Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, vastegial_74 είπε

Το φαναρι μονο να υπολογιζεις γυρω στα 150 εκτος και βρεις μεταχειρισμενο ή ιμιτασιον. Η φαναρτζοδουλεια γυρω στα 200 το λιγοτερο. 

Το φανάρι για το ασσο έχει 500€ το απλό... με 150 ιμιτασιόν...!

φιλε finn πιθανότατα θα έχεις ζημιά από μέσα κ δε τη βλέπεις σε κάποια τραβέρσα σε κάτι καθως πολλά κομμάτια εκεί είναι πλαστικά και η λογική τους είναι να διαλύονται... για εμένα είσαι χοντρικά στο χιλιάρικο ζημιά.... Μιλάω πάντα για γνήσια ανταλλακτικά κλπ καθως έχεις καινούργιο αμαξι. Αν πας σε ιμιτασιόν πιθανότατα θα πέσεις αλλά δε στο προτείνω-καλύτερα μεταχειρισμένο γνήσιο. 

απο εκεί και πέρα επειδή έχω περάσει από τη θέση σου θα σου πρότεινα να σκεφτείς το ενδεχόμενο μιας μικτής ασφάλισης που κ να  φταις περιορίζεται το έξοδο σου στην απαλλαγή 

Επεξ/σία από paylidis
  • Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Finn είπε

'Ενας φίλος που δουλευει σε αντιπροσωπεία bmw στην Ελβετία με τρομοκράτησε πάντως λέγοντας πως θα είναι κατά πολύ περισσότερο (2000+). Δε πήγα σε φανοποιό ακόμη διότι περιμένω το πόρισμα και στην πιθανότερη περίπτωση που θα βγεί εναντίων μου θα το φτιάξω μετά το καλοκαίρι.

Γιατί ρε συ, στην Ελβετία θα πας να το φτιάξεις? Τα συνεργεία είναι πολύ φτηνότερα στην Ελλάδα, εκτός βέβαια και αν πας αντιπροσωπεία.

• Like 1
Δημοσ.

Στην Ελβετια τοσο μπορει να χρεωνουν στα φανοποιεια. Απο τη φωτογραφια παντως δεν φαινεται τοσο μεγαλη η ζημια. Αν αυτος υπολογισε ποσο θα σου στοιχιζε να τα αλλαξεις ολα με καινουργια αλλαζει.

Δημοσ.

Είμαι ήδη 3 βδομάδες πριν τη λήξη του συμβολαίου και όντως σκέφτομαι το ενδεχόμενο να προσθέσω και ιδίες ζημιές. Για original ανταλλακτικά θα πάω, κρίμα είναι σε καινούριο αμάξι να βάλω ιμιτασιόν. Το 1000αρικο κάπως τρώγεται πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

Ψυχολογικό είναι, έχεις ασφάλεια με 280 το χρόνο και βλέπεις τη μικτη με απαλλαγή στα 500 να βγαίνει 550 ευρώ και το ξανασκέφτεσαι. Μαθηματάκια είναι αυτά.

Δημοσ.

Οι ζημιες αυτες, δεν ειναι μονο φαναρια σε καμμια περιπτωση. Ο μεν εχει προφυλακτηρες, πορτπαγκαζ, φαναρια και οτι αλλο απο μεσα που δεν φαινεται και εσυ εχεις σιγουρα προφυλακτηρα, φαναρι και φαναρτζοδουλεια για ισιωματα σε καπο και φτερο συν απο μεσα οτι δεν φαινεται. Το φαναρι μονο γνησιο... αστο. Τεσπα, ας βγουν πρωτα οι υπαιτιοτητες και το βλεπεις τοτε.

• Like 1
Δημοσ.

Λάθος περιγραφή, δεν εννοούσα ότι έχουμε μόνο φανάρια αλλά οτι φαίνεται σύγκρουση αριστερής μου πλευράς και δεξιάς του εξού και σπασμένα φανάρια στις αντίστοιχες πλευρές με τα άλλα να έχουν μείνει ανέπαφα.

Δημοσ.

Προσωπικά πάντως μου έχει τύχει να πέσει πάνω μου ο μπροστά με όπισθεν. Ο δύο αμάξια μπροστά είδε τελευταία στιγμή μια θέση παρκαρίσματος και σταμάτησε λίγο απότομα με αποτέλεσμα ο μπροστά μου να μην του αφήσει αρκετό χώρο για να παρκάρει. Την πήρα πρέφα τη δουλειά και σταμάτησα αρκετά πιο πίσω για να μπορέσει να κάνει όπισθεν και να παρκάρει ο άλλος. Μόνο που παραέκανε και έπεσε πάνω μου. Ευτυχώς ήταν με απειροελάχιστα χιλιόμετρα και δεν έγινε κάποια ζημιά, αλλά σε κάθε περίπτωση έφταιγε ο μπροστά και το παραδέχτηκε φυσικά αμέσως. Ήμουν όμως σταματημένος και έπεσε ξεκάθαρα πάνω μου με την όπισθεν.

Ο OP φταίει 100% και το γεγονός ότι βρήκαν στη μια μόνο πλευρά δείχνει ότι πήγε να κάνει διορθωτική κίνηση της τελευταίας στιγμής, πράγμα που δείχνει ότι δεν πρόσεχε το δρόμο ή δεν κρατούσε αρκετή απόσταση. Κατά τη γνώμη μου είναι δυστυχές το γεγονός, γιατί θα πληρωθεί ο βλάκας που σκέφτηκε να κάνει πίσω στη μέση της Αγίου Δημητρίου, αλλά τι να γίνει, το πάθημα μάθημα.

Δημοσ.

Άντε πάλι με τη σκέψη/πρόθεση του μπροστινού να κάνει όπισθεν...

Η σκέψη και η πρόθεση δεν μετράνε, ξεκολλήστε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Finn είπε

Λάθος περιγραφή, δεν εννοούσα ότι έχουμε μόνο φανάρια αλλά οτι φαίνεται σύγκρουση αριστερής μου πλευράς και δεξιάς του εξού και σπασμένα φανάρια στις αντίστοιχες πλευρές με τα άλλα να έχουν μείνει ανέπαφα.

Και ας μην φαινεται τιποτα, να υπολογιζεις αρκετα απο παρελκομενα., τις βασεις που θα θελουν αλλαγη κτλ

Δημοσ.

Κανονικά όταν είναι σταματημενο ένα όχημα οφείλει να ανάψει αλαρμ.

Ωστόσο αν είχε σταματήσει γιατί έχασε την έξοδο τότε φταις εσύ.

Αν είχες σταματήσει εσύ απο πίσω του και σε χτυπουσε αυτός κάνοντας όπισθεν τότε θα εφταιγε αυτός.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, georgebou21 είπε

Αν είχες σταματήσει εσύ απο πίσω του και σε χτυπουσε αυτός κάνοντας όπισθεν τότε θα εφταιγε αυτός.

αλαρμ αναβεις οταν υπαρχει κινδυνος η αν παθεις κατι 

οχι για να παρεισ τσιγαρα 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, georgebou21 είπε

Tο να σταματήσεις επειδή έχασες την έξοδο είναι εγκληματικό ,την έχασες πάει,βγες στην επόμενη.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Tο να σταματήσεις επειδή έχασες την έξοδο είναι εγκληματικό ,την έχασες πάει,βγες στην επόμενη.

Συν του ότι δεν υπήρχε έξοδος για να χάσει. Είτε νησίδα είτε ζέβρα ένα και το αυτό νομίζω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...