Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Finn είπε

Καλησπέρα.

Αρχικά θα ήθελα να ενημερώσω ότι τροχαία και αντιπρόσωποι των ασφαλιστικών έκαναν αυτά που ήταν να κάνουν και απλά αναμένουμε πόρισμα. Παρόλα αυτά θα ήθελα να κάνουμε μια συζήτηση σχετικά με τις συγκρούσεις "μουρη" με "κώλο" και κατά πόσο φταίει ΠΑΝΤΑ ο πίσω.

Ενδεικτικά σήμερα κινούμενος επί της Αγ. Δημητρίου στο ύψος του Καυταντζόγλειου σταδίου στη Θεσσαλονίκη, ο μπροστά μου ακινητοποιήθηκε επειδή έχασε τη στροφή με σκοπό να κάνει όπισθεν και εγώ κινούμενος με 40χλμ/ωρα περίπου τον σέντραρα. Υλικές ζημιές και όχι τραυματισμοί ευτυχώς. Ο αστυνόμος είπε ότι στον συγκεκριμένο δρόμο επιτρέπεται η κίνηση μόνο ευθεία και ότι και φλας να είχε και να ήθελε να στρίψει θα γινόταν παρανόμως. Αυτός που χτύπήσα δήλωσε ότι δε ξέρει ποιος φταίει, εγώ φυσικά δήλωσα ότι φταίει αυτός όπως επίσης και μια μάρτυρας που ήταν παρούσα στη σκηνή. Παραθέτω και μια φωτογραφία του σημείου.

https://pasteboard.co/IWlvsQq.jpg

Ο τύπος είχε σταματήσει στο ύψος της πινακίδας η οποία δείχνει υποχρεωτική πορεία ευθεία και επιχείρησε να κάνει όπισθεν. 

φατει αυτος καθαρα

.δε μπορεις να κανεις οπισθεν σε μονοδρομο.αν χτυπησεις καποιον με την οπισθεν φταις εσυ.

• Confused 1
  • Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε

Φιλόσοφος...όχι αστεία!

Next time θα καλέσω άτομο για proofing για να μη σε μπερδεύουν τα γραφόμενα μας. Βιβλίο εκδίδουμε, δεν ειναι ότι γράφουμε σε ανοιχτό φόρουμ. 

Τα λέμε τελος της βδομάδας με το πόρισμα 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Jts είπε

Για να τελειώσω εδώ: ε προφανώς αν κάνει κάποιος στάση ή στάθμευση παράνομα χωρίς να υπάρχει ανάγκη, και τρίγωνο να βάλει παράνομος θα είναι, άρα και δεν αναφέρεται στο άρθρο.

Για να τελειωσω και εγω εδω, αν πεσεις πανω στον παρανομα σταματημενο ή σταθμευμενο, θα τον πληρωσεις. Εκτος αν μιλαμε για Εθνικη, σε στροφη (που οι ταχυτητες ειναι υψηλες) και δεν υπαρχει τριγωνο. Γιαυτο και ανεφερα πριν την Εθνικη Οδο.  Οποιαδηποτε αλλη περιπτωση, δεν θα δικαιωθεις απο κανεναν.

• Like 1
Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι προκαλεσες ατυχημα και αντι να ευχαριστεις τη τυχη σου που ο μπροστα σου ειναι τιμιος και ΙΣΩΣ σου "χαρισε" συνυπαιτιοτητα, και να παρεις ενα μαθημα οτι δεν τρεχουμε, δεν κοιταμε αλλου, δεν μιλαμε κινητο ή οτι αλλο εφταιγε που τον σεντραρες εσυ ψαχνεις να δικαιολογηθεις. Δε με νοιαζει που θες να δικαιολογηθεις, με νοιαζει οτι δε καθεσαι να κοιταξεις τι εκανες λαθος και να το διορθωσεις και την επομενη φορα μπορει μπροστα σου να ναι καποιος δικος μου ανθρωπος και να μην εχει τη τυχη να ναι με αμαξι.

Τα αμαξια φτιαχνονται, το θεμα ειναι να μαθεις να οδηγας με ασφαλεια, δικια σου και των γυρω σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε βγάζεις άκρη , την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε το στοπ ένα Honda Civic του 92 και με σμπαράλιασε. Πάει το ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ αμάξι μου , 6 Δεκεμβρίου το πήρα.  Δεν πρόλαβα να πατήσω καθόλου φρένο , με πέτυχε μπροστά αριστερά. Αυτός πέρασε με 40 χιλιόμετρα το στοπ.

Η πρώτη του λέξη ήταν "Αααμμαααανννν , έτρεχες και δε με είδες ε;" 

Είναι σαν να ψάχνεις γωνία στο δίφραγκο. Σιγά μην το παραδεχτεί.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Είχα κλήση σήμερα από την ασφαλιστική του άλλου οδηγού και κλέισαμε ραντεβού για την Τετάρτη "να το συζητήσουμε" όπως ακριβώς μου είπε.

Αν ποστάρω φωτογραφίες των οχημάτων πάιζει κάποιος να κάνει μια ψευτοεκτίμηση κόστους επειδή δεν έχω ιδέα από αυτά κι αν όντως είναι πολλά θα το αφήσω για αρκετά αργότερα. Επίσης αν και τον βρήκα από πίσω αυτός έχει ζημιές μόνο στο πίσω δεξί φανάρι και εγώ στο μπροστά αριστερό φανάρι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Finn είπε

Είχα κλήση σήμερα από την ασφαλιστική του άλλου οδηγού και κλέισαμε ραντεβού για την Τετάρτη "να το συζητήσουμε" όπως ακριβώς μου είπε.

Αν ποστάρω φωτογραφίες των οχημάτων πάιζει κάποιος να κάνει μια ψευτοεκτίμηση κόστους επειδή δεν έχω ιδέα από αυτά κι αν όντως είναι πολλά θα το αφήσω για αρκετά αργότερα. Επίσης αν και τον βρήκα από πίσω αυτός έχει ζημιές μόνο στο πίσω δεξί φανάρι και εγώ στο μπροστά αριστερό φανάρι.

εχετε και οι 2 ζημιες απο μεσα 

Δημοσ.

Τι εννοείς; Σ εμένα πχ το ψυγείο είναι ανέπαφο, μόνο προφυλακτήρας, καπό, αριστερό φανάρι και η σχάρα μπροστά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Finn είπε

Τι εννοείς; Σ εμένα πχ το ψυγείο είναι ανέπαφο, μόνο προφυλακτήρας, καπό, αριστερό φανάρι και η σχάρα μπροστά 

Το φαναρι μονο να υπολογιζεις γυρω στα 150 εκτος και βρεις μεταχειρισμενο ή ιμιτασιον. Η φαναρτζοδουλεια γυρω στα 200 το λιγοτερο. 

Επεξ/σία από vastegial_74
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Finn είπε

Προφανώς αυτός που σε κάλεσε ήταν ο πραγματογνώμονας της ασφαλιστικής του άλλου,  συνήθως σου ζητάνε ραντεβού ώστε και να δουν/φωτογραφίσουν το όχημα σου, αλλά και εφόσον χρειάζεται να τους δώσεις περισσότερες διευκρινίσεις για το ατύχημα και τις συνθήκες.

Επίσης δεν χάνεις τίποτα ποστάροντας εδώ φωτογραφίες, απλά αν το πήγαινες σε ένα φανοποιό θα σου έδινε πιο ακριβή εκτίμηση.

Edit

Μόλις είδα τις φωτογραφίες, ο άλλος δεν έχει πάθει ζημιά μόνο στο φανάρι όπως είπες (το τσακισμένο καπό δεν το είδες?).

Επίσης για να γίνει ακριβής εκτίμηση της ζημιάς σου θα πρέπει πρώτα να βγουν από τη θέση τους προφυλακτήρας και φανάρι. Όπως προείπαν κανα 350άρι το ελάχιστο.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.

'Ενας φίλος που δουλευει σε αντιπροσωπεία bmw στην Ελβετία με τρομοκράτησε πάντως λέγοντας πως θα είναι κατά πολύ περισσότερο (2000+). Δε πήγα σε φανοποιό ακόμη διότι περιμένω το πόρισμα και στην πιθανότερη περίπτωση που θα βγεί εναντίων μου θα το φτιάξω μετά το καλοκαίρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...