Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, glamor είπε

Δεν φαίνεται ακόμα στην εφαρμογή εγώ με εταιρικό καρτο συμβόλαιό το ενεργοποιησα με SMS στο 1330 γράφοντας GB

Κανονικότατα

Δεν δουλεύει σε συμβόλαιο. γράφει: H YΠHPEΣIA ΔEN EINAI ΔIAΘEΣIMH ΣTO ΠPOΓPAMMA ΣAΣ.

παίζει μπάλα μόνη της η cosmote... οι άλλοι έχουν ακόμη και σήμερα κόφτη στα 3gb/ημέρα 😂

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Δεν σας ενεργοποιείται μέσα από την εφαρμογή;

Δεν έχω εφαρμογή, είναι εταιρικό. Με sms δεν ενεργοποιείται 

Των Χριστουγέννων το είχα ενεργοποιήσει με sms

Δημοσ.
2 ώρες πριν, guzel είπε

Δεν δουλεύει σε συμβόλαιο. γράφει: H YΠHPEΣIA ΔEN EINAI ΔIAΘEΣIMH ΣTO ΠPOΓPAMMA ΣAΣ.

παίζει μπάλα μόνη της η cosmote... οι άλλοι έχουν ακόμη και σήμερα κόφτη στα 3gb/ημέρα 😂

Το ιδιο μηνυμα παιρνω και εγω. δεν ειναι διαθεσιμη η υπηρεσια..

οχι, οτι τα χρειαζομαι, αλλα ειπα να δω τι παιζει! δεν εχω εταιρικο, απλο συμβολαιο εχω

Δημοσ.

παιδια οσει εχετε εταιρικο συμβολαιο καλο ειναι να παρετε τηλ στο 1330 να δειτε τι παιζει

τονιζω οτι στην δικια μου περιπτωση ειναι εταιρικο "καρτο συμβολαιο" και ενεργοποιηθηκε μεσο sms

Δημοσ.

Πολλά δωράκια βλέπω δίνει τελευταία η Cosmote και βλέπω στο βάθος να αχνοφαίνονται νέες τιμολογιακές αυξήσεις πακέτων.

Δημοσ.

Αυτο ακριβως σκεφτομουν . Με πηραν απο τις "προσφορες" με κατι πακετα 80 + το μηνα χωρις να τα χρειαζομαι κιολας  που μου ηρθε εγκεφαλικο . Εντωμεταξυ στα εταιρικα δεν ενεργοποιείται ουτε το My Internet που σε προστατευει απο τις υπερχρεωσεις με ενα απλο sms οπως σε ολα τα αλλα .  Πρεπει να τους παίρνεις τηλέφωνο για το αυτονοητο ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...