N3M3SiS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Tο να σταματήσεις επειδή έχασες την έξοδο είναι εγκληματικό ,την έχασες πάει,βγες στην επόμενη. Εκτος και αν μιλαμε για Εθνικη οδο ή δρομο ταχειας κυκλοφοριας, γενικα επικρατει η αποψη οτι σταματαμε το αυτοκινητο οποτε θελουμε. Εκτος και αν λεει στον κωδικα ποτε και που φρεναρουμε. Αμα θελω να μιλησω στο τηλεφωνο, δεν θα σταματησω;
Finn Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, N3M3SiS είπε Εκτος και αν μιλαμε για Εθνικη οδο ή δρομο ταχειας κυκλοφοριας, γενικα επικρατει η αποψη οτι σταματαμε το αυτοκινητο οποτε θελουμε. Εκτος και αν λεει στον κωδικα ποτε και που φρεναρουμε. Αμα θελω να μιλησω στο τηλεφωνο, δεν θα σταματησω; Γι αυτό υπάρχουν νομίζω χώροι στάθμευσης (στην Θεσσαλονίκης Αθηνών θυμάμαι αρκετά να έχουν και τηλ SOS) επί εθνικών οδών. Εντός πόλης όπου έχει ελεύθερη νόμιμη θέση. Με αλαρμ κι όπου μου καπνίσει δε παίζει.
Joshua21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Tο να σταματήσεις επειδή έχασες την έξοδο είναι εγκληματικό ,την έχασες πάει,βγες στην επόμενη. Αλήθεια, τι την πέρασες την Αγ. Δημητρίου στη Θεσ/νίκη? Αυτοκινητόδρομο? Μήπως την μπέρδεψες με την Εγνατία οδό?
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Εκτος και αν μιλαμε για Εθνικη οδο ή δρομο ταχειας κυκλοφοριας, γενικα επικρατει η αποψη οτι σταματαμε το αυτοκινητο οποτε θελουμε. Εκτος και αν λεει στον κωδικα ποτε και που φρεναρουμε. Αμα θελω να μιλησω στο τηλεφωνο, δεν θα σταματησω; Στην μέση του δρόμου θα σταματήσεις;Σε πάρκινγκ θα σταματήσεις. 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αλήθεια, τι την πέρασες την Αγ. Δημητρίου στη Θεσ/νίκη? Αυτοκινητόδρομο? Μήπως την μπέρδεψες με την Εγνατία οδό? Δεν έχω πάει,δεν ξέρω,για έξοδο ακούω.Αν έχασε το στενάκι ακόμα χειρότερα.Οπως και να έχει δεν σταματάς στην μέση του δρόμου επειδή σου ήρθε.
Finn Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αγίου Δημητρίου https://maps.app.goo.gl/ZZYcQuka1yhmKh58A Με Street View φαίνεται το σημειο Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από Finn
N3M3SiS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καταρχην αλαρμ και οπου μου καπνισει δεν παιζει ετσι κ αλλιως γιατι γενικα επικρατει και η αποψη οτι οταν σταματαμε ΔΕΝ αναβουμε αλαρμ. Και σε παρκινγκ να σταματησω, εξακολουθω να μπορω να φρεναρω οπου και οποτε θελω. Παρολαυτα, μπορω να σταματησω και στην ακρη του δρομου. Βεβαια για το κανω αυτο, γενικα επικρατει η αποψη οτι πρεπει να σταματησω και το αυτοκινητο μου πρωτα. Εκτος αμα μπω με τα οσα στο παρκινγκ και οποιον παρει ο χαρος. Αμα με πιασει κραμπα, δεν θα σταματησω; Αν το παιδι μου διπλα πνιγεται, δεν θα σταματησω; Θα σταματησω. Και στην μεση του δρομου. Και αν ο απο πισω μου με σεντραρει, οσο εγω σταματαω, θα με πλερωσει. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από N3M3SiS
Joshua21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στην μέση του δρόμου θα σταματήσεις;Σε πάρκινγκ θα σταματήσεις. Δεν έχω πάει,δεν ξέρω,για έξοδο ακούω.Αν έχασε το στενάκι ακόμα χειρότερα.Οπως και να έχει δεν σταματάς στην μέση του δρόμου επειδή σου ήρθε. Στην πρώτη σελίδα του thread έχει παραθέσει στιγμιότυπο από το google maps, κάτσε να στο δείξω: https://pasteboard.co/IWlvsQq.jpg Κατά τα άλλα σαφώς και δεν πρέπει να σταματάς στη μέση του δρόμου επειδή έτσι σου ήρθε, αλλά επειδή μπορεί να σταματήσεις λόγω ανωτέρας βίας ο πίσω όχι μόνο είναι υποχρεωμένος να κρατάει απόσταση ασφαλείας, αλλά και είναι 100% υπεύθυνος αν πέσει πάνω σου άσχετα το λόγο που σταμάτησες. Με λίγα λόγια εγκληματικό είναι να μην κρατάς απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο, και όχι να σταματάς χωρίς λόγο όπως είπες. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από Joshua21
N3M3SiS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οπως και να έχει δεν σταματάς στην μέση του δρόμου επειδή σου ήρθε. Πριν με σεντραρεις απο πισω, θα μου φωναξεις απο το παραθυρο, να μαθεις γιατι σταματησα στη μεση του δρομου και αν σε πεισει η δικαιολογια μου, την γλυτωσα, αν οχι, με σεντραρες; 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, N3M3SiS είπε Πριν με σεντραρεις απο πισω, θα μου φωναξεις απο το παραθυρο, να μαθεις γιατι σταματησα στη μεση του δρομου και αν σε πεισει η δικαιολογια μου, την γλυτωσα, αν οχι, με σεντραρες; Ναι ,θα βγάλω την ντουντούκα.
Finn Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Ρε συ N3M3SiS μιλάμε για περίπτωση όμως που όλα ξεκίνησαν από επικίνδυνους ελιγμούς του μπροστά επειδή δε ξέρει που θέλει να πάει. Ναι σαφώς και φερω μερίδιο ευθύνης, έπρεπε να είμαι 200μ πίσω του για να γλιτώσω απ ότι φαίνεται. Εφόσον δε πετάχτηκε άνθρωπος, ζώο ή δεν υπάρχει τρύπα εμπόδιο, ζαλάδα γέννα ή ότι άλλο θες, πριν φρενάρεις χωρίς λόγο ελέγχεις από τους καθρέφτες σου, γι αυτό υπάρχουν.
N3M3SiS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επειδη λοιπον εσυ ο απο πισω δεν τον ξερεις τον λογο που εγω σταματαω, κρατα μια αποσταση καλου κακου. Μπορει να ειμαι τρελος, μπορει και να πεθαινω. Ειτε το ενα ειτε το αλλο ομως, το σιγουρο ειναι οτι τη ζημια σου θα την πληρωσεις μονος σου. Οχι εσυ συγκεκριμενα, γενικα μιλαμε. Οι επικινδυνοι ελιγμοι ποιοι ηταν φιλε Finn; Ενα φλας που τελικα ποτε δεν εστριψε και μια οπισθεν που ποτε δεν ειδες να συμβαινει; Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από N3M3SiS
Finn Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Και σου ξαναλέω, το ότι εγώ δε ξέρω το λόγο που σταματάς δε σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις ότι θες επειδή είσαι ο μπροστά. Θεωρείς ότι υπάρχει αλληλοσεβασμος στους ελληνικούς δρόμους; Για μένα επικίνδυνοι ελιγμοι είναι το "τώρα θα στριψω κι ας μη προβλέπεται , άστο άλλαξα γνώμη, τελικά λέω να σταματήσω και να πάω με όπισθεν".
georgebou21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 58 λεπτά πριν, tsipakis είπε αλαρμ αναβεις οταν υπαρχει κινδυνος η αν παθεις κατι οχι για να παρεισ τσιγαρα Για οποιοδήποτε λόγο το όχημα σου είναι σταματημένο και για να ενημερώσεις τους πισω ότι το όχημα σου είναι ακινητοποιημένο ανάβεις alarm. Ο πισω δεν μπορεί να ξέρει τον λόγο που σταμάτησες. Φυσικά δεν εννοώ να ανάψεις alarm στο φανάρι, ούτε να κλείσεις μια λωρίδα κυκλοφορίας. Ωστόσο είδα alarm απο μακρύα στην.μεσαια λωριδα κυκλοφορίας και σκέφτηκα το κάνει ο άνθρωπος, αλλα φρεναρα, και τελικά καλα που τα είχε ανάψει γιατί μόλις είχε ατυχημα και δεν ειχε προλαβει να βάλει τρίγωνο λαι γλιτώσαμε τα χειρότερα. 58 λεπτά πριν, tsipakis είπε αλαρμ αναβεις οταν υπαρχει κινδυνος η αν παθεις κατι οχι για να παρεισ τσιγαρα Για οποιοδήποτε λόγο το όχημα σου είναι σταματημένο και για να ενημερώσεις τους πισω ότι το όχημα σου είναι ακινητοποιημένο ανάβεις alarm. Ο πισω δεν μπορεί να ξέρει τον λόγο που σταμάτησες. Φυσικά δεν εννοώ να ανάψεις alarm στο φανάρι, ούτε να κλείσεις μια λωρίδα κυκλοφορίας για να πας για τσιγάρα. Ωστόσο είδα alarm απο μακρύα στην.μεσαια λωριδα κυκλοφορίας και σκέφτηκα το κάνει ο άνθρωπος, αλλα φρεναρα, και τελικά καλα που τα είχε ανάψει γιατί μόλις είχε ατυχημα και δεν ειχε προλαβει να βάλει τρίγωνο λαι γλιτώσαμε τα χειρότερα. 58 λεπτά πριν, tsipakis είπε αλαρμ αναβεις οταν υπαρχει κινδυνος η αν παθεις κατι οχι για να παρεισ τσιγαρα Για οποιοδήποτε λόγο το όχημα σου είναι σταματημένο και για να ενημερώσεις τους πισω ότι το όχημα σου είναι ακινητοποιημένο ανάβεις alarm. Ο πισω δεν μπορεί να ξέρει τον λόγο που σταμάτησες. Φυσικά δεν εννοώ να ανάψεις alarm στο φανάρι, ούτε να κλείσεις μια λωρίδα κυκλοφορίας για να πας για τσιγάρα. Ωστόσο είδα alarm απο μακρύα στην.μεσαια λωριδα κυκλοφορίας και σκέφτηκα τι κάνει ο άνθρωπος, αλλα φρεναρα, και τελικά καλα που τα είχε ανάψει γιατί μόλις είχε ατυχημα και δεν ειχε προλαβει να βάλει τρίγωνο λαι γλιτώσαμε τα χειρότερα. 58 λεπτά πριν, tsipakis είπε αλαρμ αναβεις οταν υπαρχει κινδυνος η αν παθεις κατι οχι για να παρεισ τσιγαρα Για οποιοδήποτε λόγο το όχημα σου είναι σταματημένο και για να ενημερώσεις τους πισω ότι το όχημα σου είναι ακινητοποιημένο ανάβεις alarm. Ο πισω δεν μπορεί να ξέρει τον λόγο που σταμάτησες. Φυσικά δεν εννοώ να ανάψεις alarm στο φανάρι, ούτε να κλείσεις μια λωρίδα κυκλοφορίας για να πας για τσιγάρα. Ωστόσο είδα alarm απο μακρύα στην.μεσαια λωριδα κυκλοφορίας και σκέφτηκα τι κάνει ο άνθρωπος, αλλα φρεναρα, και τελικά καλα που τα είχε ανάψει γιατί μόλις είχε ατυχημα και δεν ειχε προλαβει να βάλει τρίγωνο λαι γλιτώσαμε τα χειρότερα.
N3M3SiS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Γενικα επικρατει η αποψη οτι τα alarm ειναι αυτο ακριβως που λεει η λεξη. ALARM a.k.a. προειδοποιηση, προσοχη, κινδυνος, εκτακτη αναγκη. Και ναι, δεν τα αναβεις ΟΥΤΕ για να παρκαρεις, ΟΥΤΕ για να σταματησεις. Τα αναβεις αν υπαρχει εκακτη αναγκη ή κινδυνος. Εχεις καιρο το διπλωμα;
Finn Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Αν ρωτάς εμένα οδηγώ απ το 2003 αυτοκίνητο και μηχανή και είναι το πρώτο μου ατύχημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα