Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Finn είπε

Πες μας από την αρχή ότι είχατε και οι δύο μπεμβέ ρε φιλαράκο.
Κλασσική περίπτωση ξαφνικού «έρωτα» μεταξύ των αυτοκίνητων είναι.

Άσχετο, αλλά να το πας από ένα συνεργείο για να πάρεις σωστή εκτίμηση δεν παίζει ;;;
Ξέρεις την κάνουν και δωρεάν.

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

https://i.imgur.com/S9NFQY2.gif

Εδώ ποιος φταίει?

Το βλεπω ξανα και ξανα και γελαω με το γεγονος οτι ο παπαρας συνεχιζει κανονικα με την εξοδο. Btw εδω οντως χανει εξοδο και για αυτο επρεπε να συνεχισει μεχρι την επομενη. Στον op δεν εχασε καμια εξοδο. Η κατευθυνση ειναι μονο ευθεια (οπως φαινεται απο το βελος)

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, dpolal είπε

Πες μας από την αρχή ότι είχατε και οι δύο μπεμβέ ρε φιλαράκο.
Κλασσική περίπτωση ξαφνικού «έρωτα» μεταξύ των αυτοκίνητων είναι.

Άσχετο, αλλά να το πας από ένα συνεργείο για να πάρεις σωστή εκτίμηση δεν παίζει ;;;
Ξέρεις την κάνουν και δωρεάν.

Θα πάω φίλος, δε το κινω μέχρι να έρθει ο εμπειρογνωμονας είμαι και σε χωριό μακριά από Θεσσαλονίκη οπότε δε ρισκάρω να γίνει καμία στραβή 😅

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, overpower είπε

Το βλεπω ξανα και ξανα και γελαω με το γεγονος οτι ο παπαρας συνεχιζει κανονικα με την εξοδο. Btw εδω οντως χανει εξοδο και για αυτο επρεπε να συνεχισει μεχρι την επομενη.

Έχουμε και πολύ χειρότερα και μάλιστα ντόπιο πράμα. (το βίντεο είναι παμπάλαιο αλλά δεςτο)

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Στις 28/2/2020 στις 1:18 ΜΜ, Finn είπε

Είχα κλήση σήμερα από την ασφαλιστική του άλλου οδηγού και κλέισαμε ραντεβού για την Τετάρτη "να το συζητήσουμε" όπως ακριβώς μου είπε.

Κάποιο νεότερο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 λεπτά πριν, barca10 είπε

Κάποιο νεότερο;

Ήρθε σήμερα ο εμπειρογνωμονας της άλλης ασφαλιστικής, έβγαλε φωτογραφίες κτλ και μου είπε οτι για να προχωρήσει το θέμα πρέπει υποχρεωτικά να πάω σε συνεργείο και να βγάλω κοστολόγιο ειδάλλως ο φάκελος θα παραμείνει στα αζήτητα μέχρι να το κάνω ή μπορεί και να κλείσει. Οπότε ή πρέπει να πάω σε συνεργείο του νομού μου ώστε αυτό να ενημερώσει τον εμπειρογνώμονα είτε αν πάω Θεσσαλονίκη τότε να τον ενημερώσω για να σταλεί ο φάκελος σε εμπειρογνώμονα της Θεσσαλονίκης.

Long story short ψάχνω συνεργείο!

Επεξ/σία από Finn
Δημοσ.

Εεε που είναι το περίεργο? Συνήθως οι ασφαλιστικές συνεργάζονται σε κάθε περιοχή και με κάποια φανοποιοια και κάποια παρέχουν και αυτοκίνητο αντικατάστασης για να μην μείνεις χωρίς όχημα.

Δημοσ.
Στις 4/3/2020 στις 4:33 ΜΜ, Finn είπε

Ήρθε σήμερα ο εμπειρογνωμονας της άλλης ασφαλιστικής, έβγαλε φωτογραφίες κτλ και μου είπε οτι για να προχωρήσει το θέμα πρέπει υποχρεωτικά να πάω σε συνεργείο και να βγάλω κοστολόγιο ειδάλλως ο φάκελος θα παραμείνει στα αζήτητα μέχρι να το κάνω ή μπορεί και να κλείσει. Οπότε ή πρέπει να πάω σε συνεργείο του νομού μου ώστε αυτό να ενημερώσει τον εμπειρογνώμονα είτε αν πάω Θεσσαλονίκη τότε να τον ενημερώσω για να σταλεί ο φάκελος σε εμπειρογνώμονα της Θεσσαλονίκης.

Long story short ψάχνω συνεργείο!

Εγώ τελικά δεν έχω καταλάβει: δέχτηκαν να σε πληρώσουν; Ο μπροστά σου πήρε 100% την υπαιτιότητα;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, dtzgr είπε

Εγώ τελικά δεν έχω καταλάβει: δέχτηκαν να σε πληρώσουν; Ο μπροστά σου πήρε 100% την υπαιτιότητα;

Γιατί έχω καταλάβει εγώ νομίζεις. Ου μπλέξεις με ιντερσαλονικα. 

Ο εμπειρογνωμονας ο οποίος εκπροσωπεί την άλλη ασφαλιστική ήρθε και μου είπε τα εξης:

1. Ο άλλος οδηγός άλλαξε τη δήλωση του σε αρνητική (δε φταίει). 

2. Για να βγάλουν υπαιτιότητα οι ασφαλιστικές πρέπει να δώσω εγώ στον παραπάνω εμπειρογνωμονα ένα προκοστολογιο ειδάλλως λέει ο φάκελος θα μείνει στα αζήτητα και με κίνδυνο να κλείσει χωρίς πόρισμα. 

Έκλεισα ένα ραντεβού στην αντιπροσωπεία για να κάνουν την προτιμολογηση δωρεάν την άλλη βδομάδα να ξέρω κι εγώ το κόστος της ζημιάς. Μετά επειδή η αντιπροσωπεία είναι σε άλλο νομό θα πρέπει το φάκελο ο εμπειρογνωμονας να τον δώσει σε συνάδελφο στη Θεσσαλονίκη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Finn είπε

Ο εμπειρογνωμονας ο οποίος εκπροσωπεί την άλλη ασφαλιστική ήρθε και μου είπε τα εξης:

2. Για να βγάλουν υπαιτιότητα οι ασφαλιστικές πρέπει να δώσω εγώ στον παραπάνω εμπειρογνωμονα ένα προκοστολογιο ειδάλλως λέει ο φάκελος θα μείνει στα αζήτητα και με κίνδυνο να κλείσει χωρίς πόρισμα. 

Έκλεισα ένα ραντεβού στην αντιπροσωπεία για να κάνουν την προτιμολογηση δωρεάν την άλλη βδομάδα να ξέρω κι εγώ το κόστος της ζημιάς. Μετά επειδή η αντιπροσωπεία είναι σε άλλο νομό θα πρέπει το φάκελο ο εμπειρογνωμονας να τον δώσει σε συνάδελφο στη Θεσσαλονίκη. 

Ά έχει και ιντερσαλόνικα ο άλλος;

Αυτοί δεν δίνουν ούτε του αγγέλου τους νερό...δεν συμμετέχουν και στον φιλικό διακανονισμό...και δίκιο να είχες αμάν θα έκανες να πληρωθείς...

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Finn είπε

Στις φωτό που έβαλες εισαι η άσπρη ΒΜW, δλδ το πίσω αυτοκίνητο? Αν ναι, όσο και να το τραβήξεις δυστυχώς πολύ δύσκολα θα καταφερεις να πάρεις έστω 50-50. Και όρεξη να έχει η ασφαλιστική σου, άντε να κόψει το δικαστήριο 20% ευθύνη σε αυτόν αν αναγνωρίσει ότι τα έκανε εκεί θάλασσα με τα φλας κτλ και να μεινεις εσύ με το 80%. Ότι και να δηλωσει ο μπροστά εκείνη την ώρα η ασφαλιστική του θα το κερδίσει στο δικαστήριο. Ένα πράγμα θα πει o δικηγόρος τους και τέρμα (αυτοί το κάνουν αυτό 10 φορές την μέρα) .... "πόσο πήγαινες? 40km/h... μάλιστα, κράταγες 16μέτρα απόσταση?" αν όχι, απλά φταις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, gthe είπε

Στις φωτό που έβαλες εισαι η άσπρη ΒΜW, δλδ το πίσω αυτοκίνητο? Αν ναι, όσο και να το τραβήξεις δυστυχώς πολύ δύσκολα θα καταφερεις να πάρεις έστω 50-50. Και όρεξη να έχει η ασφαλιστική σου, άντε να κόψει το δικαστήριο 20% ευθύνη σε αυτόν αν αναγνωρίσει ότι τα έκανε εκεί θάλασσα με τα φλας κτλ και να μεινεις εσύ με το 80%. Ότι και να δηλωσει ο μπροστά εκείνη την ώρα η ασφαλιστική του θα το κερδίσει στο δικαστήριο. Ένα πράγμα θα πει o δικηγόρος τους και τέρμα (αυτοί το κάνουν αυτό 10 φορές την μέρα) .... "πόσο πήγαινες? 40km/h... μάλιστα, κράταγες 16μέτρα απόσταση?" αν όχι, απλά φταις

Μα αυτό είναι το νόημα της απόστασης ασφαλείας.

Αν ο μπροστά τα κάνει θάλασσα είτε γιατί του πετάχτηκε παιδάκι, σκυλάκι, μπαλάκι ή ο καφές στα αχαμνά και κοκκαλώσει ή κάνει παράξενο ελιγμό να τον αποφύγεις εσύ που έρχεσαι πίσω.

Προφανώς δεν κρατάει σχεδόν κανείς τα 16 μέτρα γι αυτό και 99,99% των περιπτώσεων που θα πέσεις πίσω από κάποιον θα τον πληρώσεις στο τέλος ότι π@π@ριά και να έχει κάνει...

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Μα αυτό είναι το νόημα της απόστασης ασφαλείας.

Αν ο μπροστά τα κάνει θάλασσα είτε γιατί του πετάχτηκε παιδάκι, σκυλάκι, μπαλάκι ή ο καφές στα αχαμνά και κοκκαλώσει ή κάνει παράξενο ελιγμό να τον αποφύγεις εσύ που έρχεσαι πίσω.

Προφανώς δεν κρατάει σχεδόν κανείς τα 16 μέτρα γι αυτό και 99,99% των περιπτώσεων που θα πέσεις πίσω από κάποιον θα τον πληρώσεις στο τέλος ότι π@π@ριά και να έχει κάνει...

Συμφωνό απόλυτα. Και 12 μέτρα να κρατάγαμε και να οδηγούσαμε όλοι 100% προσεκτικά και μέχρι 50 μέσα στην πόλη ... δλδ 3 αυτοκίνητα απόσταση τα περισσότερα από αυτά τα μικρο τρακαρίσματα δεν θα είχαν γίνει καν. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα μην παρεξηγηθώ. νομίζω όποιος δεν τον βάζει απλά λέει ψέμματα. 2 φορές μου την έχουν ρίξει από πίσω, μία την έριξα εγώ σε μια κοπέλα. Και τις 3 φορές πάντως απλά κάναμε φιλικό με ευγένεια με ξεκάθαρη 100% υπαιτιότητα του πίσω.

TS, άμα δεν σου έχει σπάσει το φανάρι ή δεν έχει πάρει πολύ από μέσα να ξέρεις γενικά δεν φαίνεται να έχεις μεγάλη ζημιά ... 2 κομμάτια λαμαρινοδουλειά και βάψιμο πας (καπώ, προφυλακτήρας)

Επεξ/σία από gthe
Δημοσ.

Έμαθα το κόστος τελικά από την αντιπροσωπεία. 2.500 να υπολογίζω, ίσως και κάτι παραπάνω αν χρειαστεί να αλλάξει ψυγείο αλλά με επιφύλαξη.

Από τις ασφαλιστικές ακόμη κανένα νέο και μάλιστα και  στα 2 συνεργεία που πήγα μου είπαν ότι αυτό ειναι ανήκουστο, να ζητάνε κοστολόγιο να προχωρήσουν με το ποιος φταίει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...