Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γιατί αυτή η μπαταρία δεν μπήκε στις νέες ναυαρχίδες της εταιρίας; Όλες οι εταιρείες στην ίδια νοοτροπία

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, busellatos είπε

Αρα ΚΑΜΙΑ ναυαρχιδα δεν εχει μεγαλυτερη απο 6000 μπαταρια του A31 των 250$ περιπου.  Εκτος αν σου αρεσει καλυτερα το " οσο μικροτερη τοσο πιο γρηγορα φορτιζει" .  Δωσε τα 1400 και χτυπα και ενα powerbank xiaomi 20αρι και εισαι οκ μην μασας.😬

Δεν παίζει μόνο το μέγεθος (της μπαταρίας) αλλά και πόσο αποδοτικός είναι ο επεξεργαστής και βέβαια η ταχεία φόρτιση. Έχω ήδη κινητό με 4500 mAh και δεν χρειάζομαι (πια) την powebank που δεν είναι πάντως Χiaomi.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, VaJohn είπε

Εγω μια χαρα καταλαβαινω, και το παραδειγμα με την μπαταρια αυτοκινητου δεν στεκει γιατι εχει πολυ χωρο σε σχεση με ολη την μηχανη και το σασι. Οσο μικραινεις διαστασεις και μεγεθη τοσο μεγαλωνει η δυσκολια, diminishing returns. Μεγαλη μπαταρια σε διαστασεις = πιο πολυπλοκα και στριμωχτα τα υπολοιπα parts chipset κτλ = περισσοτερη θερμοτητα στο κινητο γενικα.

Φυσικα και το μαρκετινγκ + slim design ειναι μεγαλυτεροι λογοι ωστοσο δεν σημαινει οτι δεν ισχυει.

Τώρα το τερμάτισες! Νόμιζα πως μιλούσαμε σοβαρά... Ότι πεις! Πάρε κινητό με 1000Ah μπαταρία για να μη ζεσταίνεσαι!

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, spectaculator είπε

Τι σχέση έχει η χωρητικότητα της μπαταρίας με τη θερμοκρασία λειτουργίας; Να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε δω μέσα.

Ήθελα πραγματικά να το ρωτήσω...με τι λογική..?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, PantelisPt είπε

Nqgs63PEBopOUtvA5CJa.jpg

είσαι υπερβολικός. Σε δοκιμές της μπαταρίας των 6.000 κάνει μικρότερο κρατήρα στο έδαφος από αυτόν της φωτογραφίας του Note 7.

Δημοσ.
5 hours ago, spectaculator said:

Τώρα το τερμάτισες! Νόμιζα πως μιλούσαμε σοβαρά... Ότι πεις! Πάρε κινητό με 1000Ah μπαταρία για να μη ζεσταίνεσαι!

Αλλο λεει το τοπικ αλλα δεν καταλαβαινεις οποτε σηκωνω τα χερια ψηλα! 🤣

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, VaJohn είπε

Αλλο λεει το τοπικ αλλα δεν καταλαβαινεις οποτε σηκωνω τα χερια ψηλα! 🤣

Όπως είδες παραπάνω, μάλλον κανείς δεν καταλαβαίνει τι λες... Καλύτερα ψηλά τα χέρια, μας κούφανες με αυτά που γράφεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, spectaculator said:

Όπως είδες παραπάνω, μάλλον κανείς δεν καταλαβαίνει τι λες... Καλύτερα ψηλά τα χέρια, μας κούφανες με αυτά που γράφεις.

Ignorance at its finest λεμε, "ας απαντησω τρολλια γιατι δεν μπορω να πω κατι αλλο" τετοια φαση. Peace ;)

Επεξ/σία από VaJohn
Δημοσ.
1 ώρα πριν, VaJohn είπε

Ignorance at its finest λεμε, "ας απαντησω τρολλια γιατι δεν μπορω να πω κατι αλλο" τετοια φαση. Peace ;)

Όλοι έχουν άγνοια εκτός εσού! Φέρνει κάτι σε μεγαλομανία, αλλά δεν βαριέσαι, χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, spectaculator said:

Όλοι έχουν άγνοια εκτός εσού! Φέρνει κάτι σε μεγαλομανία, αλλά δεν βαριέσαι, χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι.

Yada yada yada, δεν θα κοιμηθω τωρα το βραδυ.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα το m31 το βρήκα σε ένα skroutzomagazo. Ήδη έχω επικοινωνήσει μαζί τους και με ενημέρωσαν πως έχει εγγύηση και δεν το φέρνουν από Ινδία. έχει κανείς κάποια inform για το πότε θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη ώστε να περιμένουμε αν είναι. Από samsung μου είπαν μέχρι τέλος του καλοκαιριού.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/6/2020 στις 6:03 ΜΜ, manilos είπε

καλησπέρα το m31 το βρήκα σε ένα skroutzomagazo. Ήδη έχω επικοινωνήσει μαζί τους και με ενημέρωσαν πως έχει εγγύηση και δεν το φέρνουν από Ινδία. έχει κανείς κάποια inform για το πότε θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη ώστε να περιμένουμε αν είναι. Από samsung μου είπαν μέχρι τέλος του καλοκαιριού.

Τώρα ούτε τα skroutzomagaza δεν το έχουν.Έχει δεί κάλοιος φίλος τπτ από εδώ Ελλάδα;Πάντώς είναι vfm.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...