παιξεις με τα φανακια, αυτο ειναι δικο σου θεμα τι προτιμας

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...