Moderators Malthador Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Έχω αυτό το router και θέλω να πάρει internet από το Speedport Plus μέσω του ac wifi και μετά να το μοιράσω με καλώδιο στις συσκευές μου. Γίνεται αυτό; Αν ναι, πώς μπορώ να το κάνω; Πώς μπορώ να συνδέσω δύο routers ασύρματα;
jkoukos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δεν γίνεται, διότι το DIR-860L δεν μπορεί να παίξει ως AP Client ή σε WDS Bridging, δηλαδή δεν μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με άλλον router και να μοιράσει την σύνδεση ενσύρματα. Αυτό που θέλεις είναι δουλειά που γίνεται με κανονικά ΑΡ και όχι συσκευές που παίζουν και σαν ΑΡ. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 7 minutes ago, jkoukos said: Δεν γίνεται, διότι το DIR-860L δεν μπορεί να παίξει ως AP Client ή σε WDS Bridging, δηλαδή δεν μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με άλλον router και να μοιράσει την σύνδεση ενσύρματα. Αυτό που θέλεις είναι δουλειά που γίνεται με κανονικά ΑΡ και όχι συσκευές που παίζουν και σαν ΑΡ. Το φαντάστηκα για να είμαι ειλικρινής, γιατί δεν βρήκα κάτι σχετικό στις ρυθμίσεις. Θξ πάντως.
klarinogroom Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Στις 23/2/2020 στις 6:07 ΜΜ, jkoukos είπε Δεν γίνεται, διότι το DIR-860L δεν μπορεί να παίξει ως AP Client ή σε WDS Bridging, δηλαδή δεν μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με άλλον router και να μοιράσει την σύνδεση ενσύρματα. Αυτό που θέλεις είναι δουλειά που γίνεται με κανονικά ΑΡ και όχι συσκευές που παίζουν και σαν ΑΡ. Εγώ έχω ένα μόντεμ vdsl του ΟΤΕ και θέλω να κάνω αυτό ακριβώς με ένα usrobotics 9108a (να συνδεθεί ασύρματα με το μοντεμ του οτε και να μπορει να δώσει ενσύρματα στα πισιά γιατι ειναι μεγάλη η απόσταση και δε θέλω να τραβηξω καλωδιο), μπορώ? Υ.Γ Sorry που μπαίνω σφήνα στο θέμα/πρόβλημα του φίλου αλλά αυτό που περιγράφεις ακριβώς ειναι αυτο που θέλω να κανω οποτε δεν αξιζει να ανοιξω νεο θεμα.
jkoukos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Κοίτα αν στις ρυθμίσεις του ασύρματου σου δίνει επιλογή να συνδεθεί ασύρματα με άλλο δίκτυο. Αλλά 99,99% το βλέπω χλωμό, όπως και το σύνολο σχεδόν των DSL Router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα