Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η τιμή θα είναι λογική στο τρίμηνο πάνω που μπορεί να πέσει στα 300€ (αν έρθει και στη χώρα μας), και καλά κάνει και δίνει specs πχ βελτιώσεις σε κάμερες, αρκεί βέβαια και το κινητό να ανταποκρίνεται σε αυτά που διαφημίζει.

Έχουμε ξαναδεί ένα κιλό megapixels αλλά μάπα αποτέλεσμα...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Δώσε κάμερα και mp στον πεινασμένο λαό. 

😑

Και μετά δώστου και μια Gcam που να δουλεύει μπας και βγάλει καμιά φωτογραφία της προκοπής...😁

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp123 είπε

Τελικά πιο φτηνα σου βγαίνει να  αγοράσεις iphone.

Έχεις δίκαιο γιατί το iPhone 11 Pro είναι μόλις 600eur.

4 ώρες πριν, ngiornas είπε

Αυτό το πράσινο χρωμα είναι το λεγόμενο του σκατομπουρμπουλα;;;;;

Το αγαπημένο χρώμα των Κινέζων, παράλογο χρώμα από μια Κινεζικη εταιρία.

4 ώρες πριν, panagi0tisgr είπε

Γιατί βάζουν ένα σωρό κάμερες και δεν κοιτάνε να βελτιώσουν το λογισμικό τους;

Και ποιος σου είπε ότι δεν βελτιώνουν το λογισμικό τους? Η εταιρία βγάζει σχεδόν εβδομαδιαία updates. Το λογισμικό δεν είναι ένας τομέας που το βελτιώνεις άμεσα. Ολόκληρη google έκανε μια δεκαετία να βγάλει Android που να είναι και σταθερό και γρήγορο σαν το iOS.

• Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, MitsosDaBest13 είπε

600€ το Κινέζικο flagship, 1000+ το αντίστοιχο iPhone... 

Κοντά στα 800 έχει το note 10 plus και το iphone 11.τωρα αν κάποιος τσιγκουνεύεται τα 200 να  πάρει αυτό πάω πάσο.προτοιμω να πάρω κάτι στα 200 ευρώ παρά να δώσω 600 για realme. .οταν το βαρεθώ πάνω στο 10 μηνό δεν θα το παίρνει κανένας.και στην τελική τι θα λέω.εχω κινεζικό flagship και έδωσα 600 ευρώ; Θα γελάνε και οι πέτρες.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Ως κάτοχος realmy 5 pro μόνο ικανοποιημένος μπορώ να δηλώσω.Το τόλμησα και δικαιώθηκα επομενως θεωρώ πως η ναυαρχίδα τους θα μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, mp123 είπε

Κοντά στα 800 έχει το note 10 plus και το iphone 11.τωρα αν κάποιος τσιγκουνεύεται τα 200 να  πάρει αυτό πάω πάσο.προτοιμω να πάρω κάτι στα 200 ευρώ παρά να δώσω 600 για realme. .οταν το βαρεθώ πάνω στο 10 μηνό δεν θα το παίρνει κανένας.και στην τελική τι θα λέω.εχω κινεζικό flagship και έδωσα 600 ευρώ; Θα γελάνε και οι πέτρες.

Το iPhone 11 έχει LCD οθόνη με ούτε 1080p ανάλυση και δεν έχει zoom φακό. Από την α’λλη το X50 Pro έχει και zoom κάμερα, και wide angle selfie, και 1080p 90hz AMOLED οθόνη με HDR10+, παρα πολύ ταχύτερη φόρτιση και 5G.

Επεξ/σία από Stitch19
  • Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Stitch19 είπε

Το iPhone 11 έχει LCD οθόνη με ούτε 1080p ανάλυση και δεν έχει zoom φακό. Από την α’λλη το X50 Pro έχει και zoom κάμερα, και wide angle selfie, και 1080p 90hz AMOLED οθόνη με HDR10+, παρα πολύ ταχύτερη φόρτιση και 5G.

Όπως το βλέπει ο καθένας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mp123 είπε

αν εσύ βαριέσαι τα κινητά των 600-800 ευρώ στο 10μηνο και τα αλλάζεις σαν βρακιά χωρίς να είσαι ματσωμένος έχεις πρόβλημα, αν το άγχος σου είναι τι θα λες στους φίλους σου αν έχεις iphone η κινέζικο τότε έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα και να πας να το κοιτάξεις......

33 λεπτά πριν, mp123 είπε

Όπως το βλέπει ο καθένας.

a-55.jpg

Επεξ/σία από georgepppo
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, georgepppo είπε

αν εσύ βαριέσαι τα κινητά των 600-800 ευρώ στο 10μηνο και τα αλλάζεις σαν βρακιά χωρίς να είσαι ματσωμένος έχεις πρόβλημα, αν το άγχος σου είναι τι θα λες στους φίλους σου αν έχεις iphone η κινέζικο τότε έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα και να πας να το κοιτάξεις......

a-55.jpg

Ούτε το ένα ισχύει ούτε το άλλο που λες. Μια χαρά είμαι.οπως είπα προτοιμω να είμαι με κινητό των 200 ευρώ παρά με κινέζο των 600

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, mp123 είπε

Ούτε το ένα ισχύει ούτε το άλλο που λες. Μια χαρά είμαι.οπως είπα προτοιμω να είμαι με κινητό των 200 ευρώ παρά με κινέζο των 600

και δυο τρομάρες, μόνος σου λες "και στην τελική τι θα λέω.εχω κινεζικό flagship και έδωσα 600 ευρώ; Θα γελάνε και οι πέτρες" σαν να το παίρνεις το κινητό για κοινωνικό status....... , άλλο να πεις προσωπικά προτιμώ να δώσω 200 ευρώ παραπάνω και να πάρω το Iphone , που είναι απόλυτα σεβαστό και επιλογή του καθενός και άλλο να πετάς υποτιμητικά σχόλια για κινέζικα κλπ.

Επεξ/σία από georgepppo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...