Προς το περιεχόμενο

Καλωδιο

Likourgos21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το καλωδιο που συνδεεται απο την τηλεφωνικη γραμμη με το router.Επειδη η γραμμη και το router βρισκονται σε διαφορετικα δωματια μπορει να εχει υπαρξει καποιο προβλημα μιας και περναει κατω απο πορτες και με τον καιρο ισως να εχει χαλασει.Εχετε να μου πρεοτεινετε καποιο καλωδιο που να ειναι ανθεκτικο?Ευχαριστω πολυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλυτερα να ασχοληθεις αν πιανουν τα χερια σου (αν και δεν ειναι κατι δυσκολο) και να κανεις μια σωστη εγκατασταση. Τα καλωδια που περνουν κατω απο πορτες λογικα περνουν και απο διαδρομους-δωματια, θα τα παρετε σβαρνα και εκτος απο το κινδυνο να σπασετε τα μουτρα σας θα ξηλώσετε το pc k το router. 

Το καλύτερο είναι να βάλεις ethernet μεταξύ ρουτερ πσ γτ όσο μεγαλώνει το τηλεφωνικό καλώδιο πέφτει η ταχύτητα και δημιουργούνται προβλήματα 

Εχω ethernet .Το θεμα ειναι το αλλο καλωδιο που συνδεει την γραμμη με το router (το ασπρο) .Δυστηχως δεν μπορω να τρυπησω τοιχο για να περναει απο το ενα δωματιο στο αλλο.Με λιγα λογια το καλωδιο της γραμμης ειναι καποια μετρα ωστε να μπορω να εχω το router στο δωματιο μου και να μπορω απο εκει να το συνδεσω με ethernet στο laptop.

• 1 μήνα μετά...

Αυτό που εννοεί ο @bill2015 είναι να κρατήσεις το τηλεφωνικό καλώδιο όσο πιο μικρό γίνεται, άρα και το modem/router όσο πιο κοντά στη πρίζα τηλεφώνου γίνεται.

Έπειτα από το modem/router τράβα καλώδιο ethernet όσο θέλεις προς τα PC σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...