Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έπεσε το λαπτοπ μου ανοιχτο στο πάτωμα. Μετά από αυτο μου εγινε η οθονη μπλε και ελεγε Κωδικος και κατι που δεν το συγκραντησα. Εκλεισε. Μετα πατησα να ανοιξει και μου εβγαλε μια μαυτη οθονη και πατωντας ενα κουμπι του πληκτρολογιου εκανε ενα παραξενο ηχο. Τι ζημια εχει παθει και ποσο κοστιζει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μας λες ποιο laptop είναι, για να ξέρω αν έχει SSD ή/και μηχανικό δίσκο. Συνήθως το πρώτο θύμα από πτώσεις σε ώρα λειτουργίας είναι ο μηχανικός δίσκος... Από αυτά που περιγράφεις προφανώς και το πρόβλημα φαίνεται να είναι πολύ σοβαρότερο, αφού δεν κάνει σωστά post...

Οπότε, κατευθείαν σε τεχνικό για διαγνωστικό έλεγχο και καλό θα είναι να μην το ανοιγοκλείνεις όσο είναι σε αυτή την κατάσταση, γιατί το πιθανότερο είναι να προκαλέσεις μεγαλύτερη ζημιά...

Το πόσο θα κοστίσει δεν μπορώ να το ξέρω εξ' αποστάσεως, πρέπει να στο κοιτάξουν πρώτα. Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, μπορεί να έχει βγει κάποια καλωδιοταινία (στο εύχομαι) και να είναι απλούστατη η επιδιόρθωση, έως κάτι πολύ σοβαρότερο όπως κάποιο βραχυκύκλωμα :( 

Το γεγονός ότι έπεσε ανοιχτό δεν είναι ενθαρρυντικό... 

Επεξ/σία από johnpap21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...