Προς το περιεχόμενο

[Mirrorless] Fujifilm X-T20 inc.15-45--> EUR 539,74 Amazon.de

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.amazon.de/dp/B07CWPB3ZC

Η fujifilm xt20 με τον φακό 15-45 βγαίνει στα 539,74 ευρώ από το γερμανικό αμαζον με την ενέργεια save 200€ at checkout αφαιρούνται 200 ευρώ! 

Επίσης σκέτο Body από 486,69€ με την ίδια ενέργεια και σε απόθεμα! 

https://www.amazon.de/dp/B01MYADYZQ

Τιμές skroutz μαζί με τον κιτ φακό από 797€. 

https://www.skroutz.gr/s/20321340/Fujifilm-X-T20-Kit-XC-15-45mm-f-3-5-5-6-OIS-PZ-Kit-XC-15-45mm-f-3-5-5-6-OIS-PZ-Silver.html

Επεξ/σία από astral7
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Εξαιρετική επιλογή για κάποιον που θέλει μια εξαιρετική φωτογραφική.

Αν και πολλών ετών πια, παραμένει εξαιρετική η XT20. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
19 ώρες πριν, astral7 είπε

2020-02-25_1940

Να προσθεσω πληροφοριες που δεν υπαρχουν στο θεμα:

• Ολιγον τι, πλασματικη η τιμη των 797. 713-718 πολυ συχνα, παλιο μοντελο που εχει ξεστοκαρει. Η αντικαταστατης της, Τ30  κυκλοφορει ενα χρονο.
  • Καλη η τιμη παντως. 
  • Εκτος αποθεματος απο την ωρα που ανοιξε το θεμα, ισως και πολυ νωριτερα.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε σύγκριση με τις Olympus OM-D EM-10 Mark ΙΙΙ η οποία παίζει στα 440ε ?

Επεξ/σία από 1.3power
Δημοσ.

Σαφώς ανώτερη στην φωτογραφία η Fuji, θεωρώ ότι αξίζει τα παραπάνω χρήματα. Έχω μια επιφύλαξη για την ποιότητα στο βίντεο, αν ξέρει κάποιος ας το πει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος δεν έχει και τις δύο μηχανές η μόνη άποψη που μπορεί να εκφράσει είναι από ότι διαβάζει ή βλέπει στο διαδίκτυο. Συνήθως εκεί δεν ξέρουμε με σιγουριά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες φωτογραφίζουν... Είναι λοιπόν δύσκολη η σύγκριση κατά τη γνώμη μου μηχανών... Ειδικά γιατί παίζει ρόλο και ο φακός, οι συνθήκες κλπ κλπ... Αυτό εννοούσα και πριν όταν είπα ότι αν αρχίσει η σύγκριση πιθανόν θα έχουμε εκτροχιασμό της συζήτησης... Υπάρχει το υποκειμενικό στοιχείο μέσα, τέλος... Αλλά βλέπουν τα δικά μου μάτια, αλλά του διπλανού κλπ κλπ... Άλλα ζητάει ο κάθε ένας από την μηχανή του αλλά ο άλλος... Καλές μηχανές θεωρώ ότι είναι πια σχεδόν όλες... Το πώς θα χρησιμοποιηθούν μετράει περισσότερο... Παίρνεις μια και αρχίζεις να ψάχνεσαι, να πειραματίζεσαι και να φωτογραφίζεις. Η καλύτερη μηχανή είναι στο μάτι.

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξίζει σε αντικατάσταση της 3 μηνών X-A5 (αγορασμενο στις 463£) μαζί με το φακό XC50-230mm;

Αγορά με τιμολόγιο ως ενδοκοινοτική αγορά, κοινώς χωρίς VAT.

Επεξ/σία από cacofonix-3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cacofonix-3 είπε

Αξίζει σε αντικατάσταση της 3 μηνών X-A5 (αγορασμενο στις 463£) μαζί με το φακό XC50-230mm;

Αγορά με τιμολόγιο ως ενδοκοινοτική αγορά, κοινώς χωρίς VAT.

Αν δεν είσαι pro χρήστης και δεν σε νοιάζει η πιο γρήγορη εστίαση, μια χαρά είσαι και με τη Α5

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vadergr είπε

Αν δεν είσαι pro χρήστης και δεν σε νοιάζει η πιο γρήγορη εστίαση, μια χαρά είσαι και με τη Α5

Ποια A5, την αλατισμένη; 😂

• Moderators
Δημοσ.

Και αναλατη να ηταν, δεν υπαρχει σχεση μονο και μονο που εδω εχεις viewfinder ενω η Α5 δεν εχει. Δεν ειναι κατι που χρειαζεται ο "pro" χρηστης, ειναι μεγαλη υποθεση το vf. Αλλα μιλαμε για αλλον φακο, αλλη η χρηση του 50-230 και αλλη του 15-45

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, matrixxx είπε

Και αναλατη να ηταν, δεν υπαρχει σχεση μονο και μονο που εδω εχεις viewfinder ενω η Α5 δεν εχει. Δεν ειναι κατι που χρειαζεται ο "pro" χρηστης, ειναι μεγαλη υποθεση το vf. Αλλα μιλαμε για αλλον φακο, αλλη η χρηση του 50-230 και αλλη του 15-45

Η Fujifilm X-A5 που έχω, έχει και τον 50-230 και τον 15-45

• Moderators
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Η Fujifilm X-A5 που έχω, έχει και τον 50-230 και τον 15-45

Αυτο λεω, εγραψες οτι την στελνεις πισω  και αρα δεν θα τον εχεις τον δευτερο φακο (50-230) οποτε απο αυτο πεφτει πολυ η δυνατοτητα της "νεας".

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, matrixxx είπε

Αυτο λεω, οτι την στελνεις πισω  και αρα δεν θα τον εχεις τον δευτερο φακο (50-230) οποτε απο αυτο πεφτει πολυ η δυνατοτητα της "νεας".

Έχεις ένα δίκιο. Ας μου επιστραφούν τα λεφτά πρώτα και βλέπουμε. Δεν καίγομαι και 1 μήνα χωρίς μηχανή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...