Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαθέσιμο budget: 400€ εκτός αν υπάρχει κάτι πολύ πιο vfm λίγο πιο πάνω.

Απόσταση και γωνία θέασης: Γύρω στα 3.5m και μικρή σχετικά γωνία θέασης.

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο: Tαινιες (torrent, netflix).

Προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters  :devil: "): 43-50 αλλά κλέινω προς τα πάνω.

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Όχι

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα: Smart, ultra HD, να παίζει αρχεία x265, 2+ usb ή να δέχεται hub και ίσως PVR.

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν:  Έψαξα σκρουτζ και βρήκα κάποιες με καλές αξιολογήσεις, αλλά πρακτικά δεν έχω ιδέα. Πχ LG 49UM7100, Samsung UE50RU7170, LG 49UM7000, LG 50UM7450, LG 49UK6470.

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Θα προτιμούσα μάλλον από κάποιο μεγάλο κατάστημα, μήπως βάλω έξτρα εγγύηση αν αξίζει.

Δημοσ.

Την Samsung πάρε στις 55'' ...UE55RU7170!

Αν την δεις από κοντά σε κατάστημα θα δεις τεράστια διαφορά σε σχέση με τις LG σε αυτό το εύρος τιμών.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Αν την δεις από κοντά σε κατάστημα θα δεις τεράστια διαφορά σε σχέση με τις LG σε αυτό το εύρος τιμών.

Με τα βίας μάλλον έπεισα τα υπόλοιπα μέλη  να πάμε κοντά στις 50'', αν και δεν είναι θέμα χώρου ή τόσο πολύ για τα επιπλεόν χρήματα. Οπότε δύσκολο...

Επομένως φαντάζομαι από αυτές που ανέφερα να προτιμήσω την samsung; Βέβαια δεν την έχουν Κωτσό/Μαρκτ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Και εμένα πολλοί γνωστοί μου πάνε σε 43-50" γιατί για κάποιον λόγο νομίζουν ότι είναι κουραστικές οι πιο μεγάλες.  Μάλλον έχουν μείνει στη νοοτροπία δεκαετίας 80' όπου έλεγαν στα παιδιά να κάθονται μακριά από την τηλεόραση για να μην αποκτήσουν μυωπία...

Εγώ στα 2.5μ έχω 55άρα και άνετα θα πήγαινα και σε μεγαλύτερη. Οι σημερινές τηλεοράσεις είναι πολύ πιο ξεκούραστες λόγω 4k ευκρίνειας...

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 25/2/2020 στις 8:25 ΜΜ, The_Judas είπε

έχω την UE55RU7170 που λες και σε σύγκριση με μια αλλη 49uk6200 lg η Samsung είναι πολύ ανώτερη ειδικα στα μαύρα στα 410 που έχει τωρα αξίζει πολύ! 

Δημοσ.

Έχει ειπωθεί πολλές φορές στο forum ότι σε αυτά τα χρήματα δεν αξίζουν οι LG. Οταν είχα παει στο public για να τις δω έκανε μπαμ η έλλειψη αντίθεσης και του μαύρου χρώματος. Εμοιαζαν σαν ξεθωριασμένες οι φθηνές LG.

Εναλλακτικές επιλογές σε αυτό το εύρος τιμών οι hisense και ορισμένες philips.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, The_Judas είπε

Έχει ειπωθεί πολλές φορές στο forum ότι σε αυτά τα χρήματα δεν αξίζουν οι LG. Οταν είχα παει στο public για να τις δω έκανε μπαμ η έλλειψη αντίθεσης και του μαύρου χρώματος. Εμοιαζαν σαν ξεθωριασμένες οι φθηνές LG.

Εναλλακτικές επιλογές σε αυτό το εύρος τιμών οι hisense και ορισμένες philips.

Πιστεύεις οτι οι 43 ιντσες με 55 ίντσες εχουν την ιδια ποιοτητα εικόνας και αντιθέσεις αναφέρομαι στην samsung 43ru7170 me 55ru7170  πιστεύεις οτι ειναι ίδιες? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...