GeorgeR1_700 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, κοιτάζοντας εδώ και εδώ (που είναι 2 διαφορετικά πράγματα) έχω λίγο μπερδευτεί. Από την μία έχουμε τα redmi airdots που είναι τα γνήσια και από την άλλη τα mi airdots που είναι fake. Αλλά πως γίνεται στα mi να υπάρχουν και άλλα fake (δηλ να είναι ακόμα πιο fake σε σχέση με τα mi airdots)? Δεν με ενδιαφέρει να πάρω απάντηση σε αυτήν την ερώτηση που μόλις έκανα, την θέτω ρητορικά. Η βασική μου ερώτηση είναι αν υπάρχει η περίπτωση να την πατήσω αν τα αγοράσω από skroutz. Θα τα πάρω από αυτό το κατάστημα μιας και είναι στην πόλη μου, εμένα καλό μου φαίνεται το κατάστημα (αν και λέει λανθασμένα πως έχει πάνελ αφής...), και έχει πάρα πολύ καλές αξιολογήσεις. Σας έχει τύχει να πάρετε κάποιο fake mi (δηλ να μην έχει επάνω το λογότυπο του mi) γενικά από αγορά που κάνατε στην Ελλάδα? Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2020 από GeorgeR1_700
ChrisN.S. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) υπάρχουν πάρα πολλά fake airdots. Για να δεις αν είναι αυθεντικά θα πρέπει να βγάλεις τα buds σιλικόνης από τις υποδοχές των ακουστικών και να κοιτάξεις αν υπάρχουν γραμμένοι οι κωδικοί μέσα στην εσοχή. Επίσης τα silicon buds πρέπει να είναι διάφανο γκρι και όχι μαύρο σκούρο. Επίσης οι ενδείξεις R και L πάνω στα ακουστικά ΔΕΝ πρέπει να είναι ανάγλυφες και να τις καταλαβαίνεις στο χέρι αλλά να είναι διακριτικές Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από ChrisN.S. 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, ChrisN.S. είπε υπάρχουν πάρα πολλά fake airdots. Για να δεις αν είναι αυθεντικά θα πρέπει να βγάλεις τα buds σιλικόνης από τις υποδοχές των ακουστικών και να κοιτάξεις αν υπάρχουν γραμμένοι οι κωδικοί μέσα στην εσοχή. Επίσης τα silicon buds πρέπει να είναι διάφανο γκρι και όχι μαύρο σκούρο. Το βιαζόμουν να το πάρω (οπότε θα το έπαιρνα από Ελλάδα), αλλά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο το πήρα από bangood, κάλιο αργά παρά ποτέ...
ChrisN.S. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, GeorgeR1_700 είπε Το βιαζόμουν να το πάρω (οπότε θα το έπαιρνα από Ελλάδα), αλλά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο το πήρα από bangood, κάλιο αργά παρά ποτέ... την έχω πάθει και εγώ από bangood επίσης, μετά από ψάξιμο βρήκα όλα τα παραπάνω..
GeorgeR1_700 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Από bangood σου στείλανε fake δηλ ή την έπαθες και πήρες μετά από Bangood (sorry δεν σε έπιασα).
ChrisN.S. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 ναι αν θυμάμαι καλά, ίσως να ήταν και από aliexpress.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Και να είναι fake το έκανα με paypal, αν είναι τα λάθος κατευθείαν refound. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα