ssd93 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 SOS Αντιμετωπίζω πρόβλημα στο word ρε παιδιά, έχει εμφανιστεί μια γραμμή στην εργασίας μου η οποία δεν φεύγει. Είμαι σίγουρος ότι δεν είναι από πλαίσιο. Ξέρει κανένας τι μπορώ να κάνω;
m_zaxarias Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 μήπως έχεις βάλει την εικόνα μέσα σε κάποια κεφαλίδα η υποσέλιδο? Δεν είναι ξεκάθαρο απο την γωτογραφία ποιο είναι το πρόβλημα. Υπάρχει μία κόκκινη γραμμή και μια γκρί.
ssd93 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Φίλε μου δεν είναι φωτογραφία, το επεξεργάστηκα για να μην φαίνεται το κείμενο.
skar1983 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Ανέβασε το μια να το δουμε αν θες και δεν ειναι κατι ευαισθητο . Κανε καθαρισμο μορφοποιησης μια να δεις.
ssd93 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Έκανα απαλοιφή μορφοποίησης και δεν έφυγε το πρόβλημα. Η απαλοιφή ήταν σε όλο το κείμενο. Τα κόκκινα που φαίνονται είναι σχόλια τα οποία τα έχω "μαζέψει"
elpenor Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 https://www.scribbr.com/frequently-asked-questions/i-cannot-make-the-red-vertical-lines-on-the-left-side-disappear/
ssd93 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Παιδιά το πρόβλημα είναι η οριζόντια και όχι η κάθετη γραμμή.
accipio Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Αν μπορείς, ανέβασε εδώ μία σελίδα (βάλε άσχετο κείμενο) που να έχει τη γραμμή αυτή, να το δούμε.
ssd93 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Παιδιά είναι ακριβώς αυτό που έχω ανεβάσει. Υπάρχει μια οριζόντια γραμμή η οποία μοιάζει με αυτή που υπάρχει όταν βάζουμε αναφορές.
accipio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Μάλλον δεν κατάλαβες· εννοώ να ανεβάσεις εδώ, ως συνημμένο αρχείο, μια σελίδα με αυτό το πρόβλημα, για να το κατεβάσουμε και να το ψάξουμε καλύτερα. Έτσι μάλλον θα βρεθεί λύση, ενώ από την εικόνα ναι μεν βλέπουμε τη γραμμή, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς βρέθηκε εκεί.
JChrist Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) για πάτα ένα διπλό click πάνω του μήπως γίνει επιλέξιμο το πιο πιθανό είναι να έχεις εισάγει κάποιο μη επιλέξιμο αντικείμενο πχ κάποιου είδους footer, page border, background κ.τ.λ. αυτά τα αντικείμενα για να μην εμποδίζουν τη συγγραφή του κυρίως περιεχομένου, δεν είναι επιλέξιμα οπότε μπαίνουν και βγαίνουν μόνο μέσα από ρυθμίσεις οπότε αν δεν θυμάσαι τι ακριβώς έχεις εισάγει θα πρέπει να ελέγξεις όλες τις ρυθμίσεις με τη σειρά και ίσως να χρειαστεί να κοιτάξεις και όλες τις επιλογές μορφοποίησης για να δεις αν κάποια είναι επιλεγμένη οπότε καλύτερα να κάνεις ένα αντίγραφο (διπλοέλεγξε ότι είναι αντίγραφο για να μην τρέχεις), να σβήσεις το κείμενο και να ανεβάσεις το αρχείο εδώ πέρα για να το κοιτάξουμε και να το βρούμε πιο γρήγορα δεδομένου ότι μπορείς απλώς να πάρεις το κείμενο και να το πετάξεις σε ένα νέο έγγραφο, συμπεραίνω πως ρωτάς περισσότερο για να σου φύγει η απορία βέβαια οπότε νομίζω πως αυτό έχει ήδη γίνει και δε χρειάζεται να το ψάξεις άλλο, κατά πάσα πιθανότητα είναι αυτό που έγραψα Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2020 από JChrist
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα