Dellapple Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα... Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο αξίζει να δωσο το p30 pro που έχω για να πάω στο Χ ...?? Έχω και δεύτερο android.. και θέλω ποιο.πολυ να πάω προς Χ για την οθόνη του και για να μην κουβαλάω τάμπλετ μαζί μου για να πετάω το drone !!! Ποια είναι η γνώμη σας.. αξίζει η μετάβαση ??
paris_chav Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Καλό και χρυσό το Χ, πάει σφαίρα ακόμα με τον Α11 αλλά δεν παύει να είναι μοντέλο του 2017. Και σε σύγκριση με το P30 Pro είναι σίγουρα χειρότερο σε αυτονομία και νυχτερινές λήψεις που το Χ δεν έχει καν night mode. Προσωπικά δεν θα σκεφτόμουν καν τη συγκεκριμένη μετάβαση. Ο λόγος που δεν κοιτάς νεότερα iphone είναι οικονομικός ; Όσον αφορά τη μεταπωλητική αξία του P30 Pro μπορείς να πάρεις μια ιδέα από τις αγγελίες εδώ μέσα. Εγώ θα το έβαζα γύρω στα 450.
Dellapple Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Στις 25/2/2020 στις 2:55 ΜΜ, paris_chav είπε Καλό και χρυσό το Χ, πάει σφαίρα ακόμα με τον Α11 αλλά δεν παύει να είναι μοντέλο του 2017. Και σε σύγκριση με το P30 Pro είναι σίγουρα χειρότερο σε αυτονομία και νυχτερινές λήψεις που το Χ δεν έχει καν night mode. Προσωπικά δεν θα σκεφτόμουν καν τη συγκεκριμένη μετάβαση. Ο λόγος που δεν κοιτάς νεότερα iphone είναι οικονομικός ; Όσον αφορά τη μεταπωλητική αξία του P30 Pro μπορείς να πάρεις μια ιδέα από τις αγγελίες εδώ μέσα. Εγώ θα το έβαζα γύρω στα 450. Ναι οικονομικός περισσότερο... Αν και σκέφτομαι τελικά να μην το δωσο και να πάρω απλά το Χ.. και τέλος... Η ιστορία ...
chios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Ο λόγος για να πας στο Χ είναι μόνο αν θες ios, σε όλα τα άλλα είναι χειρότερο από το p30 pro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα