Me_My_Self_And_I Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Λοιπον το τερματισα στο medium χωρις cheat (αν εξαιρεσουμε τα quick save στο volcano οπου καταφερα και σκοτωσα ολα τα τερατα οποτε μετα εκανα βολτα ανετος). Το ευχαριστηθηκα το παιχνιδακι αλλα στα τελευταια level σπαστικα απο την πολυ τερατιλα. ΥΓ. με 512μνημη και mx440 64mb τις ρυθμισεις medium & low επαιξα σχετικα ανετα. Με αυτα που διαβασα για τις απαιτησεις νομιζα οτι δεν ανοιγε καν. Και κατι ψιλοασχετο: δε μου επαιζε με το ΓΝΗΣΙΟ cd γιατι εβρησκε πως εχω εγκαταστησει emulation ......οποτε το τακτοποιησα ....ουτος ή αλλως ποιος γουσταρει να ανοιγοκλεινει το drive οποτε θελει να παιξει?
callahan Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Εγώ που σκέφτομαι να το αρχίσω έχω τις εξής απορίες: - Έχει πολλά τέρατα το παιχνίδι; (μου τη δίνουν τα τέρατα...) - Το έχει ψάξει κανείς με τα mods; Κάπου διάβασα ότι έχουν βγει κάποια. Προσωπικά, αγοράζω αυθεντικά παιχνίδια, τα οποία ξέρω ότι θα τα παίζω για πολύ καιρό αφού τα τερματίσω (λόγω mods)
Kappas Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 To pexnidi stin arxi den exi katholu terata....meta arxizun na kanun tin emfanisi tous(meta apo kabosa epipeda mexri to telos nomizo,giati den toxo termatisi akoma) ego pados otan to pira den iksera oti thaxe ke terata,nomiza mono oti tha prepi enas anthropos na adimetopisi enan olokliro strato :?....psilosinithismeno senario
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.