Προς το περιεχόμενο

AMD RX 5500/5600/5700(XT) Owner's club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 minutes ago, 7nisiotis said:

Guys κάτι λίγο off topic, εκεί που έπαιζα Warzone στα καλά καθούμενα έπαθε ενα hard freeze το παιχνίδι , dropαρε ( νομίζω στο 0% ) το gpu usage για 3-4 δευτερόλεπτα - ( κόλλησε ) και επανήλθε κανονικά. Δεν έκλεισε απλά κόλλησαν τα πάντα για 3 δευτερόλεπτα και επανήλθε. Σας έτυχε κάτι τέτοιο με τους τελευταίους drivers ή ήταν τίποτα εντελώς τυχαίο και να μη δώσω σημασία;

Εμένα το είχε κάνει 2 φορές με τους  20.5.1 beta.. και την μία κόλλησε τελείως το PC. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα των τελευταίων drivers. Πιο πιθανό να έχει να κάνει με τα Windows 10 2004.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Εμένα το είχε κάνει 2 φορές με τους  20.5.1 beta.. και την μία κόλλησε τελείως το PC. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα των τελευταίων drivers. Πιο πιθανό να έχει να κάνει με τα Windows 10 2004.

Στο κόλλημα είχες ένα σπαστικό ήχο τύπου: zzzzzzzzzz? 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
13 minutes ago, leros2004 said:

Δεν νομίζω.. επίσης είχα beta drivers με hardware scheduling οπότε δεν έδωσα και πολύ σημασία. Νομίζω ότι ήταν τυχαίο γεγονός αφού γενικά παίζω απροβλημάτιστα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, cos_dr2 είπε

Τελικά από ότι παρατηρώ, χάνει τις ρυθμίσεις τυχαία. Σε κάποιες επανεκκινήσεις δεν τις χάνει.

Δεν νομίζω να ειναι θεμα σταθερότητας και βλέπω πως συμβαίνει και σε άλλους από ότι διαβαζω στο διαδικτυο.

Πάντως στην εργασία και τα παιχνιδια δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα αστάθειας, πανε μια χαρα.

Ίδωμεν,

furmark με +50 power limit αν το βγάλει όλο στο full hd είναι σταθερό 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

( περί gpu: )Το power limit πόσο το έχεις; 

( περί κολλήματος )Πάντως αυτό το ZZZZZZ νομίζω έχει να κάνει ίσως με αστάθεια σε cpu overclock. Τελευταία παρατήρησες άλλα περίεργα bsod ή κολλήματα;

Ram είναι φουλ σταθερές;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτό το zzzzzzzzz συνέβη και σε μένα δύο φορές με την 2004 και τους drivers που δεν είχαν WDDM 2.7 και HAGS..

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, μόλις έγινα κι εγώ κάτοχος της 5700xt nitro+

Είπα να πειραματιστώ με undervolt και για την ώρα είμαι με τις ρυθμίσεις όπως φαίνονται στην εικόνα. Στο AC Odyssey που έπαιξα λίγο οι βαθμοί είναι γύρω στους 60-65C αλλά θα δω πως θα πάει και σε άλλα παιχνίδια. Αν ληφθεί υπόψη ότι ακόμα είμαι με έναν ηλικιωμένο i5-4590 στα 1080p είναι λογικό που έχω περίπου κατά μέσο όρο 48 fps (όλα ultra) στο AC; Ένας ryzen 5 3600 φαντάζομαι θα απογειώσει το σύστημα.  

Σχόλιο 2020-07-21 212443.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, t3llis είπε

Καλησπέρα παιδιά, μόλις έγινα κι εγώ κάτοχος της 5700xt nitro+

Είπα να πειραματιστώ με undervolt και για την ώρα είμαι με τις ρυθμίσεις όπως φαίνονται στην εικόνα. Στο AC Odyssey που έπαιξα λίγο οι βαθμοί είναι γύρω στους 60-65C αλλά θα δω πως θα πάει και σε άλλα παιχνίδια. Αν ληφθεί υπόψη ότι ακόμα είμαι με έναν ηλικιωμένο i5-4590 στα 1080p είναι λογικό που έχω περίπου κατά μέσο όρο 48 fps (όλα ultra) στο AC; Ένας ryzen 5 3600 φαντάζομαι θα απογειώσει το σύστημα.  

Σχόλιο 2020-07-21 212443.png

ραμ πόσα mhz την τρέχεις?

Όταν παίζεις πάτα ctrl+shift+o και δες το Usage της κάρτας... αν πέφτει κάτω απο 90%, η cpu δεν τραβάει όσο πρέπει 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
2 ώρες πριν, leros2004 είπε

ραμ πόσα mhz την τρέχεις?

Όταν παίζεις πάτα ctrl+shift+o και δες το Usage της κάρτας... αν πέφτει κάτω απο 90%, η cpu δεν τραβάει όσο πρέπει 

Την έχω στοκ στα 1750mhz.  Το usage είναι πολύ πιο κάτω από 90% όταν παίζω. Μπορεί να είναι 40-70% με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Εντάξει είναι playable βέβαια.  Στο tropico 6 και greedfall που δοκίμασα, τα πράγματα είναι καλύτερα με σταθερά 60άρια (τo usage δεν είναι υψηλό και πάλι αλλά είναι πιο σταθερό)

Δημοσ.
8 ώρες πριν, t3llis είπε

Την έχω στοκ στα 1750mhz.  Το usage είναι πολύ πιο κάτω από 90% όταν παίζω. Μπορεί να είναι 40-70% με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Εντάξει είναι playable βέβαια.  Στο tropico 6 και greedfall που δοκίμασα, τα πράγματα είναι καλύτερα με σταθερά 60άρια (τo usage δεν είναι υψηλό και πάλι αλλά είναι πιο σταθερό)

Την ειχα λίγες μέρες με έναν 4770κ μέχρι να την βάλω στον RYZEN 3600. Είχα χαμηλό gou usage κι εγώ. Μετα απογειώθηκε. Τα έδωσε όλα. 

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, cos_dr2 είπε

Την ειχα λίγες μέρες με έναν 4770κ μέχρι να την βάλω στον RYZEN 3600. Είχα χαμηλό gou usage κι εγώ. Μετα απογειώθηκε. Τα έδωσε όλα. 

Ενθαρρυντικά νέα λοιπόν. Κι εγώ σκέφτομαι για ryzen 3600 , απλά πήρα πρώτα την κάρτα γιατί η προηγούμενη (r9 280x) απεδήμησε εις Κύριον. Πάντως κούκλα η nitro+ , δεν χορταίνεις να τη βλέπεις και να την καμαρώνεις. 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι 1000% είναι CPU Bottleneck και είναι και χαμηλή ανάλυση τα 1080p για την 5700ΧΤ. Κάρτα για 1440p είναι, εκτός αν η οθόνη σου είναι 1080p@144Hz..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Ναι 1000% είναι CPU Bottleneck και είναι και χαμηλή ανάλυση τα 1080p για την 5700ΧΤ. Κάρτα για 1440p είναι, εκτός αν η οθόνη σου είναι 1080p@144Hz..

Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι ξέρω ότι είναι κάπως overkill γιατί είμαι με 1080p 60hz με στόχο να μεταβώ σε 2κ στο μέλλον. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα πολύ ανορθόδοξα τις αναβαθμίσεις λόγω dead gpu. 

Επεξ/σία από t3llis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...