Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν 1,5 μερα μου χτυπησαν το κουδουνι της πορτας 2 τυποι(γυρω στα 25) που δεν ηξερα, ουτε μιλησα ουτε ανοιξα.

Γυρνωντας σπιτι βλεπω το χαλακι της πορτας γυρισμενο αναποδα, το βαζω σωστα και ειχε μια ασπρη μπογια πανω του, κανενα αλλο χαλι στον οροφο δεν ηταν ετσι.

Θα μπορουσε να ειναι σταμπαρισμα για το σπιτι μου? Αν ναι τι μπορω να κανω για αυτο?

Επεξ/σία από Nero55
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

γράψε σε αυτό το σημείο "Σας περιμένω"

Spoiler

καλη ιδεα, να κολλησω και αυτο στην πορτα για σιγουρια?

hqdefault.jpg.b0ef0f858fba68bd24d5c264a66af130.jpg

Επεξ/σία από Nero55
  • Like 2
Δημοσ.

Σταμπαρισμα με γυρισμένο χαλάκι που ο καθένας μπορεί να το ξαναγυρίσει, δεν μου φαίνεται λογικό. Μάλλον κάποιος το λερωσε με μπογια και το γύρισε για να μην φαίνεται. Η μπορεί και όχι. :)

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Nero55 είπε

Πριν 1,5 μερα μου χτυπησαν το κουδουνι της πορτας 2 τυποι(γυρω στα 25) που δεν ηξερα, ουτε μιλησα ουτε ανοιξα.

Γυρνωντας σπιτι βλεπω το χαλακι της πορτας γυρισμενο αναποδα, το βαζω σωστα και ειχε μια ασπρη μπογια πανω του, κανενα αλλο χαλι στον οροφο δεν ηταν ετσι.

Θα μπορουσε να ειναι σταμπαρισμα για το σπιτι μου? Αν ναι τι μπορω να κανω για αυτο?

Κουτσουλιά ήτανε. Νομίζω αν βάλεις ζεστό νερό φεύγει.

Δημοσ.

Υποπτο αυτό με το χαλακι, μηπως εκαναν τιποτα μάγια?

5 ώρες πριν, gorilas13 είπε

Κουτσουλιά ήτανε. Νομίζω αν βάλεις ζεστό νερό φεύγει.

Κουτσουλανε μπογιά τα πουλια?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Nero55 είπε

Πολύ πιθανό (αν και όλα παίζονται πχ μια καθαρίστρια). Τώρα που το έβαλες ίσια ξέρουν ότι κάποιος είναι σπίτι οπότε λογικά είσαι οκ. Πάντως πάρε τα μέτρα σου. Ειδοποίησε και το πλησιέστερο ΑΤ για το περιστατικό.

Δημοσ.
2 hours ago, liakjim said:

Πολύ πιθανό (αν και όλα παίζονται πχ μια καθαρίστρια). Τώρα που το έβαλες ίσια ξέρουν ότι κάποιος είναι σπίτι οπότε λογικά είσαι οκ. Πάντως πάρε τα μέτρα σου. Ειδοποίησε και το πλησιέστερο ΑΤ για το περιστατικό.

Οταν το λες στο όργανο παρε και μια φωτο pls

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και γω βρηκα το χαλακι μου εντος της πολυκατοικιας γυρισμενο 180 μοιρες την περασμενη βδομαδα, αλλα υπεθεσα οτι η καθαριστρια το αφησε ετσι απο βιασυνη.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Nero55 είπε

Αν ναι τι μπορω να κανω για αυτο?

Πόρτα ασφαλείας, κλειδαριά-αφαλός υπέρ ασφαλείας τελευταίας εσοδείας, σύστημα συναγερμού με υπηρεσία μηνυμάτων + ραντάρς εξώπορτας και μπαλκονιών και προαιρετικά κάμερες στα σημεία που θα σου προσφέρουν ικανοποίηση παρακολουθώντας τα.....

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...