VasKag Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Περασα σημερα μπροστα απο ενα video club, (οχι της περιοχης μου), και ειδα στο τζαμι το εξης. Ενοικιαση ταινιας σε usb stick. (Συμβατο με tv, laptop κτλπ) Εχω να μπω σε video club, παρα πολλα χρονια. Εχει αλλαξει κατι? 2
naimore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 ε προφανως παλευουν κι αυτοι να επιβιωσουν εκσυγχρονιζοντας τις υπηρεσιες τους; σου λεει ποιος εχει βιντεοκασετα ή dvd player τη σημερον ημερα; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 12 ώρες πριν, VasKag είπε Απο θεμα νομιμοτητας? Αν εχει την ιδια ταινια σε dvd νομιμα για ενοικιαση γιατι να εχει προβλημα ? Πολοι στα σπιτια μας δεν εχουμε dvd. Εχω να παω σε video club πολλες δεκαετιες.
papoys1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν εχει την ιδια ταινια σε dvd νομιμα για ενοικιαση γιατι να εχει προβλημα ? Πολοι στα σπιτια μας δεν εχουμε dvd. Εχω να παω σε video club πολλες δεκαετιες. Δεν πάει έτσι Γιάννη.Μπορεί να έχει ένα νόμιμο DVD και 10 usb μη νόμιμα. Παλιά όλα τα DVD ήταν νόμιμα με ταινία γνησιότητας .Εκτός και οι εταιρείες τώρα βγάζουν τις ταινίες και σε usb με ταινία γνησιότητας κάτι που μου φαίνεται παράξενο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, papoys1 είπε Δεν πάει έτσι Γιάννη.Μπορεί να έχει ένα νόμιμο DVD και 10 usb μη νόμιμα. Παλιά όλα τα DVD ήταν νόμιμα με ταινία γνησιότητας .Εκτός και οι εταιρείες τώρα βγάζουν τις ταινίες και σε usb με ταινία γνησιότητας κάτι που μου φαίνεται παράξενο. Σωστα μπορει ...Απεχω απο το ...αθλημα και εχω χασει επιεσοδια. 1
papoys1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Σωστα μπορει ...Απεχω απο το ...αθλημα και εχω χασει επιεσοδια. Οι περισσότερες ταινίες blue Ray που κυκλοφορούν στο ίντερνετ δεν παίζουν με στικάκι απευθείας στην τηλεόραση και θέλουν player. Ενδεχομένως οι εταιρείες βλέποντες πιθανούς πελάτες σκέφτηκαν ότι αν κυκλοφορούσαν ταινίες για ενοικίαση με αυτό τον τρόπο συμβατές να παίξουν απευθείας στην τηλεόραση να έβρισκαν πρόθυμους για ενοικίαση. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Οι περισσότερες ταινίες blue Ray που κυκλοφορούν στο ίντερνετ δεν παίζουν με στικάκι απευθείας στην τηλεόραση και θέλουν player. Μια χαρα παιζουν με player οπως λες. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 12 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Αν εχει την ιδια ταινια σε dvd νομιμα για ενοικιαση γιατι να εχει προβλημα ? Πολοι στα σπιτια μας δεν εχουμε dvd. Εχω να παω σε video club πολλες δεκαετιες. Aν θυμάμαι καλά λέει το σποτακι ότι απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τροπο αντιγραφή χωρις άδεια κλπ. 2
k_w_t Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Aν θυμάμαι καλά λέει το σποτακι ότι απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τροπο αντιγραφή χωρις άδεια κλπ. Επισης ολα τα πρωτότυπα δισκακια ειχαν καποια προστασια εγγραφης (αλλα πιο καλη αλλα πανευκολη) για να μην αντιγραφονται. Τωρα σε USB stick θα την νοικιαζεις θα κανεις copy στο σκληρο σου το αρχειο και θα το ανεβαζεις στο internet απλα. Ουτε ταλαιπωρια να ριπαρεις την ταινια, να βγαλεις τους υποτιλους,τις εξτρα γλωσσες οπως παλια.. Θα χαθει η μαγεια των αρχειων torrent που λενε στην περιγραφη ownrip....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα