iptamenos_ollandos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα σε ολους. Ενδιαφερομαι να αγορασω μια τηλεοραση αλλα επειδη ουτε σε αυτο το τομεα εχω γνωσεις θα ηθελα την βοηθεια σας παρακαλω πολυ!! Γενικα εχω δει αρκετες στο σκρουτζ και οικονομικες και 55αρες 4κ ultra κλπ οποτε θα ηθελα τα φωτα σας Διαθέσιμο budget: 500-600 Απόσταση και γωνία θέασης: Δεν εχω ιδεα τι σημαινει αυτο αν και λογικα ρωτατε για τη αποσταση που θα ειναι η τηλεοραση?? Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]: Κατα κυριο λογο για ταινιες την θελω απο Netflix και torrent απλα θελω να μπορω να βλεπω οσο γινεται στην καλυτερη δυνατη ποιοτητα προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): 50-55 Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Θα την εχω σε επιπλο πανω στο σαλονι η αν βρεθει λυση μπορει να την εχω και κρεμαστη Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Ultra hd smart και αν υπαρχει και κατι που να υποστηριζει και 3D τοτε θα ηταν απιθανο Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : δυστυχως οχι Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Δεν εχω καποιο συγκεκριμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα