Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω ένα θέμα:

Ζήτησα μεταφορά του σταθερού μου στη Wind. Όταν η αίτηση κοινοποιήθηκε στην προηγούμενη εταιρεία (πρώην Cyta, τώρα Vodafone) μου έκαναν μια πολύ δελεαστική αντιπρόταση και συμφώνησα να παραμείνω. Ζήτησα τηλεφωνικά υπαναχώρηση από τη Wind, την οποία δε δέχτηκε, γιατί είχα κάνει την αίτηση σε φυσικό κατάστημα κι όχι μέσω Internet ή τηλεφωνικής προσφοράς! Σημειωτέον ότι στο κατάστημα της Wind δεν με ενημέρωσαν γι' αυτή τη λεπτομέρεια όταν έκανα την αίτηση. Πάντως έκανα νέα αίτηση προς τη Vodafone.

Έτσι έμεινα για 2 μόλις ημέρες (5 & 6/11/19) πελάτης της WInd, ώσπου η Vodafone ξαναπήρε τη γραμμή. Για αυτές τις 2 ημέρες η Wind με χρέωσε έναν ολόκληρο(!) μηνιαίο λογ/σμό κι ένα πρόστιμο για την πρόωρη διακοπή του συμβολαίου. Το σύνολο ανέρχεται σε €96,65. Μέχρι στιγμής τους αγνόησα ώσπου με ενημέρωσαν πρόσφατα για τις νόμιμες ενέργειες στις οποίες θα προβούν και για την εταιρεία STATUS AE που έχει αναλάβει την υπόθεση. Απ' όσο μπόρεσα να μάθω, η STATUS είναι λίγο "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω" (κάνει collections, κάνει δημοσκοπήσεις, κάνει τον job agent κλπ.). Κάποιοι με συμβούλεψαν να τους αγνοήσω εντελώς, κάποιοι άλλοι ότι μπορεί η οφειλή να καταλήξει ακόμη και στην εφορία και να τη διπλοπληρώσω.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Απ' τη μια με πνίγει το δίκιο (το να μη μπορείς να υπαναχωρήσεις γιατί η αίτηση έγινε σε κατάστημα το θεωρώ καθαρά μεροληπτική μεταχείριση του πελάτη), απ' την άλλη, αν έχουν το νόμο με το μέρος τους μπορεί να μπλέξω.

Αν κάποιο μέλος έχει πείρα από παρόμοια θέματα, ας μου δώσει μια γνώμη.

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην εφορια δεν παει χρεος απο εταιρια κινητης ποτε... (Μεχρι στιγμης)

Η status ειναι κλασσικη εισπρακτικη εταιρια..

Θα σε ζαλισουν στα τηλεφωνα μεχρι να το πληρωσεις..

Θα σου στειλουν και κανενα χαρτι..

Μιλα με την ΕΕΤΤ να σου πει τι ισχυει πραγματικα για την υποθεση σου.

Εαν δεν στο μηδενισουν πρεπει να το πληρωσεις γιατι οι εταιριες αυτες εχουν κατι σαν Τειρεσια και θα βλεπουν οτι εχει αφησει χρεος σε καποια.

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.

Οταν εκανες αίτηση στο καταστημα, σου εδωσαν ενα συμβόλαιο με τους όρους, τους οποίους προφανώς και δεν διάβασες. Το προστιμο δεν πρόκειται να το σβήσουν, αν πιστεύεις ότι εξαπατήθηκες κανε καταγγελία.

Ας σου γίνει μάθημα για την επόμενη φορά, τα ψιλά γράμματα πρέπει να τα διαβάζουμε.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε

Οταν εκανες αίτηση στο καταστημα, σου εδωσαν ενα συμβόλαιο με τους όρους, τους οποίους προφανώς και δεν διάβασες. Το προστιμο δεν πρόκειται να το σβήσουν, αν πιστεύεις ότι εξαπατήθηκες κανε καταγγελία.

Ας σου γίνει μάθημα για την επόμενη φορά, τα ψιλά γράμματα πρέπει να τα διαβάζουμε.

Η μόνη μου δικαιολογία α' αυτό είναι ότι στο κατάστημα υπέγραψα σ' ένα ταμπλετάκι με οθόνη μεγέθους γραμματοσήμου. Μόνο η υπογραφή φαινόταν, όλα τ' αλλα αόρατα. Και στο τέλος πήρα στα χέρια μου μια τυπωμένη σελίδα με τα πολύ βασικά της τιμολόγησης κι όχι τους λεπτομερείς όρους. Δυστυχώς δεν είδα τυπωμένους τους όρους πριν. Λάθος από πλευράς μου, αλλά κι αυτοί δεν κάνουν σωστή δουλειά. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, e-stathis είπε

Δυστυχώς δεν είδα τυπωμένους τους όρους πριν. Λάθος από πλευράς μου, αλλά κι αυτοί δεν κάνουν σωστή δουλειά. 

Δεν ξέρω τι ισχύει πλέον, αλλά μέχρι πριν 1 χρονο αν δεν σου έδιναν τους όρους μπορούσες να κάνεις καταγγελία. Θυμάσαι σε πελάτες που ζητούσαν τηλεφωνική ανανέωση, έπρεπε να στείλουμε τους όρους για να είμαστε καλυμμένοι.

Με μια επιφύλαξη τα παραπάνω γιατί δεν εργάζομαι πλέον στον κλάδο και μπορεί να έχουν αλλάξει διάφορα.

Δημοσ.

Δεν υφίσταται δυνατότητα υπαναχώρησης όταν η αίτηση φορητότητας γίνει σε κατάστημα.  Αυτό λεει ο κανονισμός της ΕΕΤΤ που ισχύει σήμερα. 

Τα υπόλοιπα είναι δική σου απόφαση όπως και οι πιθανές συνέπειες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...