Finn Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 21 λεπτά πριν, dtzgr είπε Σου είπαν τι θα επισκευάσουν; Ή μόνο το νούμερο; Καπό, αριστερό φτερό, προφυλακτήρας, χιαστή, διάφορες βάσεις μικροπλαστικά, αεραγωγοί κλιματισμού και τα βαψίματα που θα χρειαστούν.
JOHN ONLY Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Στις 6/3/2020 στις 10:53 ΠΜ, Finn είπε Γιατί έχω καταλάβει εγώ νομίζεις. Ου μπλέξεις με ιντερσαλονικα. Ο εμπειρογνωμονας ο οποίος εκπροσωπεί την άλλη ασφαλιστική ήρθε και μου είπε τα εξης: 1. Ο άλλος οδηγός άλλαξε τη δήλωση του σε αρνητική (δε φταίει). 2. Για να βγάλουν υπαιτιότητα οι ασφαλιστικές πρέπει να δώσω εγώ στον παραπάνω εμπειρογνωμονα ένα προκοστολογιο ειδάλλως λέει ο φάκελος θα μείνει στα αζήτητα και με κίνδυνο να κλείσει χωρίς πόρισμα. Έκλεισα ένα ραντεβού στην αντιπροσωπεία για να κάνουν την προτιμολογηση δωρεάν την άλλη βδομάδα να ξέρω κι εγώ το κόστος της ζημιάς. Μετά επειδή η αντιπροσωπεία είναι σε άλλο νομό θα πρέπει το φάκελο ο εμπειρογνωμονας να τον δώσει σε συνάδελφο στη Θεσσαλονίκη. Εσύ τι ασφάλεια έχεις; Δηλαδή αν εσύ δεν πας πότε σε συνεργείο για να σου βγάλουν κόστος ο άλλος ( αν υποθέσουμε ότι δεν ευθύνεται ο μπροστά) δεν θα αποζημιωθεί ποτέ;
Finn Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 12 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε Εσύ τι ασφάλεια έχεις; Δηλαδή αν εσύ δεν πας πότε σε συνεργείο για να σου βγάλουν κόστος ο άλλος ( αν υποθέσουμε ότι δεν ευθύνεται ο μπροστά) δεν θα αποζημιωθεί ποτέ; Έλα ντε, δε ξέρω πως σκέφτονται. Εγώ έχω hellas direct ο άλλος intersalonika 1
agnostos13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Finn είπε Έλα ντε, δε ξέρω πως σκέφτονται. Εγώ έχω hellas direct ο άλλος intersalonika Πάρε μίλα με την hellas direct μπας και βγάλεις άκρη γιατί με τους άλλους δεν πρόκειται... 1
Finn Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 47 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Πάρε μίλα με την hellas direct μπας και βγάλεις άκρη γιατί με τους άλλους δεν πρόκειται... Αυριο το πρωί το πρώτο πράγμα που θα κάνω. Εν τω μεταξύ πιο φθηνά δε παίζει να βγει, εκτός της αντιπροσωπείας πήγα και σε άλλα 2 συνεργεία, το ένα πιο λόκαλ και το άλλο με έμφαση στα supercars αλλά με καλούς μηχανικούς. Όλοι από 2 εως 3 χιλιάρικα.
Finn Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Νέο τηλεφώνημα απ τον πραγματογνώμονα της Ιντερσαλόνικα σήμερα από Θεσσαλονίκη όμως. Πάλι με ρώτησε που θα το φτιάξω και του εξηγώ όμορφα και ωραία ότι αν δε βγει πόρισμα δε ξέρω που θα το φτιάξω γιατί ενδεχομένως να μην έχω την οικονομική δυνατότητα. Ξαφνικά από εκεί που έπρεπε να το πάω σε συνεργείο για να βγεί πόρισμα (δε του έδωσα το κοστολόγιο που έβγαλε η βελμάρ) μου λέει οτι την άλλη Δευτέρα θα βγει το πόρισμα και μου έδωσε και το τηλέφωνο του για να τον ενημερώσω σχετικά με το συνεργείο που θα επιλέξω ώστε να παρακολουθεί την επισκευή. Σε περίπτωση που δε δικαιωθώ γιατί αυτοί "καίγονται" να μάθουν που θα το φτιάξω;
gthe Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Finn είπε Καπό, αριστερό φτερό, προφυλακτήρας, χιαστή, διάφορες βάσεις μικροπλαστικά, αεραγωγοί κλιματισμού και τα βαψίματα που θα χρειαστούν. Όλα αλλαγή δλδ στα κοστολόγησαν? Δεν θα χτυπηθεί να επισκευαστεί τίποτα? Αν καταλήξεις να τα πληρώσεις όλα από την τσέπη σου, να πας σε κάνα άλλο λαμαρινά να το δει. Το καπώ σου δεν φαίνεται στις φωτό να έχει πάρει εκεί που έχει τα νεύρα, ευκολά πιστεύω το φέρνει.Τώρα οι αντιπροσωπείες χρεώνουν τα άντερα τους σε τέτοιες δουλειές, ειδικά άμα πληρώνει ασφαλιστική. Ποσο χρονών είναι το αυτοκίνητο? Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από gthe
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Finn είπε Νέο τηλεφώνημα απ τον πραγματογνώμονα της Ιντερσαλόνικα σήμερα από Θεσσαλονίκη όμως. Πάλι με ρώτησε που θα το φτιάξω και του εξηγώ όμορφα και ωραία ότι αν δε βγει πόρισμα δε ξέρω που θα το φτιάξω γιατί ενδεχομένως να μην έχω την οικονομική δυνατότητα. Ξαφνικά από εκεί που έπρεπε να το πάω σε συνεργείο για να βγεί πόρισμα (δε του έδωσα το κοστολόγιο που έβγαλε η βελμάρ) μου λέει οτι την άλλη Δευτέρα θα βγει το πόρισμα και μου έδωσε και το τηλέφωνο του για να τον ενημερώσω σχετικά με το συνεργείο που θα επιλέξω ώστε να παρακολουθεί την επισκευή. Σε περίπτωση που δε δικαιωθώ γιατί αυτοί "καίγονται" να μάθουν που θα το φτιάξω; Για να σε ρωτάει που θα το φτιάξεις συμφωνούν ότι φταίει ο πελάτης τους; Και μην ξεχνάς ότι όλοι αυτοί είναι γνωστοί μεταξύ τους.Απλα να το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από Ukforthemoment
agnostos13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, Finn είπε Νέο τηλεφώνημα απ τον πραγματογνώμονα της Ιντερσαλόνικα σήμερα από Θεσσαλονίκη όμως. Πάλι με ρώτησε που θα το φτιάξω και του εξηγώ όμορφα και ωραία ότι αν δε βγει πόρισμα δε ξέρω που θα το φτιάξω γιατί ενδεχομένως να μην έχω την οικονομική δυνατότητα. Ξαφνικά από εκεί που έπρεπε να το πάω σε συνεργείο για να βγεί πόρισμα (δε του έδωσα το κοστολόγιο που έβγαλε η βελμάρ) μου λέει οτι την άλλη Δευτέρα θα βγει το πόρισμα και μου έδωσε και το τηλέφωνο του για να τον ενημερώσω σχετικά με το συνεργείο που θα επιλέξω ώστε να παρακολουθεί την επισκευή. Σε περίπτωση που δε δικαιωθώ γιατί αυτοί "καίγονται" να μάθουν που θα το φτιάξω; Πρώτα θα το φτιάξεις και μετά θα σου πουν αν θα πληρωθείς τελικά; Τι φάση;
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Για να σε ρωτάει που θα το φτιάξεις συμφωνούν ότι φταίει ο πελάτης τους; Και μην ξεχνάς ότι όλοι αυτοί είναι γνωστοί μεταξύ τους.Απλα να το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου. να συμφωνησει ασφαλιστικη οτι φταιει ο μπροστα σε κανενα ονειρο και εξω απ τ αμαξι να χε βγει και να χορευε ζεμπεκικο.. ισως οι ασφαλιστικες μεταξυ τους συζηταγανε για συνυπαιτιοτητα και δε τα βρισκαν στο % οποτε θελαν να μαθουν $$$ με 2.5 χιλιαρικα ζημια.. μπρουκληδες τους βλεπω αν δωσουν πανω απο 10% εδω και να σου χρωστανε δε σου τα δινουν
dtzgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε ισως οι ασφαλιστικες μεταξυ τους συζηταγανε για συνυπαιτιοτητα και δε τα βρισκαν στο % οποτε θελαν να μαθουν $$$ Λογικά αυτό είναι κάτι που μπορεί να μάθει από τη δική του ασφαλιστική, που είναι η Hellas Direct, σωστά; Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από dtzgr
Finn Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάλεσα την hellas direct, κι αυτοί περιμένουν το πόρισμα του πραγματογνωμονα της ιντερσαλονικα. Στην ιντερσαλονικα είπα ότι δε παίζει να πάρω σβάρνα τα συνεργεία για να δω ποιος είναι ο πιο φθηνός. Γι αυτούς είναι εργατοώρες τις οποίες θέλουν να χρεώσουν και δε μπορώ να πληρώνω εγώ. Η hellas direct είπε να περιμένω ως Δευτέρα και αν πάρουμε αρνητική απάντηση αναλαμβάνει η νομική προστασία. Υ. Γ ένα απ τα συνεργεία είπε ότι άρπαξαν τα νεύρα του καπο. Το αμάξι είναι του 17 Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από Finn
JOHN ONLY Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2020 Τελικά, βγήκε το πόρισμα ή λόγω της κατάστασης πήρε αναβολή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα