Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας ! Ειναι η πρωτη φορα που γραφω . Ειμαι 33 χρονων και ειμαι μαθηματικος .Τον τελευταιο καιρο ενιωθα καποια ενοχληση στον  φρονιμητη μου και ζητησα απο την αδερφη  μου  να μου συστησει την οδοντιατρο  της  . Μιλησα μαζι της στο τηλεφωνο και η αληθεια ειναι οτι καταλαβα απο τη χρεια της φωνης της  οτι προκειται  για   αγενη ατομο και για ανθρωπο που θελει να επιβαλλεται . Παρ ολα αυτα εκλεισα ραντεβου . Την επομενη μερα μου ειπε η αδερφη μου ξερεις στο ραντεβου θα ειναι και η βοηθος της η οποια ειναι και αυτη οδοντιατρος και μαλιστα της ειπε η οδοντιατρος της οτι ειναι μια σκυλα . Η οποια μαλιστα εχει και δικο της οδοντιατρειο σε αλλη περιοχη αλλα παρ ολα συνεργαζεται  με την κυρια αυτη . Μετα απο τρεις μερες πηγα στο ραντεβου . Με το που πηγα μου ανοιξε η οδοντιατρος και μου λεει κατσε 5 λεπτα να περιμενουμε τη βοηθο μου και μετα θα αρχισουμε . Μετα απο  5 λεπτα εμφανιστηκε και η βοηθος η οποια με το που μπηκε στο ιατρειο ηταν αγελαστη , επιβλητικη dominant δηλαδη , ψυχρη και κυριως με υφακι εγω θα σου παρω τον αερα στα καλα καθουμενα . Σηκωθηκα επανω της συστηθηκα στον πληθυντικο φυσικα . Καθισαμε λοιπον πριν την εξεταση και αρχισε αυτη η βοηθος να μου κανει διαφορες ερωτησεις γυρω απο τη στοματικη μου υγιειινη . Εγω της απαντουσα παντα με ευγενεια . Οταν με ρωτησε αν πλενω καθημερινα  τα δοντια μου  της ειπα ναι και αρχισε να με κοιταζει καχυποπτα λεγοντας μου σιγουρα ; λεω ναι . Παιζει να με ρωτησε 5 φορες . Πολυ ψαρωτικη η τυπισα ! Ειμαι 33 χρονων και αυτη 46 .Επειτα με ρωτησε κατι αλλο το οποιο δεν το καταλαβα και υψωσε τον τονο της φωνης της λεγοντας μου οχι δεν καταλαβες . Υστερα αρχισε να μιλαει αποτομα λεγοντας μου πρωτον γιατι δεν χρησιμοποιεις στοματικο διαλυμα . Ειχα κομπλαρει λιγο με το ανεξηγητο υφακι .Η αλλη η οδοντιατρος παρακολουθουσε το διαλογο χωρις να λεει τιποτα . Αυτη ειναι 67 χρονων . Τελος με ρωτησε η βοηθος αν της επιτρεπω να μου  μιλαει στον ενικο και της λεω βεβαιως . Μετα με εξετασαν και εβγαλα και το φρονιμητη . Μου ζητησαν ενα τρελο ποσο για αυτη την αφαιρεση σε σχεση με αλλους οδοντιατρους . Την επομενη εβδομαδα ειχα ραντεβου για καθαρισμο με αυτες . Πριν το ραντεβου με πηρε αυτη η βοηθος τηλεφωνο στο κινητο και μου ειπε να ακυρωσουμε το ραντεβου και να το βαλουμε καποια αλλη μερα . Οταν σηκωσα το τηλεφωνο αρχισε να μου μιλαει στον πληθυντικο να με αποκαλει κυριο και με ενα υφος θα σου παρω τον αερα . Για ποιο λογο;  τι προβλημα εχει μαζι μου και μου μιλαει αποτομα ; γιατι με  ειχε ρωτησει  αν μπορει να μου μιλαει στον ενικο ; παω λοιπον στο ραντεβου και αρχισε να μου μιλαει στον ενικο παλι . Σ αυτο το ραντεβου η αλλη οδοντιατρος καποια στιγμη οσο μου μιλαγε η βοηθος εκρυψε με το χερι της το προσωπο της για να μη τη δει η συναδελφος και μου εστελνε φιλακια και μου εριχνε σαγηνευτικες ματιες . Η βοηθος οταν μου ειπε πως να καθισω υψωσε τον τονο της φωνης χωρις λογο. Στο επομενο ραντεβου παλι στον πληθυντικο λεγοντας μου τι κανετε λεω καλα και μετα απο αυτο μου κανει μπορω να σου μιλαω στον ενικο λεω ναι και μετα απο 3 λεπτα ξανα στον πληθυντικο . Παει καλα ; με δουλευει ; η απλα δε με χωνευει και θελει να με αποφυγει ; μια αλλη φορα μου εκανε ενα κομπλιμεντο και την ωρα που ελεγε το κοπλιμεντο  δε με κοιταγε στα ματια και αρχισε να χαζογελαει αμηχανα .μετα μου εκλεισαν ραντεβου καπου στο χαλανδρι για να  συζητουσαμε για τα εμφυτευματα που ηθελα να βαλω . Την προηγουμενη μερα απο το ραντεβου την πηρα τηλεφωνο γιατι ηθελα μια συμβουλη για το οδοντικο νημα και δε μου απαντησε . Την ξαναπηρα τηλρφωνο μετα απο 3 ωρες και μου μιλαγε στον πληθυντικο με υφος αποτομο και μου πεταξε μια ατακα σαν μου λεγε και χαρη σου κανω που σου μιλαω . Εν  τω μεταξει η φωνη της  εμοιαζε τερμα φοβισμενη και προσπαθουσε να το καλυψει με το αποτομο υφος . Τι συμβαινει ; Την επομενη μερα Φτανω στο σημειο που ειχα ραντεβου με την οδοντιατρο και με  τη βοηθο η οποια μιλαγε στο τηλεφωνο και μου κανει τι κανετε λεω καλα μετα τα ιδια παλι ενικος πληθυντικος εναλλαγες συνεχεια . Με παιρνει να παμε να  καθισουμε για καφε χωρις να περιμενουμε την οδοντιατρο και με το που στριψαμε και προχωρησαμε 100 μετρα ακουμε μια φωνη να οριεται αλεξανδρα σε φωναζω τοση ωρα γιατι δεν απαντας και ηταν η οδοντιατρος . Ειλικρινα ουτε καν που την ακουσαμε ελεγε ψεματα ξεκαθαρα ! Επειτα κατσαμε στο καφε και συζητησαμε για το θεμα μου . Επισης εκεινη την ημερα ειχα φερει τα λεφτα μαζι μου που θα τους εδινα για τα εμφυτευματα . Κατα την αποψη σας η οδοντιατρος εχει βαλει τη βοηθο να παριστανει την κακια ; για ποιο λογο ; για να μην εκτιθεται η ιδια ; μηπως για να τη συμπαθουν οι πελατες και η αλλη να χανει την πελατεια του δικου της ιατρειου ; αλλα και η αλλη γιατι το δεχεται ; εχει αναδουλειες και ειναι υποτακτικη στην ουσια και το κουτσαβακι της ; Τελος να σας πω οτι αλλες τιμες ελεγε σε μενα αλλες τιμες στη βοηθο. Πχ σε εμενα ελεγε δως μου 200 ευρω για το φρονιμητη και στη βοηθο ελεγε οτι εγω θα τους εδινα 70 . Το εχω τσεκαρει . Υποπτευομαι οτι της εχει πει να με αποφευγει στα τηλεφωνα.

Δημοσ.

Διάβασα το μισό και νύσταξα. 

Εγώ δεν θα πήγαινα ξανά σε αυτές τις οδοντιατρους είτε αν είχα κάποιο πρόβλημα είτε με την συμπεριφορά τους. Έχω ήδη αρκετά προβλήματα δεν γουστάρω να μου δημιουργούν επιπλέον προβλήματα αλλοι. 

Το αν θα μιλάς ενικό η πληθυντικό έχει να κάνει με τον άνθρωπο και την ανατροφή του. 

• Like 7
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Βασίλης_29 είπε

Διάβασα το μισό και νύσταξα. 

Εγώ δεν θα πήγαινα ξανά σε αυτές τις οδοντιατρους είτε αν είχα κάποιο πρόβλημα είτε με την συμπεριφορά τους. Έχω ήδη αρκετά προβλήματα δεν γουστάρω να μου δημιουργούν επιπλέον προβλήματα αλλοι. 

Το αν θα μιλάς ενικό η πληθυντικό έχει να κάνει με τον άνθρωπο και την ανατροφή του. 

γιατι δε θα ξαναπηγαινες ; 

Δημοσ.

Εάν νομίζεις ότι κάνουν καλά τη δουλειά τους και δεν έχεις πρόβλημα με τις τιμές και τη συμπεριφορά τους συνεχίζεις.Αν όχι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές κ.λ.π.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Muhammad είπε

Το διάβασα όλο γιατί υποψιαζόμουν ότι αλλού θα κατέληγε το στορυ... Όποιος κατάλαβε....

Που που ;;; για πες 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, afragorn είπε

Ρε κερατά έχασα 5 λεπτά από τη ζωή μου για να διαβάσω ένα κατεβατό! Στο τέλος πίστευα πως θα μας πεις ότι σε βίασαν κιόλας τα gilf!

Χαχαχα !!! Μ εκανες και γελασα !!! Βλεπω ολα τα παιδια εχετε χιουμορ σ αυτο το φορουμ ! Μονο εγω τα παιρνω στα σοβαρα !!! 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, johndark είπε

Σ αυτο το ραντεβου η αλλη οδοντιατρος καποια στιγμη οσο μου μιλαγε η βοηθος εκρυψε με το χερι της το προσωπο της για να μη τη δει η συναδελφος και μου εστελνε φιλακια και μου εριχνε σαγηνευτικες ματιες . 

Τι φάση?????

Απορίες σχετικά με τα φιλάκια δεν έχεις??? Και έχεις για για την εναλλαγή ενικού - πληθυντικού???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...