Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το newsletter του E-Shop.gr

Οριακή η προσφορά, πολύ ενδιαφέρον το προϊόν.

HAP.208407.jpg

Υποστηρίζει ο κατασκευαστής πως δεν χρειάζεται αντικατάσταση λεπίδων ποτέ*

(*για 5 χρόνια χρόνο ζωής της συσκευής)

Ευθέως ανταγωνιστική της Philips One Blade.

Ακολουθούν λινκ και βίντεο.

https://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=200221om2730o55z0f4ax5uw0f

https://www.bestprice.gr/item/2155158667/remington-durablade-mb050.html

https://www.skroutz.gr/s/12758565/Remington-Durablade-MB050.html

Spoiler

Spoiler

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.

Την εχει αγορασει/χρησιμοποιησει καποιος ετσι ωστε να μας γραψει την εμπειρια του? Η Philips one blade ειναι ο οδηγος της αγορας αλλα η συνεχη αγορα των ανταλλακτικων την κανει μαλλον αντιοικονομικη.Εκεινο που με προβληματιζει για να πω την αληθεια ειναι -και δεν αναφερεται απο τον τυπο που τη δοκιμασε στο βιντεο- στις κριτικες του αμαζον οτι δε κοβει αρκετα σωστα και τραβαει τις τριχες πραγμα που ειναι σιγουρα απογοητευτικο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις την χρησιμοποίησα. Είχα γενια 2 εβδομάδων. Καλά τα πήγε, μη περιμένετε βαθυ σαν ξυράφι. Δε βρήκα τρόπο να κάνεις το οριζόντιο κόψιμο για την φαβορίτα. Με το ξυράφι κάνεις ένα πέρασμα μέσα και προς τα κάτω και γινεται. Επίσης κάτι λέει να βάζεις λάδι πάνω στις τρύπες μετά από κάθε ξύρισμα.

Γενικά για στεγνό ξύρισμα κάνει σε επίπεδο όχι κόντρα. Απολύτως ξερά, δε τραβούσε ώστε να πονάει, βέβαια μετά από χρήσεις που θα χαλάσουν κάπως οι λεπίδες δε ξέρω τι θα γίνει.

Επεξ/σία από dchatz
  • Like 3
Δημοσ.

Θα το πάρω κι εγώ τελικά. Πρώτη απόπειρα για χρήση ηλεκτρικής, δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Βαρέθηκα αφρούς και ξυραφάκια, καιρός να δούμε κάτι νέο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dchatz είπε

Μόλις την χρησιμοποίησα. Είχα γενια 2 εβδομάδων. Καλά τα πήγε, μη περιμένετε βαθυ σαν ξυράφι. Δε βρήκα τρόπο να κάνεις το οριζόντιο κόψιμο για την φαβορίτα. Με το ξυράφι κάνεις ένα πέρασμα μέσα και προς τα κάτω και γινεται. Επίσης κάτι λέει να βάζεις λάδι πάνω στις τρύπες μετά από κάθε ξύρισμα.

Γενικά για στεγνό ξύρισμα κάνει σε επίπεδο όχι κόντρα. Απολύτως ξερά, δε τραβούσε ώστε να πονάει, βέβαια μετά από χρήσεις που θα χαλάσουν κάπως οι λεπίδες δε ξέρω τι θα γίνει.

Οπως ανεφερα και παραπανω μονο η oneblade απο οσα εχω διαβασει ομοιαζει το ξυραφι αλλα το κοστος της ειναι κατα πολυ μεγαλυτερο. Ετσι κι αλλιως δε με ενδιαφερει το ξυρισμα γιατι η δουλεια μου δε απαιτει να ειμαι ξυρισμενος. Ειμαι 47 χρονων και συνηθως καθε βδομαδα με μια κουρευτικη χωρις το προστατευτικο κοβω τα γενια μου γιατι αρχιζω να μοιαζω με τον Αι Βασιλη μετα. Το θεμα δεν ειναι να κοβει βαθια αλλα να εχει τετοιο σχεδιασμο και να εχει καλες λεπιδες - μηχανισμο που να κοβει τα γενια διχως να μπουκωνει και να τα τραβαει.

• Like 2
Δημοσ.

Με τη προηγουμενη κουρετικη σε προσφορα του eshop μου εκανε αποτριχωση με τραβηγμα ... ΔΕΝ ειναι για ξύρισμα οτι και να διαφημίζουν και απο τους ερεθισμούς το μετανιώνεις 

Δημοσ.

Η πρώτη δοκιμή ήταν πολύ θετική, η μηχανή κάνει τη δουλειά της μια χαρά. Για μένα ή για όποιον άλλο έχει μάθει με τα ξυραφάκια, ξενίζουν οι κομμένες τρίχες που πετάγονται παντού, όπως φαίνεται και στα βιντεάκια. Μπορεί να κάνει δουλειά και με αφρό, σύμφωνα με τις οδηγίες, θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά.

Από Oneblade δεν έχω ιδέα, αλλά με 24-32 ευρώ που βλέπω το ζεύγος ανταλλακτικών, είναι σαν να αγοράζεις τη μηχανή του θέματος κάθε 6 μήνες. Για τη αντοχή στο χρόνο της κεφαλής, το μέλλον θα δείξει.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/3/2020 στις 3:04 ΜΜ, duende είπε

για τα @@ κανει? η σφαζει? 😅

παρε καλυτερα ενα απλο ξυραφακι για αυτα. Με μηχανη κανω μονο την πανω περιοχη 😛 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...