Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω να ανανεωσω την αδεια κυκλοφοριας του μοτοποδηλατου εδω και 3 χρονια συμπεριλαμβανομενου του 2020. Στο site της αστυνομιας ειδα οτι θελει 2 παραβολα για καθε ετος: ενα 12ευρω και ενα 2,04ευρω. Την διαδικασια στο taxisnet ξερω να την κανω. Η ερωτηση μου ειναι αν για τις τρεις χρονιες το παραβολο ανανεωσης αδειας μοτοποδηλατου ειναι 12ευρω η χρονια η παιρνει προσαυξηση επειδη ειχε μεινει απληρωτο. Και τελος, ξερει κανεις αν μπορω να τα πληρωσω εκει επιτοπου; Γιατι στην τραπεζα εχει μια μερα η δυο καθυστερηση μεχρι να φανει στο συστημα. Θελω εγκυρες απαντησεις μονο παρακαλω αν γινεται απο καποιον που εχει γνωστο η εκανε ο ιδιος την διαδικασια και εχει δει τον πινακα με τις τιμες παραβολων στην τροχαια. Για να μην χρειαστει να παω 2 φορες γιατι βρισκεται μακρια απο εμενα. Ευχαριστω.

Επεξ/σία από NinjaMan
Δημοσ.

θα κοψεις τα εξης παραβολα: 3*12=36€ και 3*2,04=6,12€. Οι κωδικοι τους ειναι 6193 και 1789. Τα βγαζεις απο e-παραβολο και τα πληρωνεις μονος σου μεσω web banking χωρις να τρεχεις σε τραπεζες κτλ.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, christaras1990 είπε

θα κοψεις τα εξης παραβολα: 3*12=36€ και 3*2,04=6,12€. Οι κωδικοι τους ειναι 6193 και 1789. Τα βγαζεις απο e-παραβολο και τα πληρωνεις μονος σου μεσω web banking χωρις να τρεχεις σε τραπεζες κτλ.

Καλως σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Εισαι σιγουρος οτι δεν πληρωνω καποια προσαυξηση στο 12ευρω παραβολο ετσι; Παντως θυμαμαι οτι μου ειχαν πει οτι μπορω να τα πληρωσω επιτοπου και εκει αντι τραπεζα (web banking δεν εχω ουτουσιαλλως) ωστε να μην υπαρχει καθυστερηση στην εμφανιση στο συστημα.

Δημοσ.

Προσαύξηση δεν υπάρχει. Μπορείς να πληρώσεις απευθείας με την χρεωστική κάρτα μέσα από το e-paravolo προχθές το έκανα και ενημερώνεται άμεσα ότι πληρώθηκε το παράβολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...