Προς το περιεχόμενο

Z5500 ... ηχεία σε Stand :)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

spacer.png

Καλημέρα σε όλους,

Επειδή αυτές τις μέρες μετακομίζω σε νέο σπίτι, και στο "playroom" που θα τοποθετήσω τα ηχεία, δεν υπάρχει χώρος για τα πίσω ηχεία ώστε να κρεμαστούν στο τοίχο, σκέφθηκα να αγοράσω 2 stands ώστε να τα κρεμάσω εκεί. Το έχει κάνει κανείς από τους κατόχους των ηχείων εδώ; 

Έχω βρει αυτά: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B003CGIRSQ/ref=ox_sc_saved_title_1?smid=A2GOTROUMCVVJ5&psc=1 και αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει αν θεωρεί πως θα "κουμπώσουν" με τα ηχεία, ας ρίξει ένα ποστάκι 😉 Ή αν έχετε υπόψη κάτι άλλο σε Ελλάδα ή εξωτερικό

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις έχω (σε δορυφόρους απο home cinema της LG όμως)

Επειδή είναι universal, νομίζω θα κουμπωσουν τα Ζ5500 σου.

Ίσως βέβαια χρειαστείς κάποια πατέντα για πιο ασφαλή στερέωση. Εγώ πχ χρειάστηκα πιο μακριά βίδα.

Έχει επιπλέον βάρος χαμηλά η κάθε βάση αλλά κ πάλι, δεν την θεωρώ απόλυτα σταθερή.

Σίγουρα δεν είναι ποιοτική κατασκευή, οι πλαστικοί σφιγκτήρες που αυξο-μειώνουν το ύψος είναι ευαίσθητοι κ κακής ποιότητας (με ελάχιστη παραπάνω δύναμη, ο ένας έσπασε κ έχει στερεωθεί με κόλλα (σε ένα συγκεκριμένο ύψος, μόνιμα).

Νομίζω τις είχα πάρει πιο οικονομικά, σε ελληνικό κατάστημα (δεν θυμάμαι λεπτομέρειες).

Αν κ πιστεύω πως μπορείς να τις βρεις πιο φθηνά, δεν θα τις πρότεινα.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Thanks 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα.Αν και έχει περάσει καιρός από το ποστ που έχεις κάνει εγώ τις έχω τις βάσεις και τις έχω βάλει με αυτό τον τρόπο 

E281EEC9-BF40-40AA-9E31-4DC51ABDA3EE.jpeg

CD3C7434-684D-48E2-9570-9746274CB75A.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω κάτι. Στο center το ηχειάκι που είναι διαφορετικό από τα άλλα πως ξεβιδώνει ή βιδώνει η βάση στήριξης του ηχείου ; Δεν βλέπω να μπαίνει κατσαβίδι ούτε από την μια μεριά ούτε από την άλλη. Έχει λασκάρει με αποτέλεσμα να πέφτει με την μούρη το ηχείο προς τα κάτω.

Επεξ/σία από MINDER
Δημοσ.
Στις 4/5/2020 στις 10:02 ΠΜ, MINDER είπε

Να ρωτήσω κάτι. Στο center το ηχειάκι που είναι διαφορετικό από τα άλλα πως ξεβιδώνει ή βιδώνει η βάση στήριξης του ηχείου ; Δεν βλέπω να μπαίνει κατσαβίδι ούτε από την μια μεριά ούτε από την άλλη. Έχει λασκάρει με αποτέλεσμα να πέφτει με την μούρη το ηχείο προς τα κάτω.

Το εψαχνα καιρο και εγω να δω πως θα τη σφιξω.. Τελικα δεν βρηκα ακρη. Τωρα ισως ακουστει αστειο, αλλα εχω σφηνωσει μια οδοντογλυφιδα οσο παει αναμεσα στη βαση και στο "μεντεσε" του ηχειου. Εσπασα την ακρη που εμενε εξω για να μη φαινεται και ετσι στεκεται μια χαρα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nik69 είπε

Το εψαχνα καιρο και εγω να δω πως θα τη σφιξω.. Τελικα δεν βρηκα ακρη. Τωρα ισως ακουστει αστειο, αλλα εχω σφηνωσει μια οδοντογλυφιδα οσο παει αναμεσα στη βαση και στο "μεντεσε" του ηχειου. Εσπασα την ακρη που εμενε εξω για να μη φαινεται και ετσι στεκεται μια χαρα.

χαχαχαχαχαχα και εγώ έχω εφαρμόσει αυτή την λύση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...