Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, georgepppo είπε

και δυο τρομάρες, μόνος σου λες "και στην τελική τι θα λέω.εχω κινεζικό flagship και έδωσα 600 ευρώ; Θα γελάνε και οι πέτρες" σαν να το παίρνεις το κινητό για κοινωνικό status....... , άλλο να πεις προσωπικά προτιμώ να δώσω 200 ευρώ παραπάνω και να πάρω το Iphone , που είναι απόλυτα σεβαστό και επιλογή του καθενός και άλλο να πετάς υποτιμητικά σχόλια για κινέζικα κλπ.

Διάβασε ότι έγραψα .γιατι απο ότι φαίνετε δεν το διάβασες και λες ότι να ‘ναι.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.

Εγώ αυτό που βλέπω φέτος είναι ότι ΟΛΕΣ οι εταιρίες στο Android έχουν παρουσιάσει ακριβώς τα ΙΔΙΑ τηλέφωνα. Κάμερες με το κιλό που άντε να δώσουν 2-3 ποντακια παραπάνω στο dxomark από το χειρότερο στο καλύτερο , οθόνη με «άπειρα» Hz λες και απευθύνονται σε ιθαγενείς στους οποίους πουλάνε καθρεφτάκια και μεγαλύτερες μπαταρίες..

Μόνη παραφωνία η Samsung με τα ΣΑΠΑΚΙΑ exynos στην Ευρώπη και τις εξωφρενικές τιμές για το ίδιο hardware.

Μπορεί ο μέσος όρος τιμής των Κινέζων να ανέβηκε λίγο φέτος στις ναυαρχίδες αλλά παίζει να είναι και η πρώτη χρόνια που με 700 ή και λιγότερα θα μπορείς να αγοράσεις σχεδόν ότι κοστολογεί η Samsung 1.400 ή η Sony 1.100-1.200.

Οι προπαραγγελίες εδώ Αγγλία για το S20 γράφουν ότι είναι οι χειρότερες της τελευταίας 5ετιας για τη σειρά Galaxy.

Ξύπνησε για τα καλά ο κόσμος...

Δημοσ.

35 λεπτά πριν, mp123 είπε

Διάβασε ότι έγραψα .γιατι απο ότι φαίνετε δεν το διάβασες και λες ότι να ‘ναι.

γράφεις ότι σου βγαίνει πιο φτηνά το iphone..... που πέρα απο το ότι είναι αρκετά πιο ακριβό , τα αξεσουάρ του είναι και αυτά πανάκριβα  και στην τελική έχεις δώσει ένα σωρό λεφτά, επίσης μου συγκρίνεις το iphone 11 με αυτό το κινητό που είναι σαν να συγκρίνεις ένα golf με ένα mustang σε χαρακτηριστικά , απλά αστεία η σύγκριση, δεν λέω υπερ και κατά έχουν και τα δύο αλλά δεν συγκρίνονται σε κανένα σημείο σαν κινητά.

κατα τα άλλα εγώ γράφω ότι να ναι

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Bil79 είπε

Τούμπανο αλλά το UI παλεύεται; 

σούπερ είναι και το κυριότερο δεν έχει τα bug του MIUI που σε κάθε update όλο και κάτι χαλάει.

Επίσης δίνει συχνές αναβαθμίσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, mp123 είπε

Κοντά στα 800 έχει το note 10 plus και το iphone 11.τωρα αν κάποιος τσιγκουνεύεται τα 200 να  πάρει αυτό πάω πάσο.προτοιμω να πάρω κάτι στα 200 ευρώ παρά να δώσω 600 για realme. .οταν το βαρεθώ πάνω στο 10 μηνό δεν θα το παίρνει κανένας.και στην τελική τι θα λέω.εχω κινεζικό flagship και έδωσα 600 ευρώ; Θα γελάνε και οι πέτρες.

Βοηθά με λίγο.... Για πιο λόγο να δώσει κανείς ναυαρχίδα 10 μηνών (που ακόμα θα πωλείται στα λιανικής έτσι κι αλλιώς και πιθανών σε ίδια τιμή με την τιμή πρεμιέρας);

Δημοσ.
5 ώρες πριν, infamousjohn είπε

Βοηθά με λίγο.... Για πιο λόγο να δώσει κανείς ναυαρχίδα 10 μηνών (που ακόμα θα πωλείται στα λιανικής έτσι κι αλλιώς και πιθανών σε ίδια τιμή με την τιμή πρεμιέρας);

Ένας λόγος θέμα μπαταρίας πχ note9 και s9 plus .

δευτερος λόγος όσο πιανουν τιμή να φύγουν πριν βγουν τα s20.
Τριτος λόγος μια αλλαγή σε άλλο λειτουργικο.

Τεταρτος λόγος αλλαγή συσκευής γιατί το βαρέθηκες η ότι δεν χαίρεσε την ίδια την συσκευή αλλά περίμενες και αλλά τελικά βρήκες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...