Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα έχω το swift GTi και συνέχεια ρυθμίζω το ρελαντί όταν ζεσταθεί ξεκινάει στις 1000 στροφές και μετά από κάνα 20-30 λεπτά που ζεσταίνεται καλά συνεχώς πέφτει στης 300-500 στροφές η και σβήνει το αμάξι όταν σταματάω σε φανάρι καμία ιδέα κάνεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθαρισμός πεταλούδας έχει γίνει ποτέ; Όταν μπερδεύει στο ρελαντί και δεν κρατάει ξεκινάμε με αυτό.Υποθετω ότι κατά τα άλλα λειτουργει κανονικά έτσι ;

Επεξ/σία από leolipop
Δημοσ.

Κατά αλλά είναι άψογο δεν έχει θέμα. Θα το πάω στο συνεργείο από βδομάδα να μου κάνει ένα καθαρισμό στην πεταλούδα.Δεν νομίζω να έχει γίνει γτ το πήρα πρόσφατα εγώ σχετικά...

Δημοσ.

Αφού τότε μόνο σε αυτή την περίπτωση σου κάνει θεμα και από εκεί μετά λειτουργεί κανονικά δε λογικά δεν έχει να κάνει με ρεύμα η τροφοδοσία καυσίμου.

Δημοσ.

Σε διαφορετικό αμάξι (peugeot 106 1998) ακριβώς τα ίδια συμπτώματα, ήταν ''βαλβιδα ψυχρής'' δυστυχώς δεν γνωρίζω παραπανω μηχανικά ωστε να σου πω πως λέγετε ακριβως .
Μου ειχε βγαλει την πιστη το συγκεκριμένο πρόβλημα, ειχα πεσει και σε μαπα μηχανικό και δεν έβρισκε τι έφταιγε .

Δημοσ.

Θα ξεκινήσω με καθαρισμό της πεταλούδας που είναι και το πρώτο που πρέπει να κάνω. Αν είναι βαλβίδα ψυχρής την έβαψα ελπίζω να μην είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...