kioann Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω 2 καρτοκινητά what's up στο όνομα μου και δεν μου δίνεται η δυνατότητα να βάλω χρήματα από το paypal λογ/σμο μου και στα 2 , μόνο στο 1 κάθε φορά. Κάνω κάτι λάθος ? Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2020 από kioann
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δεν κάνεις κάτι λάθος. Έχει περιορισμό
kioann Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 46 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Δεν κάνεις κάτι λάθος. Έχει περιορισμό Τσιγκουνεύονται τα 2πλάσια mb του reload ?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Ντεμεκ για λόγους ασφαλείας, μην τους κάνεις dispute. Το κάνει και η Vodafone το ίδιο. Βάλε άλλο alias στο PayPal και θα το δεχτεί λογικά
kioann Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 33 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Ντεμεκ για λόγους ασφαλείας, μην τους κάνεις dispute. Το κάνει και η Vodafone το ίδιο. Βάλε άλλο alias στο PayPal και θα το δεχτεί λογικά Σε ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα