Προς το περιεχόμενο

AMD RX 5500/5600/5700(XT) Owner's club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έτυχε να είχα την 5700 Pulse (non XT) και κάηκε και στην αντικατάσταση πήρα την Nitro + , στο Apex σε 4Κ ανάλυση δεν είδα τρελές διαφορές παιδιά. Με το ζόρι να είναι 8-10FPS και πολλά μπορεί να λέω. Ίσως να είναι πιο σταθερά απλά. Βέβαια είναι πιο αθόρυβη λόγω του ότι δουλεύει και σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. 

Σύστημα με 8700K @ 5Ghz - 16GB ram @ 3200. 

Η κάρτα στα 2100Mhz core, 1850 μνήμη, 1090mv ρεύμα και 10% PL. 

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jimmakosapple είπε

Επειδή έτυχε να είχα την 5700 Pulse (non XT) και κάηκε και στην αντικατάσταση πήρα την Nitro + , στο Apex σε 4Κ ανάλυση δεν είδα τρελές διαφορές παιδιά. Με το ζόρι να είναι 8-10FPS και πολλά μπορεί να λέω. Ίσως να είναι πιο σταθερά απλά. Βέβαια είναι πιο αθόρυβη λόγω του ότι δουλεύει και σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. 

μην ξεχνάς ότι αυτά τα 8-10 fps που λες είναι και το έξτρα performance που έχει μια 2070super από την 5700ΧΤ 😜 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε

μην ξεχνάς ότι αυτά τα 8-10 fps που λες είναι και το έξτρα performance που έχει μια 2070super από την 5700ΧΤ 😜 

Δεν το γνωρίζω πραγματικά. Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το κομμάτι κάρτας γραφικών. Αν είναι έτσι, ύστερα και από τους νέους drivers που είναι σταθεροί και δεν υπάρχουν κολλήματα η 5700 ΧΤ είναι μονόδρομος πιστεύω στα χρήματα της. 

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, jimmakosapple είπε

Δεν το γνωρίζω πραγματικά. Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το κομμάτι κάρτας γραφικών. Αν είναι έτσι, ύστερα και από τους νέους drivers που είναι σταθεροί και δεν υπάρχουν κολλήματα η 5700 ΧΤ είναι μονόδρομος πιστεύω στα χρήματα της. 

Τα επόμενα drivers που θα είναι ακόμα πιο σταθερά τότε θα είναι φουλ gg. μέχρι τώρα από pulse σε nitro έχω παραπάνω 100mhz με ίδιο ρεύμα που είχα με pulse με 0 θόρυβο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jimmakosapple είπε

Αποκλείεται να ειδες τοσο μεγαλη διαφορα  σε 4κ   απο την pulse. 

Επεξ/σία από noFEARgr
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε

Αποκλείεται να ειδες τοσο μεγαλη διαφορα  σε 4κ   απο την pulse. 

Τόσο μου φαίνεται ότι είναι. Τώρα δεν την έχω να δοκιμάσω πάλι για να το σιγουρέψω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, jimmakosapple είπε

Τόσο μου φαίνεται ότι είναι. Τώρα δεν την έχω να δοκιμάσω πάλι για να το σιγουρέψω. 

Οπα λαθος τωρα ειδα οτι ειχες την non x αρα ναι και ισως και ειναι και ψιλομικρη η διαφορα 

Επεξ/σία από noFEARgr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimmakosapple είπε

Πράγματι είναι εξαιρετική, Όσο δουλεύω τη NITRO + τόσο το πιστεύω περισσότερο με ευχαριστεί η σχέση τιμής απόδοσης. Μου έτυχε και η προσφορά με τα δυο παιχνιδάκια και το xbox pass με 399 ευρώ. Μου έτυχε και η περίοδος να βγουν καλοί drivers. Μου έτυχε και η περίοδος να πάρω άδεια να μείνω με τον μικρό σπίτι να παίξουμε κάνα fortnite μαζί με το ps4 του. Τώρα μένει να μην νοσήσω. Όλα είναι θέμα timing lol

• Like 2
Δημοσ.

Μια ερώτηση.

Βλεπω λιγο αρνητικα σχολια για το chill σε σχεση με το frc που τωρα δεν υπαρχει στους νεους drivers (δεν το ειχα προλαβει) γιατι 2 μερες εχω AMD καρτα.

Δεν βλεπω προβλημα οταν το ρυθμιζω σε συγκεκριμενα fps. Σταθερα δουλευει π.χ. στο battlefield V τωρα που το εβαλα στα 90. Αλλα στο DX11

Στο 12 έχει λιγο stutter αλλα το 12 στο battlefield ουτε στην NVIDIA ήταν για πολλά πολλά. Το έχω μελετήσει κι εγώ.

Δουλευει και το undervolt σε συνδιασμο με το chill και ειμαι σταθερος.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, jimmakosapple είπε

Την έχεις ακόμη την καμένη; 

Επισκέπτης
Δημοσ.
9 ώρες πριν, jimmakosapple είπε

8-10 fps σε 4Κ ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα 😂

την 5700 την ετρεχες στοκ?

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

8-10 fps σε 4Κ ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα 😂

την 5700 την ετρεχες στοκ?

Ναι σε στοκ την είχα. 

1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε

1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε

Την πέρασα εγγύηση φίλε μου και πήρα την Nitro+

Δημοσ.

Ένα θέμα που παρατηρώ με το Freesync οn και π.χ παιζοντας battlefield, αμα πατησω το windows key ή alt+tab για να βγώ για λιγο στην επιφανεια εργασίας και ξανασηκώσω το παιχνίδι, το χάνει............. δεν έχει freesync.

Αμα κλεισω το monitor και το ξαναανοίξω ξαναεπανέρχεται.

Στην nvidia είχε ενα overlay indicator.

Η amd βλέπω δεν έχει. Αλλα είμαι σιγουρος.

Συμβαίνει σε κάποιον άλλο?

Έχω κάνει εγώ κάτι λάθος, γιατι μου είναι χρήσιμο να το κατεβάζω και να το ανεβάζω το παιχνιδι.

Είναι καμια ρύθμιση, είναι bug?

Στο G-Sync με το ΑΟC που έχω το c32G1 οπως ειπα, δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα. Οταν ξανασήκωνα το παιχνιδι το κρατούσε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, cos_dr2 είπε

Ένα θέμα που παρατηρώ με το Freesync οn και π.χ παιζοντας battlefield, αμα πατησω το windows key ή alt+tab για να βγώ για λιγο στην επιφανεια εργασίας και ξανασηκώσω το παιχνίδι, το χάνει............. δεν έχει freesync.

Αμα κλεισω το monitor και το ξαναανοίξω ξαναεπανέρχεται.

Στην nvidia είχε ενα overlay indicator.

Η amd βλέπω δεν έχει. Αλλα είμαι σιγουρος.

Συμβαίνει σε κάποιον άλλο?

Έχω κάνει εγώ κάτι λάθος, γιατι μου είναι χρήσιμο να το κατεβάζω και να το ανεβάζω το παιχνιδι.

Είναι καμια ρύθμιση, είναι bug?

Στο G-Sync με το ΑΟC που έχω το c32G1 οπως ειπα, δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα. Οταν ξανασήκωνα το παιχνιδι το κρατούσε.

μετα το alt tab Που χάνει το freesync, στους adrenaline φαίνεται να είναι ενεργοποιημένο το κουμπάκι του freesync ? 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

μετα το alt tab Που χάνει το freesync, στους adrenaline φαίνεται να είναι ενεργοποιημένο το κουμπάκι του freesync ? 

ναι, είναι ενεργοποιημένο.

Άμα σβήσω και ξαναανοίξω το μόνιτορ επανέρχεται. Περίεργο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...