Finn Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα. Αρχικά θα ήθελα να ενημερώσω ότι τροχαία και αντιπρόσωποι των ασφαλιστικών έκαναν αυτά που ήταν να κάνουν και απλά αναμένουμε πόρισμα. Παρόλα αυτά θα ήθελα να κάνουμε μια συζήτηση σχετικά με τις συγκρούσεις "μουρη" με "κώλο" και κατά πόσο φταίει ΠΑΝΤΑ ο πίσω. Ενδεικτικά σήμερα κινούμενος επί της Αγ. Δημητρίου στο ύψος του Καυταντζόγλειου σταδίου στη Θεσσαλονίκη, ο μπροστά μου ακινητοποιήθηκε επειδή έχασε τη στροφή με σκοπό να κάνει όπισθεν και εγώ κινούμενος με 40χλμ/ωρα περίπου τον σέντραρα. Υλικές ζημιές και όχι τραυματισμοί ευτυχώς. Ο αστυνόμος είπε ότι στον συγκεκριμένο δρόμο επιτρέπεται η κίνηση μόνο ευθεία και ότι και φλας να είχε και να ήθελε να στρίψει θα γινόταν παρανόμως. Αυτός που χτύπήσα δήλωσε ότι δε ξέρει ποιος φταίει, εγώ φυσικά δήλωσα ότι φταίει αυτός όπως επίσης και μια μάρτυρας που ήταν παρούσα στη σκηνή. Παραθέτω και μια φωτογραφία του σημείου. https://pasteboard.co/IWlvsQq.jpg Ο τύπος είχε σταματήσει στο ύψος της πινακίδας η οποία δείχνει υποχρεωτική πορεία ευθεία και επιχείρησε να κάνει όπισθεν.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φταιει ο μπροστά.Μην σου πουν γιατί δεν είχες απόσταση ασφαλείας ,έκανε όπισθεν οπότε την μηδένισε. εντιτ το με σκοπο να κάνει οπισθεν το πήδηξα.νομιζα ότι έκανε όπισθεν. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2020 από Ukforthemoment
filip123go Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δηλαδή o τύπος ήθελε να στρίψει ανάποδα σε μονόδρομο, σταμάτησε , άλλαξε ταχύτητα, ξεκίνησε να κάνει όπισθεν και εσύ με 40 χλμ την ώρα δεν πρόλαβες να σταματήσεις, και τον χτύπησες; (Btw η σελίδα που πόσταρες την φωτο μου την κανει block το malwarebytes για trojan). Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2020 από filip123go other
Finn Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Νέα φώτο https://m.imgur.com/gallery/mOzs0Oi
Doubt Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Έπρεπε να έχεις απόσταση ασφαλείας, δική σου ευθύνη είναι. Άσχετο το τι θα έκανε ο μπροστά, υποθετικά. Θα μπορούσε να έχει βλάβη ή να φρενάρει απότομα για να αποφύγει σκύλο. Αν έβαλε όπισθεν και κινήθηκε προς τα πίσω, αλλάζει το πράγμα, δε βλέπω να έχει γίνει κάτι τέτοιο όμως. Κάνε τη δήλωση σου, φτιάξε το όχημα και ξέχασε το, συμβαίνουν αυτά. 9 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Αν ηταν σταματημενος φταις εσυ ....Ακομα και στη μεση του δρομου να ηταν
badbad Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πως μπορείς να αποδείξεις οτι ήθελε να κάνει όπισθεν; Αν δεν υπάρχουν μάρτυρες να καταθέσουν, αυτός θα ισχυριστεί πως απλά σταμάτησε γιατί μπήκε μπροστα του μια γάτα. Αρα η ευθύνη βαραίνει εσένα που δεν είχες επαρκή απόσταση ασφαλείας. Ψάξε αν στο σημείο που έγινε το ατύχημα, υπάρχουν μαγαζιά που έχουν κάμερες ασφαλείας για να σου δώσουν οπτικό υλικό. Τα ελληνικά δικαστήρια δεν δέχονται ως αποδεικτικά στοιχεία παράνομες καταγραφές*, αλλά θα λάβουν υπόψιν τους το υλικό, αν τον δείχνει να σταματάει αποτομα χωρις λογο. Το δικαστήριο μπορεί να δεχτεί ποσοστό συνυπαιτιότητας. * Η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων απαγορεύει ρητά την καταγραφή απο ιδιώτες δημόσιου δρόμου ακομα και αν η κάμερα χρησιμοποιειται για προστασία ανθρώπων και περιουσίας. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2020 από badbad
Joshua21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Finn είπε Καλησπέρα. Αρχικά θα ήθελα να ενημερώσω ότι τροχαία και αντιπρόσωποι των ασφαλιστικών έκαναν αυτά που ήταν να κάνουν και απλά αναμένουμε πόρισμα. Παρόλα αυτά θα ήθελα να κάνουμε μια συζήτηση σχετικά με τις συγκρούσεις "μουρη" με "κώλο" και κατά πόσο φταίει ΠΑΝΤΑ ο πίσω. Ενδεικτικά σήμερα κινούμενος επί της Αγ. Δημητρίου στο ύψος του Καυταντζόγλειου σταδίου στη Θεσσαλονίκη, ο μπροστά μου ακινητοποιήθηκε επειδή έχασε τη στροφή με σκοπό να κάνει όπισθεν και εγώ κινούμενος με 40χλμ/ωρα περίπου τον σέντραρα. Υλικές ζημιές και όχι τραυματισμοί ευτυχώς. Ο αστυνόμος είπε ότι στον συγκεκριμένο δρόμο επιτρέπεται η κίνηση μόνο ευθεία και ότι και φλας να είχε και να ήθελε να στρίψει θα γινόταν παρανόμως. Αυτός που χτύπήσα δήλωσε ότι δε ξέρει ποιος φταίει, εγώ φυσικά δήλωσα ότι φταίει αυτός όπως επίσης και μια μάρτυρας που ήταν παρούσα στη σκηνή. Παραθέτω και μια φωτογραφία του σημείου. https://pasteboard.co/IWlvsQq.jpg Ο τύπος είχε σταματήσει στο ύψος της πινακίδας η οποία δείχνει υποχρεωτική πορεία ευθεία και επιχείρησε να κάνει όπισθεν. Τι σημαίνει "επιχείρησε να κάνει όπισθεν"? Ή έκανε ή δεν έκανε... 1
gia_nnis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Finn είπε Καλησπέρα. Αρχικά θα ήθελα να ενημερώσω ότι τροχαία και αντιπρόσωποι των ασφαλιστικών έκαναν αυτά που ήταν να κάνουν και απλά αναμένουμε πόρισμα. Παρόλα αυτά θα ήθελα να κάνουμε μια συζήτηση σχετικά με τις συγκρούσεις "μουρη" με "κώλο" και κατά πόσο φταίει ΠΑΝΤΑ ο πίσω. Ενδεικτικά σήμερα κινούμενος επί της Αγ. Δημητρίου στο ύψος του Καυταντζόγλειου σταδίου στη Θεσσαλονίκη, ο μπροστά μου ακινητοποιήθηκε επειδή έχασε τη στροφή με σκοπό να κάνει όπισθεν και εγώ κινούμενος με 40χλμ/ωρα περίπου τον σέντραρα. Υλικές ζημιές και όχι τραυματισμοί ευτυχώς. Ο αστυνόμος είπε ότι στον συγκεκριμένο δρόμο επιτρέπεται η κίνηση μόνο ευθεία και ότι και φλας να είχε και να ήθελε να στρίψει θα γινόταν παρανόμως. Αυτός που χτύπήσα δήλωσε ότι δε ξέρει ποιος φταίει, εγώ φυσικά δήλωσα ότι φταίει αυτός όπως επίσης και μια μάρτυρας που ήταν παρούσα στη σκηνή. Παραθέτω και μια φωτογραφία του σημείου. https://pasteboard.co/IWlvsQq.jpg Ο τύπος είχε σταματήσει στο ύψος της πινακίδας η οποία δείχνει υποχρεωτική πορεία ευθεία και επιχείρησε να κάνει όπισθεν. Οπως το λες με σκοπο! Δεν εκανε.. Αρα φταις ξεκαθαρα!!!
Finn Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο ίδιος δήλωσε τα παρακάτω στον ασφαλιστή του και στον δικό μου: Άναψα φλας με σκοπό να στρίψω αριστερά (εκεί που υπάρχει σήμανση που δηλώνει υποχρεωτική πορεία δεξία), μπερδέυτηκα και έχασα την "έξοδο" και μετά σταμάτησα επειδή μπερδέυτηκα. Στην ερώτηση του ασφαλιστή του "Ποιός πιστεύεις ότι φταίει" δήλωσε ότι δε ξέρει. Στη σκηνή υπηρχε αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος είδε τα γεγονότα απ τη δική του οπτική γωνία. Με το που συμβαίνει αυτό τρέχει αμέσως σ εμένα και μου λέει είδα τι έγινε οριστε το τηλέφωνο μου για ό,τι χρειαστείς. Ο αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε ένα όχημα να επιχειρεί να στρίψει και επειδή δε τα κατάφερε ακινητοποιήθηκε επί του οδοστρόματος κι επειχήρισε να κάνει όπισθεν. Αυτά Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2020 από Finn
teddy71 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δυστυχώς όπως το βλέπω ο άλλος που έκανε την μαλακία θα είναι αυτός που θα αποζημιωθεί. Το αν είχε απλά πρόθεση για όπισθεν δεν μπορείς να το αποδείξεις, αυτός θα επικαλεστεί ότι ήταν σταματημένος , μπορεί να πει πχ ότι του έσβησε η μηχανή και εσύ τον χτύπησες οπότε εσύ ευθυνεσαι. Ο μόνη περίπτωση για να δικαιονωσουν ήταν να έκανε όπισθεν και να επικαλεστείς ότι κινούνταν αντίθετα στην κατευθυνση κίνησης. Μακάρι φίλε να δικαιωθείς γιατι αυτό το ότι φταίει πάντα ο πίσω είναι πολύ γενικότητα και έπρεπε να προβλεπόταν ότι ευθύνη έχει και μπροστινό όχημα και ότι δεν γίνεται να κάνει και να πηγαίνει όπως θέλει και ο νόμος να τον δικαιώνει. Βέβαια αν η ευθύνη μπορούσε να χρεωθεί είτε στο μπροστινό όχημα είτε στο μπροστινό τότε όλες οι υποθέσεις θα καταλήγαμε στα δικαστήρια. Γιατι κάθε οδηγός θα προσπαθουσε να μεταθεση την ευθύνη στο άλλο οδηγό ώστε να γλιτώσει τα έξοδα επισκευής του αυτοκινήτου του.
Finn Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Το ότι έχει δηλώσει όλα αυτά που γράφω παραπάνω δε μετράει; Ότι μπερδεύτηκε, ότι ήθελε να στρίψει εκεί που δεν επιτρέπεται και γι αυτο κοκάλωσε; Δεν επικαλέστηκε ζώο, πεζό ή κάποιο άλλο θέμα. Είπε απλά τα χασα και σταμάτησα. Το άτομο της τροχαίας που απάντησε στην κλήση δήλωσε ξεκάθαρρα ότι είναι δικό του φταίξομο από τη στιγμή που ο δρόμος επιτρέπει πορεία μόνο ευθεία.
bromiaris Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Λευκά Φώτα όπισθεν εσυ είδες μιας και λες οτι έκανε όπισθεν;;
Finn Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ δεν επικαλέστηκα στη δήλωση μου όπισθεν. Είπα ότι ένα όχημα έβγαλε φλας και μετά από λίγο ακινητοποιήθηκε χωρίς λόγο.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) τι συζηταμε ακριβως? μπερδευτικε, ξεμπερδευτικε, εφοσον δεν εκανε οπισθεν σημαινει οτι επρεπε να ειχες αρκετη αποσταση ωστε να προλαβεις το φρεναρισμα του. ειδικα οταν λες εβγαλε φλας, σημαινει οτι ειχες προειδοποιηθει οτι ο μπροστα θα εκανε καποια μανουβρα και οφειλες να αντιδρασεις αναλογα στη καλυτερη να ελπιζεις συνυπαιτιοτητα και αυτο μονο και μονο επειδη ο αλλος παραδεχθηκε τι εγινε. αν δεν υπηρχε αυτο με οσα λεει η δικη σου δηλωση τη ζημια τη πληρωνες μονος σου Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα