donakos83 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα στο forum... Θα ήθελα την βοήθεια σας για ένα θέματακι που έχω με την cosmote TV... Είμαι χρόνια πελάτης με δορυφορική σύνδεση σχεδόν από τότε που ξεκίνησε.... Πιο πολύ όμως το είχα λόγω του πάτερα μου που έβλεπε αρκετά πάρα εγώ ο ίδιος.... Τώρα λοιπόν που ο πατέρας μου μετακόμισε δε το χρειάζομαι...τους πήρα λοιπόν τηλέφωνο για διακοπή και επειδή λένε το συμβόλαιο μου λήγει τέλος Αυγούστου αν το κόψω τώρα θα πρέπει να πληρώσω κάπου στα 120€...αν έχει τύχει σε κάποιους από εδώ μέσα εγώ σκέφτομαι να το κόψω και να μην τους δώσω φράγκο.... Το έχει δοκιμάσει κανείς;;; και αν ναι.... Τι επιπτώσεις είχε;; ευχαριστώ πολύ για το χρόνο... 1
asmilon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Αφου υπεγραψες συμβολαιο που ληγει το Αυγουστο, εχουν το δικαιωμα να σου ζητησουν ρητρα διακοπης συμβολαιου. Θα μπορουσες να μην το πληρωσεις, αλλα αν ποτε χρειαστεις παλι υπηρεσια απο την Cosmote δε θα στην παρεχουν μεχρι να εξοφλησεις. Συν οτι θα εχεις συχνες επικοινωνιες με τις εισπρακτικες που θα αναλαβουν την υποθεση... 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Βρες κανένα να του μεταβιβάσεις τη συνδρομή
dimitris_sal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Εγω δεν μπορώ να καταλάβω γιατι θέλεις να μην πληρώσεις! Δεν εχεις ενα συμβόλαιο ρε αδερφέ? Βάση του συμβολαίου αυτού και εσυ αλλα και η cosmote εχετε κάποια δικαιώματα και κάποιες υποχρεώσεις! Όπως λοιπόν εσυ θέλεις να ειναι σωστή η cosmote απέναντι σου,έτσι πρέπει να είσαι και εσυ σωστός απέναντι της! Επίσης να σου θυμίσω οτι υπάρχει και ο τηλεγνους (ο Τειρεσίας των τηλεπικοινωνιών) και αν μπεις εκει πιθανόν η επόμενη εταιρία να σου ζητήσει να πληρώσεις εγγύηση για την σύναψη συμβολαίου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα