Easy_Rider Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Δημοσ. 11 Απριλίου 2004 Πρώτα απ'όλα Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη Λοιπόν, εχώ ένα προβληματάκι με τις USB. Πρόσφατα αγόρασα μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή (mikrotec take-it s3), την οποία και συνέδεσα στη μία απο τις δύο usb θύρες της μητρικής μου (elite P6BAP-A+). Στην δεύτερη USb είχα συνεδεμένο το netmod. Αρχικά δεν είχα κανένα πρόβλημα, όλα λειτουργούσαν τέλεια. σε κάποια φάση έβγαζα την ψηφιακή και έβαζα την webcam (creative webcam plus) χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα άρχισε όταν δοκίμασα τη δυνατότητα της ψηφιακής μηχανής να λειτουργήσει και ως webcam. Αφού έκανα τη δοκιμή (η οποία πέτυχε), όποτε συνδέω απο τότε είτε την webcam είτε την ψηφιακή ,σε οποιαδήποτε απο τις 2 usb θύρες δεν τις αναγνωρίζει, ενώ το netmod λειτουργεί κανονικότατα! Στην περίπτωση της webcam μου βγάζει άγνωστη συσκευή, ενω για την ψηφιακή δεν την ανοίγει παρα μόνο για δευτερόλεπτα! Το περίεργο είναι οτι πήγα τις 2 κάμερες σε αλλο pc και λειτούργησαν κανονικότατα! :? Έπειτα έφερα μια προέκταση για usb και σε οποιαδήποτε θύρα την συνδέσω δεν παίρνει ρεύμα και ,εδω είναι το κουφό, ενώ το netmod λειτουργεί κανονικα μόλις συνδέσω το "πολύμπριζο usb" μου το πετάει και δεν το αναγνωρίζει!!! :oops: Ψάχνω εδώ και 2 μέρες για λύση αλλα δεν έγινε τίποτα! Kατάργησα τις συσκευές και τις έκανα επανεγκατάσταση, κατάργησα τις usb, ψάχτηκα με το cd της Μ/Β, κατέβασα USB drivers, έκανα επαναφορά συστήματος αλλα πάλι τίποτα! Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα αυτό ή αν θα λυθεί με format και επανεγκατάσταση των XP, ή θα έιναι άδικος ο λόγος και απλά θα επισπέυσω την αναβάθμιση που έλεγα να κάνω το καλοκαίρι! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
martyras Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Ti trofodotiko exeis? 350ari? H Microsoft eixe aneferei oti mikra trofodotika den boroun na antexoun panw apo 1 usb2.0. Egw ena paromoio problem eixa me palio trofodotiko.
Easy_Rider Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2004 Ναι 350 είναι, αλλα γιατί "έπαιξε" για λίγο και μετα ... τα έπαιξε!!! Anyway το ψάχνω μέχρι αύριο και αν δε δω "φως" θα προχωρίσω με format!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.