rudigarcia222 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 ) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 200 τώρα αν έχει πχ 220 και είναι ανώτερο πιο καινούριο αντε να ανέβω αλλά ως εκεί 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα. 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Λοιπον μια απορία. Βλέπω να προτείνονται σε παρόμοια θέματα χιόμι και κάποια κινέζικα και υπάρχουν αρκετά σχόλια για την εγγύηση? Πως λειτουργεί αυτό. Θέλω να πω, το κατάστημα που θα προταθεί αν γίνεται να δίνει την κανονική εγγύηση. Τώρα ποια το κάνουν αυτό οι κλασσικές κόκκινο πορτοκαλί αλυσίδες? Από σκρουτζ όχι όλα? 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινούριο 5) Μέγεθος οθόνης; 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε Για τα υπόλοιπα:αντροιντ αυστηρά, μεγεθος νορμάλ 5-6, αυτονομία ξέρω γω να βγάζει μέρα, sd/nfc και τετοια όχι, γενικά δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση οκ προτιμώ να είναι αδιάβροχο αλλά δεν καίγομαι, κάμερα μια τυπική (γκαλαξι σ7 έχω) άρα σε αυτά τα κυβικά για καμιά φώτο, το μόνο που θέλω γιατί συνάντησα και αυτό να έχει led ειδοποίηση (γιατί παραδόξως νόμιζα έχουν όλα)
Zengar Zombolt Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 https://www.skroutz.gr/s/19512755/Xiaomi-Mi-A3-128GB.html#shops https://www.skroutz.gr/s/20783107/Xiaomi-Redmi-Note-8-4GB-128GB.html https://www.skroutz.gr/s/18305383/Huawei-P30-Lite-Dual-128GB.html 2
rudigarcia222 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Έχουν καμία μεγάλη διαφορά? Και γω ένα από αυτα τα 3 ζαχαρώνω. Επίσης αυτό με την εγγύηση τι φάση. Παίρνω ένα από οποιοδήποτε κατάστημα σκρουτζ?
CaptainChris Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Απο Γερμανό €199 το TCL Plex και εάν έχεις κάρτα Εθνικής περνεις €40 επιστροφή. Η συσκευή αξίζει πολύ περισσότερα είναι παρα πολύ καλή.
samsunglife Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μi8 από Γερμανό στα 200€ με κάρτα εθνικής
Karamol3golas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, samsunglife είπε Μi8 από Γερμανό στα 200€ με κάρτα εθνικής H επιστροφη go4more πως λειτουργει?Επιστρεφονται και χρηματα η παιρνεις μονο καποια χρηματα προς συγκεκριμενα καταστηματα?
samsunglife Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Karamol3golas είπε H επιστροφη go4more πως λειτουργει?Επιστρεφονται και χρηματα η παιρνεις μονο καποια χρηματα προς συγκεκριμενα καταστηματα? Σου επιστρέφει 20% της αξίας των αγορών σε πόντους στην κάρτα της εθνικής, τους οποίους εξαργυρώνεις σε συνεργαζόμενα καταστήματα πχ Κωτσόβολος, BP, Σκλαβενίτης κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα