Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SOS

Αντιμετωπίζω πρόβλημα στο word ρε παιδιά, έχει εμφανιστεί μια γραμμή στην εργασίας μου η οποία δεν φεύγει. Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι από πλαίσιο. Ξέρει κανένας τι μπορώ να κάνω;

Χωρίς τίτλο.jpg

Δημοσ.

μήπως έχεις βάλει την εικόνα μέσα σε κάποια κεφαλίδα η υποσέλιδο? Δεν είναι ξεκάθαρο απο την γωτογραφία ποιο είναι το πρόβλημα. Υπάρχει μία κόκκινη γραμμή και μια γκρί.

Δημοσ.

Έκανα απαλοιφή μορφοποίησης και δεν έφυγε το πρόβλημα. Η απαλοιφή ήταν σε όλο το κείμενο. Τα κόκκινα που φαίνονται είναι σχόλια τα οποία τα έχω "μαζέψει"

Χωρίς τίτλο1.jpg

Δημοσ.

Παιδιά είναι ακριβώς αυτό που έχω ανεβάσει. Υπάρχει μια οριζόντια γραμμή η οποία μοιάζει με αυτή που υπάρχει όταν βάζουμε αναφορές.

Δημοσ.

Μάλλον δεν κατάλαβες· εννοώ να ανεβάσεις εδώ, ως συνημμένο αρχείο, μια σελίδα  με αυτό το πρόβλημα, για να το κατεβάσουμε και να το ψάξουμε καλύτερα. Έτσι μάλλον θα βρεθεί λύση, ενώ από την εικόνα ναι μεν βλέπουμε τη γραμμή, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς βρέθηκε εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για πάτα ένα διπλό click πάνω του μήπως γίνει επιλέξιμο
το πιο πιθανό είναι να έχεις εισάγει κάποιο μη επιλέξιμο αντικείμενο πχ κάποιου είδους footer, page border, background κ.τ.λ.
αυτά τα αντικείμενα για να μην εμποδίζουν τη συγγραφή του κυρίως περιεχομένου, δεν είναι επιλέξιμα οπότε μπαίνουν και βγαίνουν μόνο μέσα από ρυθμίσεις
οπότε αν δεν θυμάσαι τι ακριβώς έχεις εισάγει θα πρέπει να ελέγξεις όλες τις ρυθμίσεις με τη σειρά και ίσως να χρειαστεί να κοιτάξεις και όλες τις επιλογές μορφοποίησης για να δεις αν κάποια είναι επιλεγμένη
οπότε καλύτερα να κάνεις ένα αντίγραφο (διπλοέλεγξε ότι είναι αντίγραφο για να μην τρέχεις), να σβήσεις το κείμενο και να ανεβάσεις το αρχείο εδώ πέρα για να το κοιτάξουμε και να το βρούμε πιο γρήγορα

δεδομένου ότι μπορείς απλώς να πάρεις το κείμενο και να το πετάξεις σε ένα νέο έγγραφο, συμπεραίνω πως ρωτάς περισσότερο για να σου φύγει η απορία βέβαια οπότε νομίζω πως αυτό έχει ήδη γίνει και δε χρειάζεται να το ψάξεις άλλο, κατά πάσα πιθανότητα είναι αυτό που έγραψα

Επεξ/σία από JChrist

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...