evabb Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Μόνο εμένα μου φαίνεται τραγικό 33 χρονών άνθρωπος να κάθεται να ανοίγει τέτοια θέματα; Πηγές την πρώτη φορά γιατί ήταν ανάγκη και δεν ήξερες τι θα πετύχεις. Έκανες την δουλειά σου αλλά δεν σου αρέσει η συμπεριφορά τους. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ πήρες τα επόμενα ραντεβού; Επίσης 33 χρονών άνθρωπος και δεν έχεις ήδη στάνταρ οδοντίατρο για ετήσιο έλεγχο; Δεν νομίζω ότι ήσουν σε ταξίδι και έτυχε να σου βγει πρόβλημα (δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο από την ιστορία). Επίσης πώς επιτρέπεις σε άγνωστους να σου μιλάνε σαν φιλαράκια; Αν έγραφες ότι είσαι 18 χρονών μπορεί και να το καταλάβαινα. Στα 33 είναι δικό σου το φταίξιμο για ότι τραβάς. 2
Vlad27 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Να 'σαι καλά μου έφτιαξες το Δευτεριάτικο πρωινό μου!! Έχω κλάψει και με το ποστ και με τα σχόλια. Η αλήθεια είναι οτι περίμενα να διαβάσω μια πιπεράτη εξέλιξη είτε με τη βοηθό είτε με τη γκρανιά αλλά δεν έκατσε. Μάλλον το "ευρωπαικό κουλτουριάρικο σινεμά" έχει κάνει τη φαντασία μου αχαλίνωτη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις