Προς το περιεχόμενο

Multi use TV & PC Monitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Είμαι κάτοχος του παρακάτω συστήματος** και πρόσφατα αγόρασα μία τηλεόραση για το δωμάτιό μου (TV SAMSUNG 43RU7092 43'' LED SMART 4K ULTRA HD) έχοντας ήδη ένα "Gaming" Monitor της LG 23MP68VQ-P. Μαζί με την τηλεόραση αγόρασα και ένα HDMI Splitter (https://www.e-shop.gr/cablexpert-dsw-hdmi-35-3-ports-hdmi-switch-built-in-cable-p-PER.585361 ) για να συνδέσω πάνω του την τηλεόραση και την οθόνη του Υπολογιστή και να τα έχω σε μία θύρα HDMI της κάρτας γραφικών μου και απλά να διαλέγω με το κουμπάκι του ποιο HDMI να ανοίγει ανάλογα το τι θέλω να κάνω.Αλλά μόλις το έκανα είχα θέμα δεν έδινε εικόνα κλπ.Υπάρχει καμία λύση να το σετάρουμε αλλιώς?Προς το παρόν έχω 1 HDMI στη κάρτα γραφικών και 1 HDMI στη μητρική αλλά της μητρικής όπως είναι λογικό ψιλοκολλάει.

**Specs:
CPU:Intel I3 6100

Mobo:Asus H110M-A
RAM:2x4gb 2133mhz HyperX Dual Channel
GPU:Palit Geforce 1050TI

Δημοσ.

Καλημέρα 

Λογικό είναι το ότι δεν είχες εικόνα,ούτε στην tv ούτε στην οθόνη φαντάζομαι ..

Αυτό που πήρες είναι για να συνδέσεις πολλές πήγες σε μια συσκευή (TV) 3 input - 1 output

Εσύ χρειάζεσαι το αντίθετο,κάτι τετοιο  !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ή αν πω να παρατήσω το Project με το HDMI Splitter και πω να συνδέσω το Monitor με DVI-D ή DisplayPort στη κάρτα γραφικών και την τηλεόραση με HDMI στη κάρτα γραφικών,θα μπορούν να συνυπάρχουν ταυτόχρονα? 

5 λεπτά πριν, babisa είπε

Καλημέρα 

Λογικό είναι το ότι δεν είχες εικόνα,ούτε στην tv ούτε στην οθόνη φαντάζομαι ..

Αυτό που πήρες είναι για να συνδέσεις πολλές πήγες σε μια συσκευή (TV) 3 input - 1 output

Εσύ χρειάζεσαι το αντίθετο,κάτι τετοιο  !

Aaaahh shiet σοβαρά?Δε το σκέφτηκα καθόλου πίστευα ότι θα γίνεται και αντίστροφα 😕 
Τσεκ και τοτελευταίο που έγραψα αν συμφέρει περισσότερο πλιζ :)

https://www.e-shop.gr/cablexpert-cc-dp2-6-displayport-cable-18m-p-PER.585476 αυτό θα κάνει τη δουλειά αν πω να πάω σε DisplayPort? Αλλά θέλω μέσω Windows να διαλέγω αν θέλω να παίζουν και οι 2 συσκευές με Start+P και να διαλέγω είτε μόνο TV είτε μόνο Monitor 

Επεξ/σία από HawkEyeCommand3RGR
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, HawkEyeCommand3RGR είπε

Ή αν πω να παρατήσω το Project με το HDMI Splitter και πω να συνδέσω το Monitor με DVI-D ή DisplayPort στη κάρτα γραφικών και την τηλεόραση με HDMI στη κάρτα γραφικών,θα μπορούν να συνυπάρχουν ταυτόχρονα?

Ναί, μπορούν.
Στο 2020 είμαστε.

Δημοσ.

Ούτε η τηλεόραση σου έχει Displayport,ούτε το μόνιτορ.. 

Ποιος ο λόγος να το κάνεις ;; 

Σύνδεσε το μόνιτορ με DVI και την τηλεόραση με hdmi 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, babisa είπε

Ούτε η τηλεόραση σου έχει Displayport,ούτε το μόνιτορ.. 

Ποιος ο λόγος να το κάνεις ;; 

Σύνδεσε το μόνιτορ με DVI και την τηλεόραση με hdmi 

Ωχ όντως ναι ρε επειδή είχα δει πίσω από τη κάρτα γραφικών Display port νόμιζα ότι είχε και η οθόνη.
Άρα DVI-D M/M και θα είμαι οκ? 

Δημοσ.

Ναι 

DVI την οθόνη και hdmi την TV 

Έχε υπόψιν ότι τα Windows θα βλέπουν πάντα Primary Screen το DVI

Η πιο φτηνή λύση !!!!  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, babisa είπε

Ναι 

DVI την οθόνη και hdmi την TV 

Έχε υπόψιν ότι τα Windows θα βλέπουν πάντα Primary Screen το DVI

Η πιο φτηνή λύση !!!!  

Οκ δε με πειράζει αυτόΕυχαριστώ πολύ φίλε!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...